Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

3 Daagse bewogen stilte retraite in Noord-Frankrijk, 1-4juni

Thursday 01 June 2023 van 15:00 tot 12:00

Eleanor Rooseveltlaan 25, Zoetermeer, Nederland

Over dit evenement

Met een kleine groep van 8 a 10 mooie zielen creëren we tijdens deze 3 daagse een Magische cirkel van liefde en vertrouwen. De retraite brengt jou in vertraging, verstilling en inkeer. Immers; alleen voorbij de woorden kom je in een staat van complete lichamelijke- en geestelijke rust. En tot de kern van je Zijn.

In onze landelijke gelegen authentieke boerderij zorgen wij met onze hulpengelen voor de nodige bedding, waarbij voor diegenen die er al deels mee bekend zijn, silent sit, silent soup en silent sharing centraal staan.
De vrijgekomen energie brengen we in beweging via stilte-, loop en dansmeditatie.

Over de initiator Marelde Jensma:
Mijn motto: 'Less is more'. Mijn streven: 'vertragen, bewegen en bewogen worden'. Verbinding is voor mij een sleutelwoord. Ik geloof in overvloed, er is voor iedereen genoeg.

In mijn dagelijks leven mag ik mensen verbinden, begeleiden en bewuster maken door middel van 1-op-1 ontwakingssessies, helende relatie reizen, stellen- en vrouwen cirkels en mijn geliefde (silent) TantricDance avonden.

Locatie:
Noord Frankrijk (3,5 uur rijden vanaf Den Haag)

Wij organiseren deze mini retraite mede als voorbereiding op de zomermaanden waarin wij retraites voor grotere groepen zullen gaan organiseren. Wil je hiervan op de hoogte blijven, meld je dan aan voor onze Love2Relate nieuwsbrief. Stuur een mailtje met als onderwerp 'aanmelding nieuwsbrief' naar marelde@love2relate.nl

Overnachting:
Op de boerderij slapen wij gezamenlijk in 4 tweepersoonskamers en 1 kamer met 4 stapelbedden.

Kosten:
250,- euro

Afstemming en deelname:
In een persoonlijk gesprek stemmen we af of de groep bij jou past en jij bij ons.

Voor meer informatie over de retraite, foto's en deelname neem je bij voorkeur via Whatsapp contact op met Marelde Jensma, haar telefoonnummer is 06-24242861.

Over de organisatie

Wij faciliteren workshops vanuit verbinding met jezelf en de ander. Met dans en lichaamswerk vanuit het hoofd naar hart en je gevoel.

Reviews

Frank

Tantric Dance (voor gevorderen), 15 feb 2024

Ik heb hier vele fijne avonden gehad. Dank je wel, Marelde!

Lees meer

Mandy Jacobs

DansMassage & BewustZijn, 12 feb 2024

Massage en dans met Marelde voelt voor mij als thuiskomen in mezelf. Elke keer weer weet zij vaardig en speels mij (ons) te bewegen - letterlijk - van denken naar voelen, uit mijn onrustige hoofd in mijn liefdevolle lijf, en als ik eenmaal daar ben voelt alles beter, vrediger, vreugdevoller en échter. Ik hoop dat je heel gauw een mooie ruimte vindt Marelde!

Lees meer

Nico Claij

Tantric Dance (voor gevorderen), 15 feb 2024

Dank je wel Marelde, hulp engelen en deelnemers voor de fantastische avond. De start van de avond met blinddoek gaf gelijk een extra dimensie. Ik kon direct dieper connecten met mezelf en het veld dan voorheen. Ik stond gelijk open, wat ik kon merken aan het shaken van mijn lichaam, wat zich later op de avond meermaals herhaalde. Mooi hoe we in een veilige setting mochten spelen met consent en verlangens. En dus ook met grenzen ("grenzen stellen is lief zijn voor je zelf" en van een deelneemster "Veiligheid zit in je zelf"). Het aangeven van de gewenste intensiteit (lees ook: intimiteit van de dans) is een hele mooie wijze van grenzen aangeven. Het "taken" was daarin weer een andere invalshoek, die ik ook interessant vond. Het dansen voor elkaar was kwetsbaar. Hoe fijn is het als de ontvanger met oprechte liefdevolle aandacht jou als persoon neemt zoals je bent. En jij als danser dus volledig je zelf mag zijn. Diverse mensen die ik spreek leren van de TD maar ook de MD avonden. Het is onderdeel van hun pad van persoonlijke groei en bewustwording. Dat geldt zeker ook voor mij. Die ervaring neem ik mee uit Zoetermeer naar de nieuwe locaties.

Lees meer

3 Daagse bewogen stilte retraite in Noord-Frankrijk, 1-4juni

Meer evenementen van Love2Relate - Flow2Move

Thursday, 06 Jun. om 15:00
3 Daagse bewogen stilte retraite in Noord-Frankrijk, 06-09 juni
Love2Relate - Flow2Move
Meerdaagse retraites Stilteretraite Mini retraite in de natuur

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 09 May. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Friday, 31 May. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 17 May. om 17:00
Dansen met mezelf
Sattva Yoga
Vrije Dans Danscoaching Meerdaagse retraites
Thursday, 15 Aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl