Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Zaterdag 14 januari 2023 van 10:00 tot 17:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over dit evenement

Familieopstellingen- Breathwork - Cacao ceremonie

Op deze bijzondere dag zal jij inzichten ontvangen op vraagstukken / terugkerende thema's door middel van Familieopstelling- systemisch werk, Breathwork en Cacao.

Door familieopstellingen wordt zichtbaar wat er zich op zielsniveau afspeelt. Systemisch werken met familieopstellingen laat zich leiden door 3 natuurwetten. Wanneer deze in balans zijn verlopen onze relaties goed, inclusief de relatie met jezelf.

Door de inzichten die je hiermee krijgt en ervaart in onbewuste processen en dynamieken binnen je familiesysteem, volgt er een natuurlijk helingsproces. Hierdoor krijg je weer grip op jouw leven.

Dit in combinatie met breathwork en pure cacao zorgt ervoor dat jij meer in verbinding komt met je intuïtie en zielsmissie. Met breathwork word je begeleid naar jouw onderbewustzijn. De plek waar je patronen en overtuigingen kunt doorbreken en transformeren.

Degene die een garantieticket boeken hebben zekerheid dat hun vraag wordt behandelt tijdens de familieopstellingen. Voor de andere opstelling(en) word in het moment zelf aangevoeld welke vraag behandelt zal worden. Het belangrijkste is dat iedereen zich veilig kan voelen gedurende de dag.

De energie en liefde voor jezelf en de ander kan weer gaan stromen. Volledig in verbinding met jezelf keer je terug naar huis.

Rond 17.00u willen we jullie met een voldaan en verbonden gevoel naar huis terug laten keren. Houd er rekening mee dat het mogelijk iets kan uitlopen. We werken met energie en voelen op de dag zelf wat er nodig is. Daar willen we de ruimte aan bieden.
Dat betekent ook dat we in het moment invoelen wat er op dat moment nodig is om met elkaar in verbinding te blijven. Je mag hierop vertrouwen en in de overgave gaan. Wij zijn er voor jullie.

We verwelkomen jou graag op 14 januari.

Liefs Anita en Marjolein

Meer info? mail naar info@houseofheartconnection.nl of info@marjolein-deboer.nl

Zaterdag 14 januari 2023 van 10:00 tot 17:00

Kostverlorenweg 1D, 1183 TM Amstelveen, Nederland

Over de organisatie

“Je bestaat alleen in de context. ”

Familieopstellingen | Cacao & Truffel Retreats | De kracht van eigen verantwoordelijkheid nemen voor emoties en gevoelens, loslaten en vergeving

In samenwerking met

Marjolein Holistisch Coach

Reviews

Jessy Groenewoud

Truffel ceremonie in het bos

Enorm fijne ervaring! Ik kan het iedereen aanraden! Super verzorgd en georganiseerd ❤️

Lees meer

Alain HUYGHEBAERT

Truffel ceremonie in het bos

Graag laat ik weten dat Anita en Esmee deze prachtige ceremonie heel liefdevol en professioneel hebben georganiseerd. Het is een echte aanrader voor mensen die op een dieper en spiritueel niveau zich zelf wensen te ontplooien en een andere werkelijkheid willen ervaren. De begeleiding was uitstekend en de plaats was zeer mooi en heel gepast voor de ceremonie. Bedankt.

Lees meer

Jessy Groenewoud

Awareness One Day Retreat - Opstellingen & Breathwork

Geweldig georganiseerd, een heel fijne energie. De inzichten die je op doet zijn enorm en ik ben weer helemaal opgeladen. Echt een enorme aanrader ❤️

Lees meer

One day Retreat | Familieopstellingen | Ademwerk | Cacao

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 10 apr. om 19:15
AdemAvond - April
The Body Knows
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 06 apr. om 13:15
(SOLD OUT) DELFT 6 APRIL: Free Your Body - Free Your Mind
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Woensdag, 24 apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl