Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Gratis Introductie: Opstellingen traject

Dinsdag 08 november 2022 van 19:00 tot 21:00

Spiritueel Centrum Utrecht | Mandira, Maliebaan 70A, 3581 CV Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Ben je er klaar voor om voorbij je overtuigingen te gaan en de diepte in te duiken? Je angsten aan te kijken, je schaduwkanten te onderzoeken en te gaan voelen wat jouw waarheid is?

Hierbij nodig ik je met liefde uit voor het opstellingen traject ‘Thuiskomen in Jezelf’<3! Voor mij is de essentie van dit traject om vanuit het hoofd weer terug in je hart te komen, in je kracht te gaan staan en te verbinden met jóuw zielsmissie hier op aarde. Dit is een 6-daagse reeks waarbij we samenkomen met dezelfde groep mensen om diepgaander te kunnen werken aan de hand van een aantal kernthema’s. Deze thema’s zijn bijvoorbeeld: je levensmissie ontdekken en gaan leven, je eigen flow te volgen, (blokkades) op je levensenergie (seksuele energie) te onderzoeken, de relatie tussen je innerlijke kind en je moeder/vader en je innerlijke bedding te verstevigen. Ik wens je namelijk een liefdevolle verbinding met jezelf en dat je je verlangens steeds meer durft uit te spreken, ongeacht de verwachtingen van je omgeving.

Naast de 6 keer opstellingen, is er ruimte voor integratie van die middagen door middel van 3 keer een (energetische) massage. Deze behandelingen bied ik aan, omdat de thema’s waarmee we werken zich meestal ook fysiek manifesteren, dus in het lichaam, in de vorm van pijn of juist verdoving van bepaalde lichaamsdelen. Door zowel naar het lichaam, de energetische- als de emotionele bewustzijnslagen te kijken kun je steeds dieper in jezelf afdalen. Aan het einde van dit traject heb je dan ook een meer gegronde aanwezigheid en heb je meer helderheid over wat voor jou echt klopt: zowel in je dagelijkse leven als op je levenspad.

Op 8 november vindt er een try-out avond plaats om met het opstellingen werk kennis te maken en te voelen of dit het juiste moment is voor jou om mee te doen aan het opstellingen traject. Natuurlijk kun je dan ook even zien hoe ik als begeleider ben en of er een match is.


Ervaringen van deelnemers:
“De sessies bij Mirjam zijn keer op keer transformerend. Maar wel op de záchte manier. De opstellingen zijn raak en ik voel me naast Mirjam een waardige onderzoeker: We doen het echt samen! Het is heel mooi hoe ik in overgave durf te gaan en ook prachtig hoe Mirjam overal écht de tijd voor neemt. Haar intuïtie is sterk. Ik ervaar het als zeer prettig als ze deze inbrengt tijdens een sessie. Blij dat ik coaching van haar mag ontvangen!” – Marije

“Als Mirjam met een opstelling gaat werken, wordt haar blik nog helderder. Ze kan het veld goed overzien en voelt aan wat er nodig is om de opstelling nog meer te verdiepen. Haar energie is heel dragend en ze zorgt voor een veilige bedding waarin alles de ruimte kan krijgen. Echt een aanrader voor als je iets wilt uitwerken!” - Lynne


Praktische zaken

Locatie: de opstellingen dagen vinden plaats in Mandira, Utrecht. De (energetische) massages vinden plaats in Zuilen, Utrecht.
Kosten voor het traject: 466 euro incl. btw (inclusief de energetische massages). Als je het traject aanschaft binnen 48 uur na de try-out avond, dan krijg je 10 procent korting en kost het traject 420 euro voor jou.

Data: vrijdagen in november, december, januari en februari. De startdatum is 18 november, dag 2 is op 2 december en dag 3 op 16 december. De precieze tijden worden in afstemming met de eerste geïnteresseerden gepland, net als de 3 data na de kerstvakantie.
Tijdstip: van 13:00 tot 17:00 uur of 18:30 tot 22:30 uur.

ik zocht in de wereld
naar betekenis
naar iets echts
iets eerlijks
en integers

ik zocht in mijzelf
naar waarheid
naar rust
en een reden

ik pelde al de lagen
zocht in alle dagen
en vond dit alles
gebundeld in mijn hart
vol vreugde en tevreden

Britt Nelissen in ‘De wereld van het hart’.


Aanmelden voor de introductie avond en/of het traject kan door te mailen naar
inner_compass@outlook.com

Wil je meer weten over Mirjam en haar aanbod?
Check haar website www.findinginnercompass.com

Contactgegevens:
E-mail: inner_compass@outlook.com
Tel. +31621613513


Over Mirjam:
Sinds 2017 is Mirjam bezig met opstellingen werk en heeft ze een aantal verdiepende groepen meegedaan als representant, waardoor ze steeds dieper heeft leren voelen en het ‘veld’ goed kan overzien. Daarnaast volgde ze een holistische coachopleiding en een massage en tantra opleiding om haar kennis te verbreden. Haar missie is zoveel mogelijk mensen te begeleiden bij het thuiskomen in zichzelf, en dit doet ze door 1-op-1 opstellingen, wandel coaching, energetische massages en opstellingen avonden te verzorgen.

Dinsdag 08 november 2022 van 19:00 tot 21:00

Spiritueel Centrum Utrecht | Mandira, Maliebaan 70A, 3581 CV Utrecht, Nederland

Over de organisatie

“You only have to Be, to join us 🙏🏼”

Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling

In samenwerking met

Mirjam Turk - InnerCompass

Reviews

Esther

Kirtan Club (elke 2 weken zingen met een vaste groep)

Mantra zingen is fantastisch! Mark en Romee begeleiden de avond op een hele fijne, warme manier. Mandira zit op een prachtige plek, de ruimte is intiem. Er is thee en wat lekkers, en gelegenheid voor ontmoeting.

Lees meer

Rosa De Raad

Kirtan Club (elke 2 weken zingen met een vaste groep)

Tweede keer dat ik met deze club meedoe. Erg fijn!

Lees meer

Henk Van til

Nieuwsjaars Ligconcert | met klankschalen, gongs en mantra zingen

Mooi, bijzonder klankschalen- en gitaar (lig) concert door drie professionele muzikanten Marc, Romee & Thomas. locatie: dichtbij Utrecht Centraal Station in een sfeervolle ruimte met geweldige akoestiek. Meditatief Rustgevend Verbindend .🙏🏽 Marc Romee & Thomas veel dank & hopelijk tot gauw weer op deze mooie plek! ❤️

Lees meer

Gratis Introductie: Opstellingen traject

Meer evenementen van Mandira

Zaterdag, 30 mrt. om 19:15
Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen
Mandira
Klankreis-Soundbath Mantra zingen Ligconcert
Vrijdag, 05 apr. om 19:00
Kirtan Club (elke 2 weken zingen met een vaste groep)
Mandira
Mantra zingen Kirtan Verbinding
Uitverkocht
Zondag, 07 apr. om 12:45
Tantra Workshop | Sacred S♡xuality
Mandira
Tantra Opleiding Sensualiteit
Zondag, 07 apr. om 19:30
Tandava | Bewegingsmeditatie
Mandira
Sensuele Dans Dansmeditatie Vrije Dans

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 29 mrt. om 10:00
Individuele Maori healing sessions
Kura Waka
Massage Healing
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Vrijdag, 03 mei. om 19:30
Kortfilm Het Veld
Yana Gommers
Film Presentatie Familieopstellingen
Maandag, 01 apr. om 12:00
Paasviering "Vier het leven!"
InsideOut - voor transformerende reizen
Cacao ceremonie Familieopstellingen Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl