Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Saturday 25 March 2023 van 11:00 tot 18:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

Familieopstellingen- Breathwork - Cacao ceremonie

Op deze bijzondere dag zal jij inzichten ontvangen op vraagstukken / terugkerende thema's door middel van Familieopstelling- systemisch werk, Breathwork en Cacao.

Door familieopstellingen wordt zichtbaar wat er zich op zielsniveau afspeelt. Systemisch werken met familieopstellingen laat zich leiden door 3 natuurwetten. Wanneer deze in balans zijn verlopen onze relaties goed, inclusief de relatie met jezelf.

Door de inzichten die je hiermee krijgt en ervaart in onbewuste processen en dynamieken binnen je familiesysteem, volgt er een natuurlijk helingsproces. Hierdoor krijg je weer grip op jouw leven.

Dit in combinatie met breathwork en pure cacao zorgt ervoor dat jij meer in verbinding komt met je intuïtie en zielsmissie. Met breathwork word je begeleid naar jouw onderbewustzijn. De plek waar je patronen en overtuigingen kunt doorbreken en transformeren.

Degene die een garantieticket boeken hebben zekerheid dat hun vraag wordt behandelt tijdens de familieopstellingen. Voor de andere opstelling(en) word in het moment zelf aangevoeld welke vraag behandelt zal worden. Het belangrijkste is dat iedereen zich veilig kan voelen gedurende de dag.

De energie en liefde voor jezelf en de ander kan weer gaan stromen. Volledig in verbinding met jezelf keer je terug naar huis.

Rond 18.00u willen we jullie met een voldaan en verbonden gevoel naar huis terug laten keren. Houd er rekening mee dat het mogelijk iets kan uitlopen. We werken met energie en voelen op de dag zelf wat er nodig is. Daar willen we de ruimte aan bieden.
Dat betekent ook dat we in het moment invoelen wat er op dat moment nodig is om met elkaar in verbinding te blijven. Je mag hierop vertrouwen en in de overgave gaan. Wij zijn er voor jullie.

We verwelkomen jou graag.

Liefs Anita en Marjolein

Meer info? mail naar info@houseofheartconnection.nl of info@marjolein-deboer.nl

Saturday 25 March 2023 van 11:00 tot 18:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

“Je bestaat alleen in de context. Wat je niet aankijkt geef je door. ”

Familieopstellingen | Retreats | Deeprelax Healing Word je bewust van je onbewuste. Ik help jou beperkende patronen en overtuigingen te transformeren.

In samenwerking met

Marjolein Holistisch Coach

Reviews

Simone Stevens

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Mijn intentie voor de dag was leren loslaten en ook los laten van de gedachtes en emoties die ik graag wilde loslaten. In een veilige omgeving kon ik mij volledig overgeven aan de energie. Ik ben jullie zo dankbaar voor deze mooie intense ervaring. Zoals meerdere zeiden heel mooi kado voor jezelf ❤️

Lees meer

Trudy Hartmanns

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Wat een mooie dag die me nwe inzichten heeft gegeven en liefdevol begeleid werd. Aanrader voor wie in een kleine setting familieopstellingen en ademwerk wil doen

Lees meer

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 02 Jun. om 10:00
Vervulling: retreat voor de onvervulde kinderwens
Vervulling
Familieopstellingen Adem Meerdaagse retraites
Sunday, 11 Jun. om 15:00
Hello Ademcirkel ✨ • Verbonden ademen met Niels & Tara
TARA ESRA
Ademwerk Adem Ademcirkel
Friday, 02 Jun. om 19:00
KAP & familieopstelling
Miranda van der Ende
Kundalini Kundalini activatie Familieopstellingen
Wednesday, 05 Jul. om 15:00
Conscious Camping Summerfestival 2023
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Festivals Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl