Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open Dag House of You - Ontwaak het Vuur in Jou

Zondag 02 juni 2024 van 13:00 tot 17:00

Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Nederland

Over dit evenement

ONTWAAK HET VUUR IN JOU op deze GRATIS Open Dag bij House of You.

In een klein straatje in Dongen bevindt zich de magische, warme en huiselijke ruimte van House of You. Een plek om thuis te komen.

Dit is een plek waar je mag (her)ontdekken wie je diep van binnen bent, mag ontwaken, spelen, onderzoeken, roepen, zingen, dansen, rusten, zijn, ont-moeten, verbinden en voelen tot in de puntjes van je tenen. Een plek waar je uitgenodigd wordt om aan te kijken wat verborgen was, te zijn met wat er is, de levenslust mag voelen stromen en de ogen helder mogen zien en sprankelen.

Er heeft al zoveel moois mogen ontstaan op deze plek: vrouwencirkels, cacaoceremonies, kundalini activaties, voice healing, coaching sessies, mantracirkels, lichttaal, workshops, intuïtief dansen, lichaamswerk enz.
Wat een rijkdom!

Wij voelen dat nog meer mensen kennis mogen maken met deze prachtige plek en het mooie werk dat wij doen. En met 'wij' hebben we het over, 3 passievolle ondernemende vrouwen, die hier hun vaste werkplek hebben: Marleen Beeren, Kim Hartveld en Sabrina van der Linden.

Deze GRATIS open dag bundelen wij onze krachten en geven we jou de kans om kennis te komen maken met ons, ons aanbod en de fijne warme plek waar we dit allemaal de wereld in brengen. Wij zullen elk een groepssessie geven waarin het vuurtje in jou lekker aangewakkerd gaat worden. Kies zelf of je heel de middag aanwezig bent (boek dan voor elke sessie) of een enkele sessie deelneemt.

HOE ZIET DE MIDDAG ER UIT?
Lees hieronder meer over ons en de verschillende sessies die deze middag zullen plaatsvinden.

> 13:00 - 14:00 u | WELKOM MET JOUW VUUR - MARLEEN BEEREN
Mocht en mag jij er echt zijn met jouw VUUR? Met jouw verlangens, jouw passie, jouw waarheid, jouw ja en jou nee? Grote kans dat dat er niet mocht zijn. Vuur is een grote bron voor het leven, mits het niet te groot wordt, dat het destructief wordt. Tijdens deze workshop ga je jezelf en de anderen verwelkomen. Ja zeggen tegen het vuur wat we allen in ons dragen.

Als intimiteitscoach nodigt Marleen je uit om je te verbinden met daar waar je van weg beweegt, waar het niet meer stroomt, onze verlangens, (wat vaak ook onze angsten zijn) en onze kwetsbare stukken. Je wordt uitgenodigd om je te verbinden met je levensstroom en je op een heldere manier uit te spreken over je innerlijke belevingswereld.
www.marleenbeeren.nl

> 14:30 - 15:30 u | INTUÏTIEVE BEWEGING EN CREATIE - SABRINA VAN DER LINDEN
Kan jij het vuur in jezelf voelen? Of voel je dat het nodig is geweest jou vuur te dimmen, jezelf klein te maken, gedurende je je leven? Door middel van intuïtieve dans/ beweging gaan we contact maken met dat vlammetje in ons. We mogen het vuur wakker gaan maken en via beweging op onderzoek gaan en spelen met de energie die dit brengt. We geven via beweging uiting aan wat er in ons leeft. Het gaat er daarbij niet om hoe dat er uit ziet of dat we mooi (kunnen) dansen.
We sluiten de sessie af met een creatieve oefening. Wees nieuwsgierig, speel en experimenteer. Let's have fun!

Sabrina begeleidt je liefdevol tijdens 1 op 1 coaching, vrouwencirkels, cacaoceremonies en workshops waarin mindfulness, lichaamswerk, women's soul coaching en creativiteit samen komen. Leidraad in haar begeleiding is de beweging van hoofd naar lichaam en hart. Je mag zakken en terug naar het voelen; contact maken met je innerlijke wijsheid, creatiekracht en levenslust, zodat het weer mag gaan stromen en jij krachtig voor jezelf kan gaan staan.

> 16:00 - 17:00 u | KUNDALINI ACTIVATIE - KIM HARTVELD
Tijdens deze (verkorte) Kundalini activatie gaat Kim jouw Kundalini energie activeren. Kundalini energie = levensenergie en als deze stroomt en in balans is, ervaar je flow op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied.
Tijdens de sessie lig je op een matje en onder begeleiding van muziek wordt je energie geactiveerd. Dit kan gepaard gaan met sensaties in je lichaam, licht schokkende bewegingen, emoties die loskomen, beelden die je gaat zien over het leven, jezelf en/of vorige levens etc. etc.

Kim werkt inmiddels 25 jaar als transformatiecoach, mindfulness trainer, regressietherapeut en Kundalini Activatie Facilitator. Zij voelt een missie om jou in je eigen, unieke kracht en authenticiteit te zetten zodat je weer kunt leven vanuit vrijheid, lichtheid, liefde en flow.

Je kunt ervoor kiezen alle sessies achter elkaar bij te wonen, of te kiezen voor 1 of 2 sessies. Boek je ticket voor de keuze die jij hierin maakt.

Zien wij je 2 juni?

Wees welkom mooi mens!

Zondag 02 juni 2024 van 13:00 tot 17:00

Hoge Ham 15a, 5104 JA Dongen, Nederland

Over de organisatie

“You will bloom if you take time to water yourself.”

staat voor thuiskomen. Thuiskomen bij jezelf en wie je in de kern bent. Vertrouw op jezelf, je innerlijke wijsheid en je kracht. It's time to shine!

In samenwerking met

Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -

Reviews

D. De Bie

RECONNECT (women only)

Heerlijk wegzakken en ontspannen in een meditatie daar keek ik naar uit gisteren. Daar begonnen we precies niet mee gisteren. Sabrina weet je altijd te verassing wat altijd tot mooie inzichten brengt. Al verliep de avond anders dan verwacht het was heel fijn en de ontspanning hebben we uiteindelijk kunnen voelen.

Lees meer

Manuela Rutgers

Cacao my Heart - Cacao & Intuitive Movement Experience

Vrijdag 23 augustus heb ik een heerlijke avond mogen beleven bij House of you. Sabrina heeft de avond zo ontzettend fijn begeleid en ons onze ruimte in laten nemen wat zo veilig, vertrouwd en vrij aanvoelde. De cacao was lekker warm en smaakvol. De invulling van de avond van kennismaking, meditatie, ontspanning, vrije dans, creatieve uiting tot afsluiting was zo’n kloppend geheel. Ik kom graag nog is terug ❤️ heerlijke ervaring!

Lees meer

Duncan Van der Sanden

Open Dag House of You - Ontwaak het Vuur in Jou

Een waardevolle dag op een mooie locatie waar ik als deelnemer een veilige bedding waar alles mocht zijn ervaarde. Achtereenvolgend lieten Marleen Beeren, Sabrina van der Linden en Kim Hartveld ons kennis maken met een klein aspect van het mooie werk wat ze doen. Dank voor deze mooie dag✨

Lees meer

Open Dag House of You - Ontwaak het Vuur in Jou

Meer evenementen van House of You

Woensdag, 11 sep. om 20:15
RECONNECT (women only)
House of You
Meditatie Verbinding Lichaamswerk
Woensdag, 18 sep. om 20:15
RECONNECT (women only)
House of You
Meditatie Verbinding Lichaamswerk
Zaterdag, 21 sep. om 18:00
Sisters Mabon Gathering
Woman Nature
Equinox/Zonnewende Gatherings Samen eten
Woensdag, 25 sep. om 20:15
RECONNECT (women only)
House of You
Meditatie Verbinding Lichaamswerk

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 16 sep. om 19:00
LEAP Lifeforce Energy Awakening Process (Rotterdam)
Lifeforce Energy Awakening Process
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Donderdag, 12 sep. om 19:30
PLAY! Zwolle Basiscursus Tantra 12-9, 19-9, 26-9,3-10
Play Zwolle
Tantra Lichaamswerk Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 08 sep. om 10:00
Queer Desires: Asking for what you *really* want
Sinsia - The Queer Sex Coach
Wheel of Consent Lichaamswerk Conscious Sexuality
Zaterdag, 14 sep. om 13:00
The Kundalini Experience, movement to empower
Yogapepper
Kundalini activatie Kundalini Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl