Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Conscious Date Night met Janneke en Bas

Saturday 17 December 2022 van 19:30 tot 23:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

Wat is er nou leuker dan een date waarop je iemand op volledig verzorgde, veilige en speelse manier leert kennen? Wij zijn Janneke en Bas en we zijn zelf gek op authentieke verbinding en beweging. Vanuit een eigen verlangen om leuke, gelijkgestemde en spontane mensen te ontmoeten hebben wij een leuke co-creatie voor jou: Conscious Dating.

Voor deze avond hebben we een uitgebreid programma van spannende en speelse oefeningen voor jullie samengesteld. Het idee daarbij: zoveel mogelijk mensen leren kennen op een bewuste en verdiepende manier, met wie weet wel aan het einde een match met iemand die je verder wilt leren kennen! Een kennismaking zonder alcohol en cliché gesprekken.

Tijdens deze avond leer je niet alleen elkaar kennen, maar ook jezelf. Je leert op jezelf te vertrouwen, wat voor jou fijn voelt en wat je verlangens zijn. Hoe dan ook wordt het een (licht) tantrische, speelse avond om nooit te vergeten. Je gaat naar huis met fijne, nieuwe contacten, wie weet wel een vervolgdate in de pocket en vooral een diep gevoel van verbinding in jezelf.

★★★ OVER JANNEKE ★★★
Janneke is danstherapeut, coach, maker en eigenaar van studio 19 (de prachtige zaal die wij gebruiken voor onze PLAY! workshops). Met haar fijne, zachte energie voel je je helemaal op je gemak en daagt ze je op een coachende manier uit om uit je comfortzone te gaan, in speel contact te treden met anderen en meer over jezelf te ontdekken. Wil je meer weten over Janneke en wat zij doet? Kijk dan ook www.jannekebexkens.com

★★★ OVER BAS ★★★
Het platform bezigmetverbinden is een online en offline community van mensen die op een authentieke manier willen leven en verbinden met elkaar. Met verbindende events en bijzondere co-creaties besteden we aandacht aan o.a. de kracht van kwetsbaarheid. Samen spelen, samen delen, samen helen.

★★★ PRAKTISCH ★★★
Voor: Speelse 30ers en 40ers, 51/52 mag ook nog net
Kosten: €44,00 (dit avondje uit is inclusief gezonde drankjes en hapjes)
Inloop: 19:30
Workshop: 20:00 - 22:30
Chill-space & dance: 22:30 - 23:30

Saturday 17 December 2022 van 19:30 tot 23:30

PLAN-B, Hurksestraat 19, 5652 AH Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

Dans & Embodiment Coaching Workshops, Retreats, Opleidingen

Janneke Bexkens

In samenwerking met

bezigmetverbinden

Reviews

Yvonne

The Embodiment Experience - One Day Retreat

Hele mooie dag, lekker bewogen door blokkades, vreugde, en innerlijk vuur heen. Mooi opgezette dag, waar laagdrempelig kennis kan worden gemaakt met mogelijkheden die dans kan bieden. Bedankt voor deze mooie plek :D

Lees meer

Lisette Van Offeren

The Embodiment Experience - One Day Retreat

Janneke heeft met haar collega's een heel inspirerende dag neergezet waarbij veel facetten van embodiment aan bod zijn gekomen. Het was voor mij als yoga en dans docent zeer inspirerend en voedend. Dankjewel Janneke voor je mooie, integere begeleiding

Lees meer

Marko Van loef

Moving Into Nature

Hoi, leuk om te zien. Voel je vrij en durf te bewegen, dare to dans like no one is watching. Klinkt zo eenvoudig maar zou jij durven? Het hield mij iig een spiegel voor. Ga eerst is in hun schoenen staan voordat je veroordeelt! Een eye opener!

Lees meer

Conscious Date Night met Janneke en Bas

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 17 Nov. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Persoonlijke ontwikkeling
Sunday, 08 Oct. om 14:00
Authentic Dating (25-45)
Be Touched Community
Verbinding Dating Authentic Relating
Monday, 09 Oct. om 19:00
Tantra course ~ Fall into TRUTH - Groningen
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini Energiewerk
Monday, 16 Oct. om 19:30
Intensive Tantra Training level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl