Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Donderdag 31 augustus 2023 van 19:30 tot 22:30

MOON - Klank & Meditatie, Elandstraat 26, 3064 AH Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Op de avond van de super volle maan in het betoverende teken Vissen op donderdag 31 augustus, nodigen we jou uit voor een unieke ervaring van diepe verbinding met je eigen innerlijke wijsheid. Voel je welkom om jezelf onder te dompelen in een betoverende sfeer van liefdevolle energie, terwijl we samen een reis maken naar de diepste lagen van je intuïtie en spirituele kracht.

Wie zijn wij?
Cilla is tarotista, pendel guide, soundhealer, reiki specialist en faciliteert geregeld ceremonies, cirkels en 1:1 begeleiding met plantmedicijnen zoals cacao, cacao bliss, sacred rapé, sananga, moxa en truffels. Daarnaast houdt ze van dieren, het bos, lekker eten, sauna, sporten en yoga 🤍

Isaura haar expertise ligt bij cacao, sound healing, mindfulness , Reiki en lichaamsgerichte therapie. Verder heeft ze een burnout overwonnen en wilt ze andere graag begeleiden bij het helpen herinneren wie ze van binnen zijn. 'Love is the answer' is haar motto 🤍

🍫 We starten de avond met een hartverwarmende cacao ceremonie met cacao van Herbal Cacao, waarbij we de magische eigenschappen van cacao gebruiken om ons hart te openen en in harmonie te komen met onszelf en de mensen om ons heen. Je kunt de avond verrijken met enkele exclusieve extra's (blauwe lotus of microdosing truffels) die je ervaring naar een hoger niveau tillen (extra informatie over de extra's onderaan te lezen).

🌀 Als de maan haar volle glans werpt, worden we omringd door kosmische energieën. Tijdens de sound healing-sessie zullen we ons laten leiden door de trillingen van klankschalen, drum, en andere instrumenten, die je zullen helpen om diep te ontspannen en blokkades los te laten. De klanken en trillingen zullen je ziel voeden en je helpen om in lijn te komen met je innerlijke wijsheid.

✨ Na de Sound Healing ontvang je nog een diepgaande Reiki sessie van zowel Cilla als Isaura. Reiki creëert een staat van ontspanning en balans, waardoor je beter kunt luisteren naar je innerlijke stem en wijsheid. Het kan je helpen oude patronen en overtuigingen los te laten die je groei belemmeren en ruimte te maken voor positieve veranderingen.

🌊 Word één met je Innerlijke Wijsheid
De maan in Vissen herinnert ons eraan dat we als een vis in het water kunnen meegaan met anderen, maar dat we onze eigen innerlijke wijsheid niet mogen negeren. Deze avond is speciaal gewijd aan het herontdekken van jouw intuïtie en het omarmen van je innerlijke kracht. Het is een kans om jezelf toe te staan volledig te connecten met je diepste gevoelens en gedachten, zonder oordeel. Samen creëren we een heilige ruimte waarin je kunt ontspannen, loslaten en jezelf kunt herontdekken.

🌌 Praktische Informatie
Datum: 31 augustus '23
Tijd: 19.30-22.30
Locatie: MOON Klank en Meditatie - Elandstraat 26 te Rotterdam (gratis parkeren!)

Investering: €88
Early birds: €75

De extra's (blauwe lotus of microdosing truffels kun je ter plaatse betalen 🙏🏻 Daar hoef je nu nog niet over te beslissen en zelf ter plaatse aanvoelen waar je behoefte ligt. Blauwe lotus en microdosing: €5).

🌟 Reserveer je plekje nu!
We hebben slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij! We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te creëren! ✨

Over de extra's:
🌺 Blauwe Lotus:
Voeg een vleugje betovering toe aan je ceremonie met de zeldzame en mystieke blauwe lotus. Deze prachtige bloem staat bekend om zijn ontspannende en meditatieve eigenschappen. Het kan je helpen een diepere staat van bewustzijn te bereiken en je zintuigen te verrijken tijdens je innerlijke reis.
🍄 Microdosing Truffels:
Als je op zoek bent naar een milde, verhoogde bewustzijnstoestand, bieden we de mogelijkheid tot microdosing truffels. Dit betekent dat je een kleine, veilige dosis neemt die de zintuigen verscherpt, creativiteit bevordert en je verbindt met je innerlijke zelf op een unieke manier.

⚠️ Let op: We willen benadrukken dat de extra's optioneel zijn en beschikbaar voor degenen die er bewust voor kiezen. Hierin is niks verplicht.

Donderdag 31 augustus 2023 van 19:30 tot 22:30

MOON - Klank & Meditatie, Elandstraat 26, 3064 AH Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“Love is het answer”

Ik organiseer cacao ceremonies en sound healings dit in combinatie met coaching, lichaamsgerichte oefeningen, schrijfoefeningen en reiki.

Reviews

Anita Jansen

Birthday Special XXL Ceremony: Selflove

Het was magisch en helend, isaura draagt en geeft de ceremonie zo fijn, echt heerlijk ✨

Lees meer

Celina Slagter

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een echt cadeautje aan mijzelf! Zo’n fijne vibe, zoveel liefde en compleet mijzelf mogen zijn! Toen ik vanmorgen Staven 6 trok als dagkaart, was dat wederom de bevestiging dat ik echt gezien ben door jullie en de andere vrouwen! Zo dankbaar en heel graag tot de volgende! ❤️

Lees meer

Anouk Sluys

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Een warm bad. Lieve vrouwen, bedankt voor de safe space en jullie fijne energie. Wat was dit bijzonder! Samen komen, verbinden en gewoon zijn. Much needed...ik ben weer opgeladen ♡

Lees meer

Full Moon Cacao Ceremonie: Inner Wisdom

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Cacao, Meditatie & verbonden ademcirkel
Steff Runderkamp
Cacao ceremonie Ademcirkel Ademwerk
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl