Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Bloeiend en bezield leven

Bloeiend en Bezield leven faciliteert Dancing heart path journey's, AUM meditaties, vrouwencirkels en andere ceremonies. Individueel en voor groepen.

Volgen

0640037785

Almere

Bezoek de website

Evenementen van Bloeiend en bezield leven

Saturday, 16 Dec. om 19:30
AUM Meditatie
Bloeiend en bezield leven
Lichaamswerk Meditatie Kundalini
Saturday, 06 Jan. om 19:30
POW WAUW Dancing heart Path Journey, new year!
Bloeiend en bezield leven
Biodanza Shamanic dance Vrije Dans
“Maak dansend een reis naar je hart!”

Over de organisatie

Als holisitisch therapeut, combineer ik natuurgeneeskunde en soulwork als dans, meditatie, vrouwencirkels en schilderen met elkaar.

Ik geef voor groepen Dancing heart path journeys, vrouwencirkels en AUM meditaties. Ik werk graag samen met anderen om mooie evenementen te faciliteren die soulfull zijn en met het hart verbinden <3

Met een Dancing heart path Journey maak je door middel van muziek en dans een reis naar het hart. Een dansreis is een fusion van verschillende dansstromingen, meditaties, ademwerk en rituelen.
Een dansreis geeft je een sleutel om (weer) in verbinding te komen met jezelf. Hierdoor zal je je verbinding met je medemens als vernieuwd hechter ervaren. Door te dansen en oefeningen in de dans, gaat je energie weer stromen, laat je stress los en wordt je lijf weer soepeler. Je komt dichterbij wie je werkelijk bent.

Dansreizen voor groepen zijn per thema gemaakt en zijn voor iedereen geschikt. Er is geen danservaring nodig. De dansreizen zijn recreatief en gericht op je eigen ontwikkeling. Hoe dieper je in je eigen proces kunt duiken, gedurende de dans, hoe meer je persoonlijke opbrengst zal zijn.
Mijn dansreizen zijn ook individueel mogelijk. Ik maak samen met jou een dansreis op maat en we zullen deze in een veilige setting dansen. De dans wordt therapeutisch ingezet, om bijvoorbeeld een gebeurtenis te verwerken.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Bloeiend en bezield leven

 • Lobke Brouwer
  Ontmoet en dans met je innerlijke kind

  Ik vond dit echt een fantastische ervaring. Zo genoten❤.
  Mooi programma, fijne mensen en zachte sfeer. Zeker voor herhaling vatbaar.

  Lees meer
  05 November 2023 om 11:14
 • Minke Bleeker
  Ontmoet en dans met je innerlijke kind

  Het was een prachtige avond die geweldig in elkaar zat. Dansen, spelen, delen, visualisatie, herinneren, verbinden, veiligheid en liefdevol. Ik ben erg onder de indruk hoe Marieke en Saskia deze avond verzorgd hebben.

  Lees meer
  05 November 2023 om 10:04

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Handpan
Hét handpan centrum van Nederland, met eigen gemaakte instrumenten voor verhuur en verkoop, festivals, workshops en concerten.
Adem Ademwerk Ademcirkel
Ik verzorg met regelmaat Adem cirkels waar ik de Breathitation in groepen begeleid. Dit doe ik al een aantal jaar met groot succes en veel plezier.
Drumcirkel Stemexpressie Klankreis
Inzichtretraites middels een combinatie van Holistic Pulsing, Human Design en werkvormen uit het sjamanisme. Workshop HD, Sjamanen drumbouw, cirkels.
Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl