Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork Compass

Breathwork Compass organiseert allerlei workshops en 1-op-1-sessies voor ademwerk en ijsbaden.

Volgen

0611915749

Ottersum, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Breathwork Compass

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Herstel je ademhaling, herstel je gezondheid”

Over de organisatie

Breathwork Compass organiseert allerlei workshops en 1-op-1-sessies voor ademwerk en ijsbaden.

Stelt je eens voor dat je elke ochtend wakker wordt met een krachtig gevoel van levendigheid, een borst vol lucht die klaar staat om elke uitdaging van de dag aan te gaan. Ademhalen is meer dan alleen een noodzaak van het leven; het is de essentie van verjonging, welzijn en een nieuwe kijk op gezondheid.

In een tijd waarin gezondheid, vitaliteit en verjonging meer dan ooit worden gewaardeerd, nodig ik jou uit om de magie van ademwerk en een ijsbad te ervaren. Deze ervaringen zijn niet alleen voor de jongeren of de atleten. Ze zijn er ook voor de wijze generaties die de waarde van een gezond en rijk leven begrijpt.

Ademwerk is niet zomaar een remedie, het is een transformatieve ervaring die helpt om jouw ademhalingspatronen te herstellen en jou verlichting en hernieuwde energie geeft.

Of misschien zoekt je een ademcirkel. Ademcirkels zijn ademsessies waarbij je samen met anderen bewust ademt, begeleid door een ademcoach. Een ademcirkel of breathwork sessie is voor iedereen die een emotionele en fysieke schoonmaak kan gebruiken. Als een verfrissende reset voor lichaam en geest.

En voor de dapperen onder ons, Wacht het ijsbad. De ijskoude omhelzing van het water is niet een test van moed, maar een viering van leven, kracht en veerkracht. Een herinnering aan wat we kunnen bereiken wanneer we onze mindset inzetten.

Ook jij hebt de wereld gevormd, gedreven door ervaring, wijsheid en de wens om een betekenisvol leven te leiden. Nu is het tijd om terug te geven - aan jouzelf. Trakteer jezelf op het geschenk van gezondheid, gemeenschap en vitaliteit.

Lees meer

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Plantmedicijn
Centrum voor Innerlijk Werk Truffel Ceremonies Breathwork Innerlijk Vuur Jaartraining InnerTribe Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites
Wij geven een mooi event op Ibiza en organiseren 1 dag retreats. Ook ben je bij ons op het juiste adres als je een Coach of Chef-kok zoekt.
Holistische Therapeut - Shamanic Coach - Familie opstellingen
Yoga
Bij Ervaar!Yoga kan je terecht voor een Yoga-Retraite van een dag of dagdeel, Mind-Walk-Wandelingen, Yoga en Klankschalen, Yoga bij het Theehuisje
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl