Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dip Delft

DipDelft vereniging van 2 gepassioneerde Wim Hof Methode instructeurs, op een unieke plek in Delft waar liefde voor kou, focus en ademwerk samenkomt.

Volgen

06 22 39 25 46

Bospad 1, 2616 LW Delft, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Dip Delft

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“"You are stronger than you think you are" "The cold is merciless, but rightous"”

Over de organisatie

We brengen je graag de drie peilers bij. Focus, Kou en Ademen. Ademen is misschien wel de meest fundamentele handeling van de mens. Het katalyseert het kritieke mechanisme van zuurstoftoevoer, dat op zijn beurt alle processen in je lichaam op gang houdt, elke seconde van elke dag.

Iets simpels als het aanpassen van je ademhaling heeft een directe en diepgaande invloed op je fysiologie. Hier leggen we onder andere uit hoe je de Wim Hof Methode ademhalingsoefeningen kunt doen. En waarom dit zo'n effectief middel is om stress te verminderen, je slaap te verbeteren en nog veel meer geweldige dingen voor je gezondheid en welzijn te doen. pas het toe in je dagelijkse leven.

Wat zo geweldig is, is dat de Wim Hof Methode ademhalingsoefeningen supermakkelijk zijn en maar een paar minuten duren, terwijl de effecten blijvend zijn.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Dip Delft

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Massage Ontspanning
Mariam is een fijne lichaamstherapeut die met een feilloze intuïtie aanvoelt wat er nodig is. Een zorgprofessional: ze geeft sessies en workshops.
Meditatie
Thuis bij jezelf met reiki, holisme, meditatie, zijnsoriëntatie en energetisch werk.
Adem Ademwerk
Trainer en(adem)coach, NLP, systemisch werk, lichaamsgerichte traumatherapie en ademwerk. Voor groeps- en 1-op-1-sessies.
Ademcirkel Adem Ademwerk
Ik organiseer breathwork sessies in Rotterdam en Delft. De sessies zijn toegankelijk en praktisch voor groepen en 1-op-1 begeleiding.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl