Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Conscious Date Night met Janneke en Bas

Zaterdag 17 december 2022 van 19:30 tot 23:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Wat is er nou leuker dan een date waarop je iemand op volledig verzorgde, veilige en speelse manier leert kennen? Wij zijn Janneke en Bas en we zijn zelf gek op authentieke verbinding en beweging. Vanuit een eigen verlangen om leuke, gelijkgestemde en spontane mensen te ontmoeten hebben wij een leuke co-creatie voor jou: Conscious Dating.

Voor deze avond hebben we een uitgebreid programma van spannende en speelse oefeningen voor jullie samengesteld. Het idee daarbij: zoveel mogelijk mensen leren kennen op een bewuste en verdiepende manier, met wie weet wel aan het einde een match met iemand die je verder wilt leren kennen! Een kennismaking zonder alcohol en cliché gesprekken.

Tijdens deze avond leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook jezelf. Je leert op jezelf te vertrouwen, wat voor jou fijn voelt en wat je verlangens zijn. Hoe dan ook wordt het een (licht) tantrische, speelse avond om nooit te vergeten. Je gaat naar huis met fijne, nieuwe contacten, wie weet wel een vervolgdate in de pocket en vooral een diep gevoel van verbinding in jezelf.

★★★ OVER JANNEKE ★★★
Janneke is danstherapeut, coach, maker en eigenaar van studio 19 (de prachtige zaal die wij gebruiken voor onze PLAY! workshops). Met haar fijne, zachte energie voel je je helemaal op je gemak en daagt ze je op een coachende manier uit om uit je comfortzone te gaan, in speel contact te treden met anderen en meer over jezelf te ontdekken. Wil je meer weten over Janneke en wat zij doet? Kijk dan ook www.jannekebexkens.com

★★★ OVER BAS ★★★
Het platform bezigmetverbinden is een online en offline community van mensen die op een authentieke manier willen leven en verbinden met elkaar. Met verbindende events en bijzondere co-creaties besteden we aandacht aan o.a. de kracht van kwetsbaarheid. Samen spelen, samen delen, samen helen.

★★★ PRAKTISCH ★★★
Voor: Speelse 30ers en 40ers, 51/52 mag ook nog net
Kosten: €44,00 (dit avondje uit is inclusief gezonde drankjes en hapjes)
Inloop: 19:30
Workshop: 20:00 - 22:30
Chill-space & dance: 22:30 - 23:30

Zaterdag 17 december 2022 van 19:30 tot 23:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

Dans & Embodiment Coaching Workshops, Retreats, Opleidingen

Janneke Bexkens

In samenwerking met

bezigmetverbinden

Reviews

Karina Jur

Moving Stories & Dansfeestje (alle leeftijden)

Ik voel me helemaal gelukkig en na gisteravond dans ik vandaag de hele dag…;) Bedankt voor een onvergetelijke ervaring!!! ❣️🌺

Lees meer

Christianne

Moving Stories & Live Music

Ik vond het een prachtige voorstelling, puur, authentiek en zinderend van emotie. Tegelijk kwetsbaar en heel krachtig. Een aanrader.

Lees meer

Jeroen Biesta

Cacao, Moving Stories, Ecstatic Dance

Voor mij was het een zeer bijzondere ervaring. Of het nu door de cacao komt, of door de dansers, maar ik heb vol bewondering gekeken. Niet eerder ben ik zo bewust geweest van wat ik hoorde en zag. Het was goed georganiseerd met hapjes en drankjes in de tussentijd. Prima ervaring🙏

Lees meer

Conscious Date Night met Janneke en Bas

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl