Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Eline van Meurs

Healingsessies, dierencommunicatie, workshops en healing opleiding in Eindhoven.

Volgen
Niet beschikbaar

Distelstraat, 5643 HW Eindhoven, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Eline van Meurs

Saturday, 15 Jun. om 13:30
Cosmic healer Course
Eline van Meurs
Opleiding Healing Intuïtie
Sunday, 08 Sep. om 13:30
Cosmic healer Course
Eline van Meurs
Opleiding Healing Intuïtie

Over de organisatie

Welkom bij Eline van Meurs, in Eindhoven waar heling, dierencommunicatie, workshops en healing opleiding samenkomen om jou te ondersteunen op je persoonlijke en spirituele pad.

Healing
In onze praktijk bieden ik diverse sessies aan, afgestemd op jouw verhaal en wens. Ontdek de innerlijke rust, balans, en vernieuwde energie die healing kan brengen.

Dierencommunicatie
Heb je ooit willen weten wat je huisdier je probeert te vertellen? Dit kan via dierencommunicatie. Door af te stemmen op het onderbewuste, kan het dier mij vertellen wat er is en kan ik helen, waardoor je een beter begrip en een sterkere band met je dier(en) kunt ontwikkelen.

Workshops
Deze workshops zijn ontworpen om je te inspireren en te verbinden met gelijkgestemden. Ik geef workshops in orakelkaart leggen, helende thee samenstellen en buikdans.

Healing Opleiding
In een inspirerende en gezellige setting leer je afstemmen, magnetiseren, energetische healing, verdiepen met schaduwwerk en praktische tips voor je eigen praktijk. Ontwikkel je intuïtitie en leer hoe krachtig het is om vanuit je eigen licht anderen op hun helingsreis te begeleiden.

Locatie
De praktijk is gevestigd in Eindhoven.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Eline van Meurs

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Yoga
Natural Alignment organiseert workshops, dag- en weekendretraites en yogaweken. Gebaseerd op Critical Alignment Yoga, Yin Yoga en mindfullness.
Cacao ceremonie Rite of the Womb
Hoyi is een holistische studio in Eindhoven voor je algehele welzijn. In de studio vinden holistische events plaats met verbinding als hoofdthema.
Creativiteit Wandelen Schrijven
Creatieve workshops om dieper te verbinden met je hart: vrouwencirkels, cacao ceremonies, creatief schrijven, muziekcirkels en (volle)maan gatherings.
Dansimprovisatie Movement
WCS Eindhoven brings West Coast Swing dancing to Eindhoven through classes, workshops, and social dancing.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl