Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mindful Met de Natuur Challenge (Earthfulness herfsteditie)

Sunday 24 September 2023 om 15:00 tot Sunday 15 October 2023 om 17:00

Hilversum, Netherlands

Over dit evenement

Earthfull zijn, met de Mindful met de Natuur Challenge

Mis jij ook de natuur in jouw dagelijkse bezigheden? Zit je nu vooral vaak stil achter een beeldscherm onder de TL..? Tijd voor verandering, jawel. Met Earthfulness, het nieuwe Mindfulness in de natuur, kom je weer meer in de natuur en zie en voel je weer de natuur. Zo kom je ook weer echt tot jezelf door gewoonweg veel minder te doen!

WAAROM EARTHFULNESS?
Verwachtingen, verantwoordelijkheden, sociale druk en 'moetjes' vertroebelen wie je in wezen bent en wat je daadwerkelijk wil. Met de Mindful met de Natuur Challenge gaan we hier los van breken en nieuwe bronnen aanboren. Met eenvoudige en effectieve oefeningen leer je in 21 dagen tijd weer echt verbinding te maken met de natuur en de zuivere versie van jezelf. Laagdrempelig, op je eigen plek en in je eigen tijd. En na 21 dagen kun je het zelf! Is er een bepaald thema of persoonlijk- of loopbaanvraagstuk waar je mee aan de slag wil, dan kan je de Challenge daar ook voor inzetten. Tijdens de kick-off zet je je intentie en bepaal je je eigen doel

Earthfulness kan een ideale stok achter de deur zijn als je graag meer en vaker verbonden wil zijn met de natuur. Het kan dienen als een soort medicijn tegen de winterdip en overspanningsverschijnselen. Onze ervaring is dat het goed kan werken tegen een overmaat aan stress en gevoelens van lusteloosheid. De natuur helpt om tot rust te komen doordat je zenuwstelsel en hormoonhuishouden positief beïnvloed worden. Hoe precies, wordt nog volop onderzocht. Door deel te nemen aan de Mindful Met de Natuur Challenge ondersteun je ook het onderzoek van Earthfulness hierover.

WIE ZIJN WIJ DAN?
Wij zijn Stefan Kool (Koolsultancy, Roos Rijcken (Bomen met Roos) en Rindert de Quaasteniet (Natuurademen), een wandelende loopbaancoach, natuurcoach en wandelcoach. April 2022 maakten Roos en Stefan kennis met Earthfulness en met bedenker en initiator Arjan Berkhuyzen. Mei 022 deden wij mee aan de landelijke pilot van de eerste Earthfulness Challenge. Daarna ontwikkelden wij i.s.m. Earthfulness een eigen Challenge in omgeving Hilversum. Dit is de derde editie! Earthfulness doet samen met Radboud Universiteit Nijmegen onderzoek naar de effecten op ons als mensen door in verbinding te zijn met de natuur.

HOE WERKT HET?
Wat Earthfulness precies is en hoe het precies werkt leer je in de kick-off workshop op zondag 24 september midden in de natuur. Locatie: 'T Laer, Goois Natuur Reservaat, Hilversum/Baarn.
Daarna kun je vanaf maandag 25 september voor 21 dagen meedoen aan deze mooie Challenge, thuis, bij jou in de buurt en op je eigen moment, 10 a 15 minuten per dag. Via een groepsapp houden we contact en wisselen we ervaringen uit. Samen = des te leuker en beter vol te houden. Met iedereen die dat wil, sluiten wij ook weer gezamenlijk af op zondag 15 oktober om 15.30 uur. Locatie: 'T Laer, Hilversum/Baarn.

PRAKTISCH:
Tijdens deze Challenge ontvang je dagelijks een verrassende oefening die je 's ochtends in je mailbox ontvangt en per app. Jij bepaalt vervolgens zelf wanneer je het doet, waar en hoe je het doet en ook waarvoor je het doet. We houden dagelijks contact via een appgroep. Bij vastlopers of vragen, doorbraken of inzinkingen is één van ons altijd dagelijks bereikbaar om je vragen aan te stellen of te delen. Wij zijn Stefan Kool (Koolsultancy) en Roos Rijcken (Bomen met Roos). Een wandelende loopbaancoach en een natuurcoach.

Bereikbaarheid locatie:
‘t Laer is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Met het OV vanaf station Hilversum centraal met de bus. Op 700 meter van het groepsverblijf ligt de bushalte ‘Heidebloem/A27’ van lijn 109, Hilversum-Baarn. Het bezoekadres is Oude Postweg 1 te Laren (Noord-Holland).

Inbegrepen:
- Kick-off workshop op zondag 24 september op locatie in omgeving Hilversum
- Start Challenge: maandag 25 september t/m zondag 15 oktober
- Gezamenlijke afsluiting op zondag 15 oktober (op locatie in Hilversum)
- Bloknootje/schriftje om dagboek bij te houden
- Koffie en (wildpluk)thee

TICKETS 3 opties voor een ticket:
- Early bird ticket.. (verlopen)
- Natuurliefhebber: 1 ticket voor 1 persoon, 35 euro (waarvan wij 5 euro doneren een het Goois Natuurreservaat, bij voldoende opbrengst).
- Duo Ticket: 1 ticket voor 2 personen, 60 euro.

MOGELIJKHEDEN:
Wil jij je liever alleen aanmelden voor de aftrap met workshop op zondag 24 september? Dat kan ook! Meld je hier aan: https://hipsy.nl/event/24572-workshop-mindful-met-de-natuur-ism-earthfulnessnl

De aftrap op 24 september 'skippen' en alleen meedoen aan de challenge van 25 sep t/m 15 okt kan ook. Graag zien we je dan wel bij de afsluiting op zondag 15 oktober.

EXTRA'S:
- Wij werken samen met Earthfulness.nl, een landelijk initiatief vanuit Terschelling en de Radboud Universiteit.
https://earthfulness.nl/;
- Met deelname aan de Challenge werk je mee aan wetenschappelijk onderzoek over het effect van in verbinding zijn met de natuur voor ons als mens;
- Bij voldoende opbrengst doneren wij een deel aan het Goois Natuurreservaat;
- Powered by: Natuurademen.nl

MEER WETEN?
- Meer over ons, achtergrondinformatie en weetjes!
https://koolsultancy.nl/earthfullness
https://bomenmetroos.nl/
https://natuurademen.nl/over-natuurademen/

Vragen vooraf? Mail Stefan @ contact@koolsultancy.nl

Sunday 24 September 2023 om 15:00 tot Sunday 15 October 2023 om 17:00

Hilversum, Netherlands

Over de organisatie

Bomen met Roos organiseert bomenwandelingen (in gesprek over de magie van bomen), earthfulness (3 weken mindfull in de natuur) en vrouwen/maancirkels

Bomen met Roos

In samenwerking met

Mindful Met de Natuur Challenge (Earthfulness herfsteditie)

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 25 Jun. om 19:30
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Saturday, 06 Jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Saturday, 14 Sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl