Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Holy Râpé ceremony

Vrijdag 19 juli 2024 van 19:30 tot 22:30

Almere, Randstad 22 163, 1316 BM Almere, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij onze prachtige Râpé ceremonie <3

Door onze jarenlange ervaring met plantceremonies, in samenwerking met Zuid-Amerikaanse sjamanen, Pajés en medicijnmannen en -vrouwen van verschillende stammen, hebben we prachtige verbindingen opgebouwd. Deze kennis en verbondenheid brengen we samen in onze Râpé ceremonie.

De ceremonie wordt begeleid door Saskia Meulenberg en Max Nieuwenhuis (sjamaan White Wolf). Samen zullen we een veilige en diepe ervaring waarborgen. De ceremonie wordt ondersteund met een meditatie, muziek, drum en zang van Max. Daarnaast is er ruimte gecreëerd op de avond voor sharing, als beweging om je proces te ondersteunen. Na afloop is er thee en lekkers om weer geland naar huis terug te gaan.

Rapé is een heilig plantmedicijn wat door de inheemse bevolking uit het Amazone gebied al duizenden jaren wordt gebruikt. Elke stam heeft zijn eigen unieke recept voor Râpé, waarvan de ingrediënten zorgvuldig geheim worden gehouden.

Râpé is een fijn poeder, samengesteld uit medicinale planten, as en Nicotiana rustica (wilde tabak). De werking van Râpé varieert afhankelijk van de gebruikte planten. Sommige mengsels zorgen voor een lichte ervaring, terwijl andere krachtige, langdurige spirituele belevingen teweegbrengen. Tijdens deze ceremonie werken we met diverse Râpé-mengsels en stemmen we af welk mengsel het beste bij jou past.

Het gebruik van Râpé gebeurt via de neus. Met behulp van een klein blaaspijpje, een tepi, wordt het poedermengsel in de neusholte geblazen, waar de werkzame bestanddelen snel worden opgenomen door het neusslijmvlies. De effecten van Râpé zijn al snel voelbaar, variërend van een kalmerend gevoel tot diepe spirituele inzichten.
Het ritueel op zich zal op respectvolle wijze uitgevoerd worden voor het plantmedicijn als voor de gebruiker.

Râpé wordt gebruikt om de energievelden weer in balans te brengen en om te verbinden met je hogere zelf. Het zuivert het lichaam en het ontgift. De helende krachten kunnen zowel mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel effect hebben.
Zo kan het je bijvoorbeeld helpen om spanningen te releasen, een vol hoofd los te laten, je derde te oog openen of iets fysieks loslaten.
Râpé heeft tevens een sterke aardende werking, die je even helemaal uit je hoofd haalt.
Gebruik van râpé bevordert je spirituele vermogens en versterkt je verbinding met het universum, als met de natuur.

De ervaring is niet zo maar te beschrijven in woorden.
Als je bij het lezen van dit bericht voelt dat je hart wat sneller gaat kloppen of dat je de kriebels krijgt.. dan nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijzondere ceremonie en de helende kracht van Râpé te ervaren.

Het wordt een kleinschalige ceremonie en vindt plaats in de praktijkruimte van Saskia in Puur Zentrum Almere, 2e verdieping.

Energie uitwisseling €35.

Max en Saskia






Vrijdag 19 juli 2024 van 19:30 tot 22:30

Almere, Randstad 22 163, 1316 BM Almere, Nederland

Over de organisatie

“Maak dansend een reis naar je hart!”

Bloeiend en Bezield leven faciliteert Dancing heart path journey's, AUM meditaties, vrouwencirkels en andere ceremonies. Individueel en voor groepen.

Reviews

Let Voorhoeve

Dancing heart path journey Dromenvanger

Saskia nam ons mee op een diepe droomdansreis met prachtige muziek en dansoefeningen ; De tijd verdween gewoon ! Elke dansworkshop van Saskia is uniek en helend , Lieve groet , Let

Lees meer

Minke Bleeker

Dancing heart path journey Dromenvanger

Wat een heerlijke avond weer. Elke keer sta ik weer verbaasd over de opbouw en de bezieling in het thema van de avond. Het was zalig om weer te kunnen dansen na een knieblessure, en dan weer zo te beginnen!

Lees meer

Let Voorhoeve

Pacha Mama Dancing heart path journey met cacao ceremonie

Deze dansreis gecreëerd door Saskia Mwulenberg was wondermooi... Op beeldende wijze gaf zij een inleiding over de cacaoceremonie en Dancing Heart Path dans ; Ook leidde Saskia ons in het begin met wat lichaamsbewegingen totdat we lekker in ons lichaam kwamen ; De ceremonie vloeide door alle chakra,s .... In de dansreis gebruikte Saskia precies de goede muziek , soms dansren we op onszelf , soms samen als groep en ook in tweetallen . En zo bewogen we ons door de elementen Lucht , Aarde , Water ,Vuur .... Het was een helende dansreis , fantastisch !!!!!

Lees meer

Holy Râpé ceremony

Meer evenementen van Bloeiend en bezield leven

Zaterdag, 21 sep. om 19:30
Dancing heart path journey medicijnwiel het westen, herfst
Bloeiend en bezield leven
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Shamanic dance
Zondag, 10 nov. om 10:00
Dagworkshop Ontmoet je innerlijk kind
Bloeiend en bezield leven
Innerlijk Kind Dansen in verbinding Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 02 okt. om 18:45
Huni Kuin & Yawanawa Workshop Rapé, Sacred painting, Singing.
Yu.Rock
Sjamanisme Plantmedicijn
Zaterdag, 21 sep. om 11:11
Allerlaatste Choco Shift Retraite
Angelique Aniba
Plantmedicijn Innerlijke Reis
Zaterdag, 21 sep. om 12:30
Cacao Bliss retreat
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Woensdag, 02 okt. om 18:30
Inner Bliss Journey & Heart Breathing
Leef vanuit je Hart
Plantmedicijn Cacao ceremonie Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl