Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Jaartraining 'Het Pad van Je Ziel'

Tuesday 17 September 2024 om 9:30 tot Tuesday 02 September 2025 om 16:30

Nieuwevaart 38a, 5161 AR Sprang-Capelle, Nederland

Over dit evenement

ALLE INFORMATIE & JE TICKET BOEKEN: WWW.LIVSITA.NL

Ontdek & bewandel het pad van je ziel
Verdiepingsjaar en tevens vooropleiding tot professioneel zielscoach.

De opleiding tot professioneel Zielscoach is alléén te boeken wanneer je eerst dit persoonlijke verdiepingsjaar hebt gevolgd.

Je wordt meegenomen op het Pad van De Ziel vanuit systemisch- en holistisch perspectief door 7 lagen naar Innerlijk Meesterschap.

Start september 2024

-De mens bezit een rijkdom aan kennis over technologie

Maar ontbeert de rijkdom aan wijsheid van het eigen lichaam-

Wanneer we dit bewustzijn verruimen zijn we écht in staat wonderen te verrichten !

In dit jaarprogramma breng ik de reguliere- en complementaire zorg met elkaar samen. Een professionele mix van de Westerse geneeskunde, Traditionele Chinese Medicijnleer, Ayurveda & Antroposofie.

Het is een persoonlijk verdiepingsjaar naar jouw zielsmissie. Het optionele tweede jaar is bedoelt om opgeleid te worden tot professioneel Zielscoach. Uiteraard ook vanuit de systemisch- holistische visie.

Jij ontdekt het pad van “The inner Guru”. Guru is dat wat je van het donker naar het licht brengt. Dat wat je van je sluimer- of slaapstand laat ontwaken en je innerlijke licht laat stralen.

Ons is geleerd om dit buiten onszelf te zoeken: Guru’s buiten onszelf, oplossingen buiten onszelf, heling of genezing via anderen of via middelen. Onze ware potentie en onze ware kracht tot zelfheling & genezing ligt in onszelf. En dat ga ik je leren !

Je wandelt door 7 lagen om je Zielsmissie te ontdekken en te Leven.
Dit is jouw persoonlijke verdiepingsjaar en tegelijkertijd de vooropleiding om Professioneel Zielscoach te kunnen worden waarin de holistische- & systemische visie leidend zijn.

Belangrijk is om eerst je eigen Zielspad te ontdekken en te bewandelen voordat je hierin anderen kunt ondersteunen.


En een Zielspad ontdek en bewandel je nooit alleen !

Een zielspad ontdek & bewandel je met gelijkgestemden.

Wil je op Spiritueel- & Causaal niveau doordringen dan heb je daar De Guru, De Sanghat & De Dharma voor nodig. Mis je één van deze gouden ingrediënten, dan wordt het niet jouw reis van de Ziel, maar vaker een reis van je Karma.

De 7 lagen: Systemisch, Holistisch, Fysiek, Mentaal, Energetisch, Spiritueel, Causaal.

Er wordt veel gesproken over de overgang van de 3D naar de 5D wereld. Dat is een mooie ontwikkeling. Een wereld naar een Hartgedragen Bewustzijn.

Echter worden hierin de Causale (oorspronkelijke) en Spirituele laag niet aangeraakt. Want wil je echt je Zielspad ontdekken en bewandelen, dan ontwikkel je vanuit de 6e & 7e Dimensie. Daar ligt wérkelijk je Joy en vervulling. Het leven vanuit je oorspronkelijke pure Zijn. Aligned & enlightend met De Bron.

Deze opleidingen zijn niet te vinden in het huidige 3D systeem. Dit vraagt een andere manier van denken, werken en leren.

Je leert over Het Leven & Je Zielspad op academisch niveau. Je leert te zien en te denken voorbij dat wat het oog kan zien en het oor kan horen.

Uiteraard worden deze zintuigelijke lagen er wel bij betrokken om alles Lekker Aards te houden. Je zult Het Pad van Je Ziel namelijk in Dit leven Bewandelen. Hier is je werk te doen, hier heb jij je Zielsmissie te leven en uit te dragen.

Ga voor persoonlijke & spirituele ontwikkeling, inspiratie, diepgang, heling, dagelijkse voeding voor de ziel en het opdoen van alle kennis over de natuurgeneeskunde, de reguliere westerse geneeskunde in combinatie met de complementaire zorg.

Ervaar het voedende klimaat van Guru, Sanghat & Dharma en het effect daarvan wanneer je langer vanuit liefdevol bewustzijn aan jezelf werkt.

Tantrische – Akara nummerologie (10 lichamen voor verlichting); leven volgens je zielsmissie, van je karma je Dharma maken, je natuurlijke talent bewust inzetten om je bestemming te leven.

Systemisch werken

Genogram; relaties & posities

Wat is de Westerse visie op gezondheid & ziekte, wat is de Oosterse visie op gezondheid & ziekte?

Verschillen in visie, preventie, behandeling, verantwoordelijkheid, leven & dood.

Holistische visie middels de 5 kosha's (5 lichamen);

Pancha kosha; lagen van bewustzijn

Ik besteed uitgebreid aandacht aan de holistische anatomie. Deze leert ons dat we 5 lichamen hebben met 5 omhulsels of energielichamen, die kosha's heten. De kosha's zijn lagen van bewustzijn en slechts een manier om te kunnen onderscheiden en waarnemen op verschillende niveaus. Ze vormen één geheel en kunnen niet los van elkaar worden gezien. Zij vormen bij elkaar de kwaliteit van leven. Dus als 1 lichaam niet goed functioneert, dan stroomt het geheel niet goed door. Zowel de kosmos als het individu hebben dezelfde opbouw.

Je kunt op alle niveaus invloed uitoefenen. Met gezonde voeding op het fysieke niveau, door beweging en yoga op fysiek en energetisch niveau, met goede ademhaling op energetisch niveau, met meditatie op mentaal niveau.

Fysiek: Het is belangrijk om goed voor deze kernwaarde te zorgen, want het is moeilijk om van het leven te genieten en de beste versie van jezelf te belichamen, als je fysieke lichaam zich in slechte conditie bevindt.

Hier komt de hele leefstijl aan bod.

Je ontvangt veel kennis over lichaamswerk, Oosterse- & Westerse visie op gezondheid, leefritme, hormonen, werk & Leven.

Mentaal: Dit is de kernwaarde van de emoties en gevoelens. Hier nemen gedachten een concretere vorm aan die worden omgezet in daden; motivatie en gedrevenheid.

Het gaat hierbij vooral om het verwerken van gedachten op een lager niveau. Onze ingeprogrammeerde reacties, emoties en denkpatronen. Oftewel, de automatische piloot.

Je gaat oefenen met verschillende NLP technieken (Neuro Linguistisch Programmeren), Cognitieve Gedragstherapeutische methodieken, meditatie, hypnotherapie & creatieve werkvormen.

Energetisch: Dit bevat de energie- en warmteregulatiesysteem. Het is de vitale kracht achter alles wat we doen. De ademhaling is hierbij zeer belangrijk. Ook emoties spelen een belangrijke rol in deze kernwaarde.

Je oefent met verschillende ademtechnieken, energie-overdracht, chakra's & meridianen.

Spiritueel:Deze kernwaarde omvat intuïtie, bewustzijn, wijsheid en intellect. Het stelt je in staat om je ego aan de kant te schuiven en te observeren wat er nu eigenlijk gaande is. We ontwikkelen een dieper niveau van bewustzijn als we door kunnen dringen tot deze laag en veranderen de manier waarop we naar onszelf en de wereld kijken.

Je gaat intensief aan het werk met diverse vormen van Emotioneel Lichaamswerk, Yoga, Mannelijke- & Vrouwelijke energie, Schaduwwerk, De-Armouring. Alles gericht op het verruimen van je bewustzijn. Je maakt tevens kennis met plantmedicijnen.

Causaal: De diepste kerwaarde: de oorsprong. Alles komt voort uit deze kernwaarde. Dit is De Raad van Bestuur. Hier worden de beslissingen genomen. Het is het contact met de meest pure vorm van bewustzijn. Het is je ‘spirit’. Je pure authentieke zelf.

Dit is de laag waar je De Ziel ontmoet. Uiteraard oefen je hier met verschillende meditatie- & Mindfulness oefeningen, Mantra's & Mudra's. En op de diepe laag werken met De-Armouring van de Spier van de Ziel.

BONUS & EXTRA'S VOOR RUIM
€ 800,- !!

Toegang tot 80 online yogalessen; Hatha, Vinyasa, Yin, Kundalini, Nidra met Klankhealing

Toegang tot online therapeutische ademreizen & ademsessies

Therapeutische ademsessie audiofile

24/7 Supportgroep via whats app om ervaringen te delen, vragen te stellen, inspiratie, huiswerkopdrachten en alle extra’s !

Veel creatieve werkvormen

Werken met hoofd, hart & handen

Teachings zijn zowel in de praktijk als in de buitenlucht & natuur

Elke week inspirerende oefeningen & input om het geleerde te integreren in je dagelijkse leven

Inclusief alle dagen gezonde snacks, thee & biologische vegetarische lunch

-------------------------------

Verandering van gedrag vraagt 3 maanden dagelijkse toewijding & practise

Transitie op 1 levensgebied vraagt 1 jaar dagelijkse toewijding & practise

Transformatie op meerdere levensgebieden vraagt 1-3 jaar dagelijkse toewijding & practise

-------------------------------
Met deze training ga je het commitment aan om intensief jezelf minimaal 1 jaar op de eerste plaats te zetten.


Maandelijkse samenkomst 1 hele dag met maximaal 10 deelnemers

Verlangen voelen om -JA- te zeggen tegen jouw innerlijke Guru, jouw zielsmissie en Het Leven

Bereidheid en commitment om dagelijks te oefenen, zeg maar te genieten, om je Innerlijke Guru te zijn

-------------------------------

Als je niet leeft wat je weet, dan heb je het niet begrepen

-------------------------------

Holistisch- & systemisch je zielsmissie leven vanuit Joy & Overgave.

Dat is wat ik al ruim 25 jaar leef en hoe ik werk.

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd om jouw zielsmissie te ontdekken, te voelen, te leven. Jezelf hiermee een groot plezier te doen, maar ook iedereen om je heen. Want wanneer jij je commitment hebt om jouw licht te laten stralen, dan inspireer je anderen om ook hun licht te laten stralen.

Just Imagine what will happen if we all felt our light and spread it endless & formless.

--
“Jo to Prem”

Als je het pad van éénheidsbewustzijn wilt bewandelen,

Leg dan je hoofd in je hand

En als je dit pad eenmaal loopt

Laat je door niets of niemand van je pad afbrengen

Blijf bereid je hoofd te buigen voor de wijsheid van je hart

-------------------------------

DATA & TIJD - 9.30 - 16.30 uur

Dinsdag 17 september 2024

Dinsdag 15 oktober 2024

Dinsdag 19 november 2024

Dinsdag 17 december 2024

Dinsdag 21 Januari 2025

Dinsdag 18 februari 2025

Dinsdag 18 maart 2025

Dinsdag 15 april 2025

Dinsdag 20 mei 2025

Dinsdag 17 juni 2025

Dinsdag 1 juli 2025

Dinsdag 2 september2025

Alle liefs Bibian - Liv Sita Kaur

Tuesday 17 September 2024 om 9:30 tot Tuesday 02 September 2025 om 16:30

Nieuwevaart 38a, 5161 AR Sprang-Capelle, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Knowing youself is true wisdom, Mastering yourself is true power!”

Bibian biedt diverse yogastijlen, ademtraining, koudetraining, Kundalini NRGY Awakening, lifestyletraining, tantra, Klankontspanning & therapie.

Reviews

Jessica

Complete koudetraining met nazorg All-In

Indrukwekkend! Bibian is een heel mooi mens met een goud hart 💛 en weet precies wat je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen ❤️‍🔥

Lees meer

Suzanne Van de Schoot

Kundalini NRGY Intence Awakening & remember the original you 3 mnd.

Dit was magie! En hard werken! Waar de sessies 'vanzelf' gingen, ontvingen we daarnaast ook opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan. Heel fijn om deze ervaring te kunnen delen met een vaste groep, je kunt zoveel leren van elkaars ervaringen. Ik vond de Kundalini NRGY Intense Awakening goud waard!

Lees meer

Jennefer De Man

Kundalini NRGY Intence Awakening & remember the original you 3 mnd.

Wat een mooie ervaring was dit. De training en de manier hoe Bibian deze verzorgt met al haar kennis, want die heeft ze! Kundalini NRY Awakening zorgde (en nog steeds) voor een enorme positieve flow in mijn lijf en mijn leven. Het smaakt naar meer en start 15 jan met een vervolg training die heel mooi aansluit. Ik kan het iedereen aanraden!! Liefs Jennefer

Lees meer

1. Choose your tickets
Ontdek & Bewandel Het Pad van De Ziel

I don't believe in miracles, I rely on them First: Be your own Guru Data & tijd: 9.30 - 16.30 Dinsdag 17 september 2024 Dinsdag 15 oktober 2024 Dinsdag 19 november 2024 Dinsdag 17 december 2024 Dinsdag 21 Januari 2025 Dinsdag 18 februari 2025 Dinsdag 18 maart 2025 Dinsdag 15 april 2025 Dinsdag 20 mei 2025 Dinsdag 17 juni 2025 Dinsdag 1 juli 2025 Dinsdag 2 september 2025

€ 2.775,80
Including € 0,80 service fee
KORTING! Persoonlijk verdiepingsjaar Zielspad & Opleiding Zielscoach

Jij hebt beide trainingen geboekt in december 2023 waardoor je € 1550.- korting hebt ontvangen. Je betaalt voor beide trajecten niet € 6550.- maar € 5000.-

€ 5.000,80
Including € 0,80 service fee
Not available
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Jaartraining 'Het Pad van Je Ziel'

Meer evenementen van Bibian

Tuesday, 02 Sep. om 09:30
Opleiding tot professioneel Zielscoach
Bibian
Spirituele ontwikkeling Jaartraject Opleiding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 15:00
LEAP special | FULL MOON edition (Rotterdam)
LEAP with Laura
Kundalini Energiewerk Spirituele ontwikkeling
Friday, 19 Jul. om 19:30
LEAP groepssessie @Studio VIE
Sunflower Soul
Spirituele ontwikkeling Energiewerk Kundalini activatie
Sunday, 30 Jun. om 09:30
Access Bars Training
Zijn & Schijn
Opleiding
Saturday, 22 Jun. om 11:00
Sacred Pottery
Landgoed De Denneboom
Nieuwe Aarde Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl