Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Rite van de Baarmoeder

Friday 12 July 2024 van 11:00 tot 16:00

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

šŸ’« Dit ritueel is een geschenk aan jezelf! šŸ’«

In deze 13e Rite van de Munay Ki verbinden we de rite zoals aan ons doorgegeven, met zacht en openend Ademwerk en de Heilige Rook van de Salhumador in de warme bedding van de Heilige Cacao.

De Rite van de Baarmoeder, is een zacht en krachtig ritueel om de balans van onze vrouwelijke creatiekracht te herstellen. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn, de wond en het verdriet van jezelf, je moeder en voormoeders met je mee.

Tijd om op te schonen en te zuiveren zodat je weer toegang krijgt tot jouw vrouwelijke creatiekracht, verbonden met de energie van de Divine Feminine.

We werken met de zuiverende werking van de Salhumador, een heilige kelk waarin wordt gewerkt met verschillende kruiden, die elk hun eigen frequentie van healing en zegening hebben. Op deze manier wordt je systeem opgeschoond alvorens je de Energie transmissie van de rite ontvangt. We zullen Cacao schenken in een lichte ceremoniƫle dosis, die je hart en lichaam opent.
Bij zowel de Rite als het Salhumadorwerk verbinden we ons met de lijn van vrouwen die dit werk mochten ontvangen en doorgeven. Je verbindt je dus met een lange lijn van traditie en vrouwelijke kracht.
Het beloofd een heerlijke dag te worden, waarin we verbinden in Zusterschap, healing ontvangen en de kracht van de Divine Feminine in balans brengen. Na dit ritueel, mag je de Rite ook zelf doorgeven
Voel je welkom om deze adembenemende reis met ons samen te maken.

De Rite wordt doorgegeven Gaby Moon Crow en Edith Hubers
Gaby Moon Crow is een gepassioneerd sjamanistisch practioner en in veler ogen een ware healer, een vroedvrouw van de Ziel die de calling heeft gevoeld om actief bij te dragen bij het neerzetten van de Nieuwe Aarde. Zij belichaamd een pure en zachte maar stevige kracht waarin zij heel natuurlijk een veilige bedding creĆ«ert voor ieders proces. Gaby is geĆÆnitieerd als Salhumadora en heeft zelf ook meerdere malen de Rite ontvangen.

Edith Hubers heeft een diep verlangen Verlieveren in de wereld te brengen. Ze begeleid als relatietherapeut en traumahealer mensen in het ophalen en helen van zichzelf. De weg van zelfliefde is de weg naar meer liefde voor anderen. Pijnlijke gebieden weet ze aan te raken en in het helende veld te brengen zodat het met compassie omarmt kan worden. Zij draagt haar Totem, de Zwaan, met eer. Het is heerlijk vertoeven als Edith haar vleugels om je heen slaat. Zwaan is liefdevol, maar ook zuiver en krachtig en ze helpt je jouw waarheid te omarmen en dat voel je bij Edith.

Edith en Gaby kennen elkaar van het ceremoniƫle werk waar zij beiden met passie in studeren. Daarbij zijn zij beiden Rouwvrouw en hebben ze de calling gevoeld voor de heling van het veld van zusterschap. Ook hebben zij recentelijk een initiatie ontvangen waarin het werken met Zwaan en de Maan nog krachtiger in hun werk te voelen is.

Voel je welkom in het gedragen veld dat zij samen creƫren.

Friday 12 July 2024 van 11:00 tot 16:00

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

“Ik creĆ«r voor jou de Heilige Ruimte waarin jij jouw Medicijn kan ontdekken”

Shunyata Medicine organiseert Ademwerk en Cacao Ceremonies, Ademwerktrainingen, Sjamanistische basisopleiding en Healing journeys

In samenwerking met

Reviews

Trudie

Medicine Wheel Teachings, Jaartraining Sjamanisme

Ik vind de opleiding erg inspirerend, helend en voedend. Het bracht me een maandelijks moment van voeding op het spirituele vlak. Een moment van thuiskomen in bij mijn essentie/mijn hart. Het heeft heling gebracht op diverse gebieden in mijn leven. Oa het loslaten en beter gecentreerd blijven in de dynamiek van een familie relatie, het meer loslaten van de reflex om in de helper rol te schieten. Daarnaast heeft het een mooie connectie gebracht met de stamleden door het delen van onze ervaringen tijdens de trainingen en de tussenligende periodes. Het is fijn me onderdeel te voelen van een stam van gelijksgestemden waarin ik dingen kan delen en waar ik kan klankborden op spirtitueel/sjamanistisch gebied in een bedding waarin ik me veilig voel. Ook ben ik dankbaar voor de inzichten en tools die deze training gebracht heeft. Ik ben gegroeid in het vertrouwen in mezelf over dat ik ingevingen, gedachten, beelden tijdens de reizen/rituelen kan ontvangen en in de wereld mag brengen/uitvoeren.

Lees meer

Atten Van der Vlugt

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Power Intrusion

Mooie gezangen, mooi en goed werk.

Lees meer

Shabnam Shazad

Verdiepingsdagen Breathwork Healer - Plantmedicijnen en Kracht

Hele fijne dag waarin ik weer een laag dieper heb kunnen reizen met het plant medicijn van cacao. Ik vond de begeleiding van Gaby en Naz mooi en ben heel dankbaar dat ik de ademopleiding bij Gaby heb gedaan en er ook mogelijkheden als deze dag zijn om weer in een onderwerp te verdiepen.

Lees meer

Rite van de Baarmoeder

Meer evenementen van Shunyata Medicine

Thursday, 19 Sep. om 11:00
Breathing Space - Equinox Balans
Shunyata Medicine
Soundhealing Sjamanisme Ademwerk
Friday, 27 Sep. om 11:00
Open Dag Ademwerk & Sjamanisme
Shunyata Medicine
Sjamanisme Energiewerk Ademwerk
Friday, 11 Oct. om 10:00
Shamanic Soul - Breathwork Healer Certificate Training
Shunyata Medicine
Sjamanisme Ademwerk Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 20 Oct. om 10:00
Medicine Wheel Teachings Jaartraining Sjamanisme
Shunyata Medicine
Sjamanisme Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 27 Sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Thursday, 31 Oct. om 19:00
INTO THE DARK - 8-week Tantracourse for Women
Integrated Tantra
Vrouwencirkels Embodiment Tantra
Friday, 26 Jul. om 19:00
Goddess circle
Gaia center
Vrouwencirkels Vrije Dans Cacao ceremonie
Saturday, 12 Oct. om 13:30
Jaargroep stembevrijding vrouwencirkel 2024-2025 ZATERDAG
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl