Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro en Ademwerk

Zaterdag 16 september 2023 om 9:00 tot zondag 17 september 2023 om 15:00

Overijssel, Nederland

Over dit evenement

Maak diep contact met grootvader Wachuma (San Pedro) en je innerlijke natuur

Normaal leven de Nederlandse Janneke en haar Peruaanse man Jhon in het Andesgebergte, waar ze een retraitecentrum hebben. Deze zomer komen ze voor de eerste keer samen naar Nederland met één van hun wijze plant medicijnen: de cactus Wachuma (ook wel San Pedro genoemd). Jij krijgt de kans om bij een van hun ceremonies te zijn. Een mogelijkheid om je ten diepste te verbinden met jezelf, anderen en de natuur.

‘Tijdens dit 2-daagse retreat gaan we samen de spirit van de teacher plant Wachuma ervaren”, vertelt Jhon. ‘Grootvader Wachuma is afkomstig uit de Andes-regio's van Zuid-Amerika. Het wordt gerespecteerd als een krachtig plant medicijn en al duizenden jaren door inheemse volkeren gebruikt in traditionele geneeswijzen en spirituele praktijken.’

Wat is de kracht van Wachuma?

‘Wachuma betekent in quechua (de lokale taal): Wachu: rij, Uma: hoofd. Het betekent de geest cultiveren, het bewustzijn verhogen. Wachuma is een hart openend medicijn en helpt ons om af te stemmen, te integreren en te aarden. Het kan ons in verbinding brengen met de oerstaat van Zijn en diepgaande spirituele ervaringen opwekken’, aldus Jhon.

De effecten van Wachuma kunnen enkele uren aanhouden. Hoewel de ervaring van elk individu uniek is, wordt vaak ervaren dat de zintuigen zijn aangescherpt en je tot diepe spirituele en emotionele inzichten komt. Het medicijn ondersteunt heling in familieopstellingen, depressie, angsten en diepgaande patronen. Wachuma heeft de gave om een ​​diepe verbinding met onze voorouders en ons innerlijk kind te openen.

Dit retreat is voor jou als je:

* Vragen hebt over wie je diep van binnen bent;
* Diepgaande patronen in jezelf en in je familielijn wil helen;
* Jezelf wil verbinden met je innerlijke natuur en de natuur om je heen
* Je hart nog meer wil openen en je veerkracht versterken
* Wil groeien in bewustzijn en je jezelf ont-wikkelen
* Behoefte hebt aan een cleansing, een ‘reset’
* Je wil verbinden met traditionele rituelen en wijsheden


Programma

Authentieke en intieme ceremonies met max 8 deelnemers met aandacht voor preparatie en integratie.

We delen de wachuma-ceremonie overdag, als het kan buiten; het medicijn heeft immers een prachtige verbinding met de natuur en de elementen. We openen de ceremonie traditiegetrouw met het aanroepen van de 4 windrichtingen en de Spirit van Wachuma. We bereiden je voor met een uitleg en zullen onze intenties met elkaar delen. Gedurende de ceremonie zullen momenten van stilte, muziek en sharings organisch in elkaar overlopen. Momenten met elkaar en momenten op jezelf.

In de namiddag eten we gezamenlijk een soep en met het sluiten van de ceremonie delen we als groep onze ervaringen. De effecten van het plant medicijn houden tot in de avond aan, dus na de ceremonie kun je met jezelf of met elkaar zijn, luister waar jij behoefte aan hebt. Wachuma kan nog doorwerken in je dromen.

De volgende ochtend hebben we na het ontbijt een integratie cirkel en een authentieke Peruaanse despacho ceremonie, een offering van dankbaarheid.

Wat brengt het jou?

Deze mooie 2-daagse zal je helpen om te groeien in bewustwording, zakken in je lijf, diep van binnen voelen wie je bent en waar je vandaan komt.

Bij dit retreat ontvang je het volgende:
* Een Intake
* Ceremonie met plant medicijn Wachuma
*Begeleiding van een Maestro en twee ceremonie begeleiders / space holders
* Overnachting (gedeelde kamers)
* Gezonde, biologische en voedende vegetarische maaltijden
* Integratie cirkel
* Despacho ceremony
* Ademwerk tijdens ceremony en in de middag op dag 2


De uitwisseling voor dit retreat is;

€ 400 - p.p early bird t/m 19 mei.
€ 425 - p.p normaal ticket na 19 mei.

Waar?

De Retreat-accommodatie ligt in een nationaal park. Het is omringd met veel water, een overweldigende natuur, donkere nachten en veel rust en stilte. Het geluid van autowegen is er niet te vinden. Een ruim en comfortabel verblijf met veel voorzieningen en privacy. Overnachting in gedeelde kamers. Heerlijk gezonde maaltijden bereid met biologische ingrediënten en geheel plantaardig. Veel groenten komen uit eigen organische moestuin.

Begeleiding, Space holders

Maestro; Jhon Sikuri Loayza

Jhon is geboren in de gemeenschap van San Pedro de Kacha en is opgegroeid in de Andes van Peru. De bergachtige regio's rond Cusco en de Heilige Vallei is zijn thuisland. De voorouderlijke tradities resoneren al sinds zijn kindertijd en hij loopt al sinds jongs af aan samen met verschillende Maestros uit de Andes en daarna ook vanuit de Amazone en de Tao.
Jhon is een rustgevende en beschermende kracht in de ceremonies en heeft mooie traditionele wijsheden te delen. Jhon brengt humor, lichtheid en zachtheid in de ceremonies, met veel begrip voor het process waar je doorheen gaat. Hij deelt zijn offering aan de Spirit van Wachuma door middel van het spelen van zijn siku, traditionele panfluit. Dat deelt hij dan ook graag met jullie in de ceremonies!

Space holder; Janneke KillAnka

Janneke groeide op in Brabant in Nederland. Op jonge leeftijd begon ze haar healing journey en ze heeft een achtergrond in maatschappelijk werk en dienstverlening. 7 jaar geleden kwam ze in Peru terecht en heeft ze zichzelf ondergedompeld in de wereld van de plant medicijnen en de krachtige natuur van de Andes.
Janneke heeft een natuurlijke gift in het begeleiden van ceremonies. Haar fijngevoeligheid en empathisch vermogen creëert een veilige ruimte waarin alles er mag en kan zijn. Ze combineert innerlijk kindwerk met intuïtieve coaching, sjamanistische rituelen, Reiki en geeft veel aandacht aan voorbereiding en integratie met plant medicijnen.

Theresia Hofmaier

Theresia , oprichter van Soul Touch Studio.
De ontdekking van mijn eigen adem heeft mij geholpen om met mildheid en tederheid te mogen voelen. Daardoor voel ik me vrij, dankbaar en krachtig. Vanuit dit bewustzijn begeleid ik je graag op het pad van zelfontdekking.
Mijn werkwijze bestaat uit een krachtige mix van gespreksbegeleiding, ademcoaching, lichaamswerk en massage. Direct en down to earth.


Ben je geïnteresseerd en voel je de “calling” of wil je meer weten? Stuur ons een berichtje. Dan plannen we een intake gesprek en sturen we je een vragenlijst en Gezondheidsverklaring toe!

We kijken er naar uit om samen te verbinden,

Liefs

Zaterdag 16 september 2023 om 9:00 tot zondag 17 september 2023 om 15:00

Overijssel, Nederland

Over de organisatie

“Deze zomer komen ze samen voor de tweede keer naar Nederland met Wachuma! ”

Retreat centrum die ceremonies met de Grootmoeder plant en Grootvader Wachuma deelt in de Heilige Vallei van Peru.

In samenwerking met

Soul Touch Studio

Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro en Ademwerk

Meer evenementen van Willkamayuspirit

Vrijdag, 02 aug. om 14:30
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Zaterdag, 10 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Woensdag, 21 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites
Zaterdag, 31 aug. om 09:00
Wachuma ceremony met Peruaanse Maestro
Willkamayuspirit
Plantmedicijn Innerlijke Reis Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 24 apr. om 14:00
Sensual Spring - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl