Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

AdemAvond - Juni

Thursday 27 June 2024 van 19:15 tot 22:30

Floresstraat 21, 8022 AD Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Tijdens een AdemAvond bij staat jouw ademkracht centraal. Wellicht bij je bekend met ademcirkels, of misschien is ademwerk totaal nieuw voor je. In beide gevallen ben je van harte welkom. De avond kent elementen van lichaamswerk, meditatie in combinatie met verbonden ademwerk.

In de wereld van ademwerk zijn er veel verschillende vormen. Deze avond gaan we aan de slag met transformerend ademen. Dit is ook wel bekend als een van de meest krachtige vormen. Het helpt om emotionele of fysieke blokkades aan te pakken. Om vastgezette energie los te maken en om belemmerende overtuigingen of patronen te transformeren tot kracht- en hulpbronnen.

❧ IS DEZE WORKSHOP IETS VOOR MIJ?
Dat kan jij natuurlijk het beste beslissen. Als je JA kan antwoorden op één van onderstaande punten. Dan het ook zeker iets voor jou betekenen!
- Als je behoefte hebt aan meer balans in je fysieke of emotionele staat
- Als je dieper wilt verbinden met jezelf en je lichaam
- Als je de behoefte hebt om iets los te laten, jezelf ergens van te bevrijden
- Bij acute of langdurige stress, angst of onrust in je lijf of in je hoofd
- Als je ondersteuning wilt ervaren in je pad van bewustwording
- Wanneer je nieuwsgierig bent naar wat ademwerk voor jou kan betekenen

❧WANNEER BETER NIET?
- Als je zwanger bent
- Als je op dit moment aan hevige gezondheidskwalen leidt (fysiek/mentaal) Bijvoorbeeld: PTSS, trauma, hartkwalen, epilepsie, nieraandoening, ernstige astma etc.
In dit geval is een groepssessie niet de beste keuze. Neem contact op voor de mogelijkheden met meer persoonlijke begeleiding. Individuele sessies zijn te boeken via www.carlacoacht.nl/krachtvanadem


❧PRAKTISCH
De avond zal worden begeleid door Carla en Marieke. Ze werken op deze avonden mogelijk samen met andere geschoolde ademcoaches, afhankelijk van de grote van de groep. Het belangrijkste is dat iedere deelnemer zich als onderdeel van de groep, veilig en vrij voelt. Daar streven we naar, zodat iedere deelnemer haar/zijn eigen ademproces ten volste kan beleven.

Over Carla:
Carla is 36 jaar oud, wonend in Zwolle en actief als ademcoach. Ze geeft 1:1 sessies op de locatie van YogaYou locatie en begeleid en geeft ademtechnieken tijdens trainingen voor zorgprofessionals. Zes jaar geleden raakt ze gefascineerd door de kracht van adem. "Iets wat we dagelijks doen en zoveel voordelen kent, maar waar we zo weinig van afweten! Hoe dan? Dat mag anders!".

Sindsdien heeft ze verschillende ademtrainingen en workshops gevolgd waaronder de Sudarshan Kriya, Wim Hof Methode en Het Nieuwe Ademwerk van Marleen van den Hout.
Uiteindelijk volgde ze de ademopleiding tot Transformerend Ademcoach bij Anke Verstappen. Carla houdt van het uitgangspunt 'The body knows'. "Ademwerk brengt je voorbij het denken en analyseren, het stuurt je direct naar de blokkade en laat de energie daar weer stromen".

❧ Inloop: 19:15
❧ Workshop: 19:30 - 22:00 (19.30 sluit de deur)
❧ Afronding en relaxen: 22:00 - 22:30
❧ Locatie: Joseph Wresinkski Cultuur Stichting, Floresstraat 21, Zwolle.
❧ AdemAvond Entree: € 45,00 (incl. Thee, chocolade, nootjes en fruit)

Er is gratis parkeren op de locatie. Het is verboden op het kruispunt te parkeren ivm vrachtwagen die moeten draaien. Locatie is rolstoel geschikt.

Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen komen, ben je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Tickets kunnen helaas niet gerefund worden.
Mocht alleen de prijs jou weerhouden van het kennismaken met transformerend ademen. Neem dan contact op via info.carlacoacht@gmail.com. Dan zoeken we samen naar een passende vorm.

Thursday 27 June 2024 van 19:15 tot 22:30

Floresstraat 21, 8022 AD Zwolle, Nederland

Over de organisatie

“Ons hoofd heeft de kennis, ons lijf heeft de wijsheid ”

Wij organiseren AdemAvonden voor een ieder die wenst dieper te verbinden met zichzelf via het lichaam

Reviews

Irene

AdemAvond - Juni

Een hele liefdevolle ervaring. Door de oefeningen vooraf en de warme en deskundige begeleiding kon ik me helemaal overgeven aan mijn eigen proces. Dank

Lees meer

Coby Schalke

AdemAvond - Juni

Wat een fijne, warme en bijzondere ervaring! Ik kan het iedereen aanraden dit eens mee te maken 🌝

Lees meer

Rudi Holterman

AdemAvond - Juni

Waanzinnige ervaring weer!! In een veilige, liefdevolle setting, met professionele begeleiding, weer mogen ontdekken wat de kracht van verbonden ademen is!! De combinatie van ademen en passende Klankschaalsessie van Jan de Ridder maakt het compleet!! Nogmaals dank en tot een volgende keer!😃

Lees meer

AdemAvond - Juni

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 20 Jul. om 12:30
Cacao Bliss ceremonie
rePOSE healing
Plantmedicijn Innerlijke Reis Ademcirkel
Sunday, 11 Aug. om 15:00
YIN yoga XL - Jan Kraayenoord
Jetenzo
Yoga Lichaamsbewustzijn Ademwerk
Monday, 23 Sep. om 09:30
Adem Opleiding - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Tuesday, 23 Jul. om 19:00
Ademwerk 23 juli 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl