Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rite of the womb

Dinsdag 07 maart 2023 van 18:00 tot 22:00

Stichting Luciushof in het centrum van Heerlen, Putgraaf 3, 6411 GT Heerlen, Nederland

Over dit evenement

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf van het lijden hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

"The womb is not a place to store fear and pain; the womb is a place to create and give birth to life."

Op deze avond, onder de energie van de volle maan, komen we samen om onze baarmoeder en vrouwenlijn op te schonen met de initiatie genaamd "The rite of the womb" ook wel de 13e rite van de Munay Ki. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13 staat voor de 13 manen.

Dit medicijn-ritueel kent haar oorsprong uit de Jungle van Zuid-Amerika, zij die de initiatie hebben ontvangen worden ook wel "womb keepers" oftewel hoeders van de baarmoeder genoemd. Zodra jij de rite ontvangen hebt mag je deze ook weer door geven aan andere vrouwen. De baarmoeder is een plek waar veel van onze eigen en voorouderlijke pijn, angst, verdriet en trauma ligt opgeslagen. The rite of the womb reinigt je van deze energie en blokkades zodat je weer in verbinding kunt komen met de bron van creatie en levensenergie die zij in essentie is. Iedere vouw heeft een energetische baarmoeder dus ook als je geen fysieke baarmoeder meer hebt ben je welkom. Voor meer informatie bezoek je de officiële website http://theriteofthewomb.com/ of bekijk je dit filmpje op youtube https://youtu.be/YBgKOzx1ooQ

Voorafgaande aan de Rite of the womb zullen we tijdens een waterceremonie afstemmen op onze vrouwenlijn en geven we aan het water mee wat niet meer dienend is. We vullen de ruimte die is ontstaan bij het loslaten met nieuwe bekrachtigende intenties.

Mee brengen:
Foto's (of voorwerpen indien je geen foto's hebt) van jouw vrouwenlijn (vader als moeders kant) en jezelf als kind,
Een potje levend water uit een beekje, rivier, vijver uit de buurt,
Krachtvoorwerp voor op het altaar,
Eventueel iets lekkers om te delen.

Voor thee en chocolade wordt gezorgd, draag gemakkelijke kleding, meditatiekussens, dekentjes en matjes zijn aanwezig.

Investering:
Om jouw plek te reserveren vraag ik een aanbetaling van €13 (hiervoor is geen restitutie mogelijk).
Op de avond zelf vraag ik om aanvullend een contante donatie te doen ter waarde van het bedrag die passend voelt voor jou.

Over mij:
Zelf mocht ik lang geleden de initiatie van de rite ontvangen, Deze heeft een diepe indruk op mij achtergelaten, nadien heb ik de rite meermaals gedeeld met andere vrouwen. Een diepgaand ritueel die bij velen inclusief mij mooie en helende processen op gang hebben gebracht. Ik ben deze avond hoeder van de cirkel, ik bewaak de veilige, heilige ruimte van ceremonie en geef de initiatie door. Als deel van de cirkel acht ik mezelf gelijkwaardig en is ieders inbreng en aanwezigheid even waardevol. Als moeder zonder kind geef ik op deze wijze invulling aan het moederschap door te creëren vanuit mijn wombspace.

Wees welkom mooie vouw.

Dinsdag 07 maart 2023 van 18:00 tot 22:00

Stichting Luciushof in het centrum van Heerlen, Putgraaf 3, 6411 GT Heerlen, Nederland

Over de organisatie

“Helende bedding voor transformatie”

Helende bedding voor transformatie. Praktijk voor (paarden)coaching en body de-armouring volgens "The Gaia Method".

Reviews

Laura Driessen

Rite of the womb

The Rite of the Womb heb ik ervaren als een intense avond waarbij ik mezelf uit de comfortzone moest trekken. Zodra ik mij openstelde om mijn eigen emoties los te laten en te delen, voelde ik een verbondenheid met alle aanwezige dames. Het stuk dat voor mij persoonlijk de ervaring het meest tot zijn recht had doen komen, was als iedereen dezelfde positieve mindset had gehad. Het ontbreken van fysieke foto's of het vergeten van het water gaf mij het gevoel dat sommige op voorhand al met een eigen draaiboek binnenkwamen en onvoldoende openstonden om mee te gaan in de open en ontspannen sfeer en de verbinding met zichzelf en andere vrouwen aan te gaan. Dat ligt dus buiten de macht van Sanne die in mijn beleving haar uiterste best heeft gedaan om een veilige omgeving te creëren, een goede ceremonie te begeleiden en zelf ook te delen. Deze ervaring heeft me, naast andere zaken die ik doe, een boost gegeven in mijn weg naar meer zelfliefde en acceptatie naar al hetgeen in mijn vrouwenlijn heeft gespeeld. Zeer aan te raden.

Lees meer

Eefje Jonkman

Rite of the womb

Het was een intense, mooie ervaring om onderdeel te zijn van een cirkel als deze. Sanne is hartelijk en warm. Ze weet je vanuit veiligheid en vertrouwen uit te nodigen om tot je kern te komen. Ze geeft duidelijk aan met welke achterliggende gedachten zij bepaalde keuzes maakt, wat voor mij getuigt van kennis en nog meer inzicht kan geven. Sanne zorgt ervoor dat het ritueel volledig wordt gedragen en doorleeft. Het geeft de bijeenkomst een extra magisch randje. Absolute aanrader!

Lees meer

Suzanne Notten

Rite of the womb

In een heel fijne veilige sfeer een mooie avond gehad. De kracht, eerlijkheid en schoonheid van ons vrouwen samen gedeeld. Ook het verdriet, de pijn en schaamte mocht er zijn. Heel bijzonder, en heel waardevol! 💚

Lees meer

Rite of the womb

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 19:00
The Rite of the womb ceremony with cacao & integration healing session
Your Frequency
Rite of the Womb Cacao ceremonie Vrouwencirkels
Dinsdag, 11 jun. om 19:30
Date Night - koppels 💛
Het Verre Oosten
Liefde Tantra Ritueel
Zondag, 28 apr. om 13:00
Holy Paint - Self Love Ritual
Be Touched Community
Ritueel Innerlijke Reis Playfulness
Zondag, 12 mei. om 19:00
Ligconcert (op moederdag) met live muziek van Pauline van Mourik
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Live muziek Ritueel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl