Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Introductie: Opstellingen traject

Tuesday 13 December 2022 van 19:00 tot 22:00

Spiritueel Centrum Utrecht | Mandira, Maliebaan 70A, 3581 CV Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Ben je er klaar voor om voorbij je overtuigingen te gaan en de diepte in te duiken? Je angsten aan te kijken, je schaduwkanten te onderzoeken en te gaan voelen wat jouw waarheid is?

Hierbij nodig ik je met liefde uit voor het opstellingen traject ‘Thuiskomen in Jezelf’ ❤! Voor mij is de essentie van dit traject om vanuit het hoofd weer terug in je hart te komen, in je kracht te gaan staan en te verbinden met jóuw zielsmissie hier op aarde. Dit is een 6-daagse reeks waarbij we samenkomen met dezelfde groep mensen om diepgaander te kunnen werken aan de hand van een aantal kernthema’s. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld: je levensmissie ontdekken en gaan leven, je eigen flow te volgen, (blokkades) op je levensenergie (seksuele energie) te onderzoeken, de relatie tussen je innerlijke kind en je moeder/vader en je innerlijke bedding te verstevigen. Ik wens je namelijk een liefdevolle verbinding met jezelf en dat je je verlangens steeds meer durft uit te spreken, ongeacht de verwachtingen van je omgeving.

Naast de 6 keer opstellingen, is er ruimte voor integratie van die middagen door middel van 3 keer een (energetische) massage. Deze behandelingen bied ik aan, omdat de thema’s waarmee we werken zich meestal ook fysiek manifesteren, dus in het lichaam, in de vorm van pijn of juist verdoving van bepaalde lichaamsdelen. Door zowel naar het lichaam, de energetische- als de emotionele bewustzijnslagen te kijken kun je steeds dieper in jezelf afdalen. Aan het einde van dit traject heb je dan ook een meer gegronde aanwezigheid en heb je meer helderheid over wat voor jou echt klopt: zowel in je dagelijkse leven als op je levenspad.

Op 13 december vind deze introductie avond plaats om met het opstellingen werk kennis te maken en te voelen of dit het juiste moment is voor jou om mee te doen aan het opstellingen traject. Natuurlijk kun je dan ook even zien hoe ik als begeleider ben en of er een match is. Belangrijk om vooraf al te weten is dat deze vorm van opstellingen in stilte plaatsvind.

Ervaringen van deelnemers:
“De sessies bij Mirjam zijn keer op keer transformerend. Maar wel op de záchte manier. De opstellingen zijn raak en ik voel me naast Mirjam een waardige onderzoeker: We doen het echt samen! Het is heel mooi hoe ik in overgave durf te gaan en ook prachtig hoe Mirjam overal écht de tijd voor neemt. Haar intuïtie is sterk. Ik ervaar het als zeer prettig als ze deze inbrengt tijdens een sessie. Blij dat ik coaching van haar mag ontvangen!” – Marije

“Als Mirjam met een opstelling gaat werken, wordt haar blik nog helderder. Ze kan het veld goed overzien en voelt aan wat er nodig is om de opstelling nog meer te verdiepen. Haar energie is heel dragend en ze zorgt voor een veilige bedding waarin alles de ruimte kan krijgen. Echt een aanrader voor als je iets wilt uitwerken!” - Lynne

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝘇𝗮𝗸𝗲𝗻
Locatie: de opstellingen dagen vinden plaats in Mandira, Utrecht. De (energetische) massages vinden plaats in Zuilen, Utrecht.
Kosten voor het traject: 466 euro incl. btw (inclusief de energetische massages). Als je het traject aanschaft binnen 48 uur na de try-out avond, dan krijg je 10 procent korting en kost het traject 420 euro voor jou.
Data: vrijdagen in januari, februari en maart. De startdatum is 13 januari. Dag 2 is op 27 januari, dag 3 op 10 februari, dag 4 op 24 februari, dag 5 op 10 maart en dag 6 op 24 maart.
Tijdstip: van 13:00 tot 17:00 uur

𝘪𝘬 𝘻𝘰𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘣𝘦𝘵𝘦𝘬𝘦𝘯𝘪𝘴
𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘦𝘤𝘩𝘵𝘴
𝘪𝘦𝘵𝘴 𝘦𝘦𝘳𝘭𝘪𝘫𝘬𝘴
𝘦𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘨𝘦𝘳𝘴

𝘪𝘬 𝘻𝘰𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘻𝘦𝘭𝘧
𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘸𝘢𝘢𝘳𝘩𝘦𝘪𝘥
𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘳𝘶𝘴𝘵
𝘦𝘯 𝘦𝘦𝘯 𝘳𝘦𝘥𝘦𝘯

𝘪𝘬 𝘱𝘦𝘭𝘥𝘦 𝘢𝘭 𝘥𝘦 𝘭𝘢𝘨𝘦𝘯
𝘻𝘰𝘤𝘩𝘵 𝘪𝘯 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘥𝘢𝘨𝘦𝘯
𝘦𝘯 𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘥𝘪𝘵 𝘢𝘭𝘭𝘦𝘴
𝘨𝘦𝘣𝘶𝘯𝘥𝘦𝘭𝘥 𝘪𝘯 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘩𝘢𝘳𝘵
𝘷𝘰𝘭 𝘷𝘳𝘦𝘶𝘨𝘥𝘦 𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘷𝘳𝘦𝘥𝘦𝘯

- 𝘉𝘳𝘪𝘵𝘵 𝘕𝘦𝘭𝘪𝘴𝘴𝘦𝘯 𝘪𝘯 '𝘋𝘦 𝘸𝘦𝘳𝘦𝘭𝘥 𝘷𝘢𝘯 𝘩𝘦𝘵 𝘩𝘢𝘳𝘵'.

Aanmelden voor de introductie avond kan door een ticket te kopen, aanmelden voor het traject kan door een mail te sturen naar inner_compass@outlook.com.
Wil je meer weten over Mirjam en haar aanbod?
Check haar website www.findinginnercompass.com
Contactgegevens:
E-mail: inner_compass@outlook.com
Tel. +31621613513

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗠𝗶𝗿𝗷𝗮𝗺:
Sinds 2017 is Mirjam bezig met opstellingen werk en heeft ze een aantal verdiepende groepen meegedaan als representant, waardoor ze steeds dieper heeft leren voelen en het ‘veld’ goed kan overzien. Daarnaast volgde ze een holistische coachopleiding en een massage en tantra opleiding om haar kennis te verbreden. Haar missie is zoveel mogelijk mensen te begeleiden bij het thuiskomen in zichzelf, en dit doet ze door 1-op-1 opstellingen, wandel coaching, energetische massages en opstellingen avonden te verzorgen.

Tuesday 13 December 2022 van 19:00 tot 22:00

Spiritueel Centrum Utrecht | Mandira, Maliebaan 70A, 3581 CV Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“You only have to Be, to join us 🙏🏼”

Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling

In samenwerking met

Mirjam Turk - InnerCompass

Reviews

Joscelyne Williams

Ecstatic Dance & Kirtan

Wonderful, connecting and grounding experience. Marc is an expert, as is Sefrijn. They are able to hold space beautifully. Thank you!

Lees meer

Miriam

Healing Mantra Concert | Eindejaarsviering

Wat een stemmen van Marc & Romee! Genoten van een inspirerende, ontspannen avond in een sfeervolle kerk. Voldaan naar huis.

Lees meer

W'mieke HeYoga

Healing Mantra Concert | Eindejaarsviering

Wauw, de muzikanten op bas, drum en acoordeon/fluit/panfluit (Luc!) waren zeer ervaren en op hun gemak. Met name Luc's performance was enorm vreugdebrengend. Fijne mantra's gekozen, mensen. Mooi toch: een mannenstem en een vrouwenstem. Wij konden helemaal fijn op ons gemak meegenieten. Dankjewel

Lees meer

Introductie: Opstellingen traject

Meer evenementen van Mandira

Saturday, 28 Jan. om 19:00
Nieuwjaars Mantra Concert
Mandira
Kirtan Mantra zingen Concert
Friday, 03 Feb. om 19:00
Women Circle Utrecht
Mandira
Vrouwen workshops Vrouwen Cirkels
Saturday, 04 Feb. om 13:00
KirTantra - Kirtan meets Tantra
Mandira
Tantra Kirtan Mantra zingen
Friday, 17 Feb. om 19:00
Mannencirkel - Leiderschap vanuit het Hart
Mandira
Mannen workshops Mannencirkels Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 29 Jan. om 14:00
Kundalini NRGY Amsterdam
Kundalini NRGY Awakening Amsterdam
Healing Energiewerk Kundalini aktivatie
Thursday, 16 Feb. om 19:30
7🎫 😌PLAY! Zwolle Massageavond 2 a taste of the elements
Play! Zwolle
Massage Aanraking Lichaamswerk
Saturday, 11 Feb. om 12:00
Introduction to the art of Touch & Thai Massage Weekend
Temple Sessions
Massage Therapie Healing
Saturday, 25 Feb. om 10:15
Draken & poortwachters - Multi-dimensionaal schaduwwerk
Florien - Natuurlijk Jezelf
Familieopstellingen Healing Sjamanisme
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl