Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbind met jouw natuur

Vrijdag 02 juni 2023 van 11:00 tot 13:30

Bisseltsebaan, Heilig Landstichting, Nederland

Over dit evenement

Heb jij behoefte om alles even los te laten? Om lekker tot rust te komen in een fijne zachte omgeving?
Ik neem je graag mee naar een hele fijne plek, waar je in alle rust tot jezelf kunt komen.

Programma:
We wandelen in stilte en stellen ons open voor alle geuren en kleuren van de natuur. We maken bewust contact met bomen en laten hun aardende energie door ons heen stromen. We stellen ons hart open voor de natuur, zodat die echt bij ons kan binnenkomen.

Praktisch:
De wandeling begint om 11.00 uur. Rond 13.30 uur is de workshop afgelopen. Als afsluiter hebben wij een lekkere picknick in het bos.
De workshop vindt plaats in het bos van Heilig Landstichting (plaats vlakbij Nijmegen).
Tijdens de wandeling leggen we weinig kilometers af. We stoppen regelmatig& lopen langzaam. Ook als niet zo’n goede conditie hebt, is deze workshop prima geschikt voor je.

Over mij:
De natuur helpt mij ontzettend om te ontspannen en raakt me in mijn hart. Ik ben me meer bewust van mijn lichaam en mijn omgeving. Ik vind het leuk om mensen mee te nemen in een dieper contact met de natuur en ze bewust te maken van hun deel in het grotere geheel.

Benieuwd naar mijn achtergrond? Ik heb een natuur coaching opleiding afgerond bij Loving Nature. Ik heb een coaching praktijk, genaamd Expeditie Intuïtie. Ik coach& geef workshops om mensen dieper in contact te laten komen met zichzelf.
Meer weten? Zie: https://www.expeditie-intuitie.nl/


Ticket informatie:
De workshop is op donatiebasis. Dit werkt als volgt. Je koopt een ticket van 17,50 euro via Hipsy. Na de workshop voel je wat de ervaring jou waard is geweest. Je kunt dan zowel geld terugvragen als meer geld geven.

Zo kan iedereen deze workshop laagdrempelig uitproberen.

Deelname:
Koop een kaartje in de ticket shop.

Doe je mee? Zet jezelf vooral op Gaat via Facebook: https://fb.me/e/S7elWNuz

Spelregels bij verkoop van ticket:
-Bij annulering is terugbetaling niet mogelijk. Alleen bij annulering met gegronde reden, zoals ziekte, is het mogelijk het ticket te besteden bij een volgende workshop.
-Expeditie Intuïtie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade van de deelnemer tijdens of ten gevolge van het evenement.
-Expeditie Intuïtie heeft het recht om je deelname te beëindigen, hiervoor zal een persoonlijke verklaring gegeven worden.
-Uitzondering op terugbetaling: de administratie kosten van het ticket en bij deelname aan de picknick het aandeel in de kosten.

Vrijdag 02 juni 2023 van 11:00 tot 13:30

Bisseltsebaan, Heilig Landstichting, Nederland

Over de organisatie

“Volg je EigenWijsheid”

Workshops die je helpen met je intuïtie te verbinden, erop te vertrouwen en ernaar te handelen. Aardend& Speels& Ontspannend en Verdiepend.

Reviews

Niek Van Wel

Voedt jouw innerlijke geliefde

Wat een heerlijke ervaring gaven Jeroen en Marleen. Ik ben zeer streng voor mezelf, maar hier heb ik mijn zachte kant meer dan ooit gevonden. Wil je meer uit je hoofd komen, dan raad ik je dit helemaal aan.

Lees meer

Lucia Engel

Voedt jouw innerlijke geliefde

Het Gouden Trio, Ieder op haar en zijn unieke wijze dompelt ons onder in een klankbord van sensaties en ervaringen met als thema 'Mijn innerlijke Geliefde'. Velen konden dit deze bijzondere avond wel gebruiken. Er werd gegiegelt, gedanst, geluisterd, ontspannen, en dan weer gespeeld. Mijn hart stroomde door mijn lichaam; een ervaring die verfrissend is in onze maatschappij van overleven. Lynn tokkelt met haar Ukele en bijzondere zangstem ook aan mijn ontspanningssnaren. Marleen neemt ons mee in een bijzondere geleide fantasie ervaring en Jeroen deelt over hartcoherentie en een prachtige hartmeditatie, terwijl we op zachte matrassen liggen. Deze avond is voor mijn Innerlijke Geliefde als een avondje innerlijke wellness en warmte. Beslist je investering waard om je weekend mee te beginnen en je week mee af te sluiten. Hier mag véél meer van komen! Lucia Engel

Lees meer

Marnix Werners

Verbind met jouw natuur

Door de wandeling heb ik beter connectie kunnen maken met de natuur. Daarna ben ik meer gaan verdiepen in de natuur en wat deze verbinding kan brengen. Het is echt ongelooflijk wat er gebeurd als je de natuur een warm hart toedraagt en openstaat voor deze verbinding. Ik kan iedereen deze wandeling aanbevelen en raad iedereen aan om meer respect en liefde te ontwikkelen voor de natuur, want daar ligt de sleutel.

Lees meer

Verbind met jouw natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 24 apr. om 19:30
Volle Maan Wandeling + Astrologische Maan Workshop
BloteVoetenPark Brunssum
Natuur Wandelen Astrologie
Vrijdag, 21 jun. om 16:00
Vader Dochter Weekend
Mannenhart
Natuur Ouder-kind Vader-dochter
Donderdag, 23 mei. om 19:00
Workshop Paddenstoelen Kweken
Marosca
Zelf iets maken Natuur Kennis
Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Return to Motherland
Het Nieuwe Matriarchaat
Gatherings Festivals Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl