Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zelfgenezend Vermogen: serie van zes thema-avonden

Wednesday 12 June 2024 om 19:00 tot Wednesday 20 November 2024 om 22:00

Koetshuis Madoera, Javalaan 24, 3742 CP Baarn, Nederland

Over dit evenement

๐–๐จ๐ซ๐ค๐ฌ๐ก๐จ๐ฉ๐ฌ๐ž๐ซ๐ข๐ž ๐™๐ž๐ฅ๐Ÿ๐ ๐ž๐ง๐ž๐ณ๐ž๐ง๐ ๐•๐ž๐ซ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ง
Met Peter Toonen + Marnix Lamers
Zes avonden, steeds van 19:00-22:00 uur, inloop 18.30 uur

๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐ข๐ง ๐ฃ๐ž ๐ค๐ž๐ซ๐ง ๐ž๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ ๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง? ๐–๐ข๐ฅ ๐ฃ๐ž ๐จ๐ฉ ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ž๐ซ๐ž ๐ฅ๐š๐ ๐ž๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ž๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ซ๐ž๐ฌ๐ž๐ญ? ๐‹๐ž๐ž๐ซ ๐ฌ๐ข๐ฆ๐ฉ๐ž๐ฅ๐ž ๐ญ๐ž๐œ๐ก๐ง๐ข๐ž๐ค๐ž๐ง ๐จ๐ฆ ๐ ๐ž๐ณ๐จ๐ง๐ ๐ญ๐ž ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ญ๐ž ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฏ๐ž๐ง.
Zelfgenezend en zelfherstellend vermogen worden nog belangrijker. Realiseer je je dat jouw eigen lichaam het knapste stukje technologie op Aarde is?
Hoe zou het zijn als je een grote stap zet daarmee? Je leert je fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid in balans te houden. Je laat spanning en oude ballast los.

Je krijgt in korte tijd praktische en ervaringsgerichte technieken in een fijne sfeer met gelijkgestemden. Doe zes keer mee, het is een serie. De oefeningen kun je na afloop van de workshops gemakkelijk zelf blijven toepassen.

๐“๐จ๐ž๐ ๐š๐ง๐ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง
Deelname 6 avonden totaal: โ‚ฌ 210,- p.p. (Aanbetaling via Hipsy: โ‚ฌ 50,-, rest contant). Zie verderop info over wat je krijgt.


๐Ž๐ง๐ณ๐ž ๐ฏ๐ข๐ฌ๐ข๐ž ๐ž๐ง ๐ฆ๐จ๐ญ๐ข๐ฏ๐š๐ญ๐ข๐ž (korte versie)
In deze tijden komt er steeds meer op je af. De vele prikkels hebben fysiek en/of emotioneel effect op ons. Dit kan als stress (trauma) in ons lichaam opgeslagen worden of zelfs leiden tot burn-out. Maar ons ware potentieel ligt in onszelf.

Ook jouw lichaam heeft een enorm zelfhelend vermogen. Dit kun je stimuleren door uit je hoofd en in je lijf te komen en specifieke technieken toe te passen.

Hoe beleven wij deze overgangstijd? Wat is er nodig?
โ€ข We stappen in het belichamen van meesterschap. Voorbij de strijd van licht & donker. Vooral als we authentiek zijn. Zelf verantwoordelijkheid nemen.
โ€ข โ€˜Je zorgen maken lijkt het makkelijkste wat er isโ€™. We zijn zeker niet naรฏef over wat er gebeurt, maar wij vinden dat er wat anders nodig is dan ons te veel zorgen maken.
โ€ข Ontspannen en lol maken, plezier hebben is cruciaal. We hoeven onszelf niet zo serieus te nemen ๐Ÿ˜ŠJuist in spannende tijden is lachen waardevol!
โ€ข Het is waardevol dat we nog meer leren uit de scripts in onszelf te stappen. Uit de waan van de dag. Uit de programmaโ€™s die ons vaak aansturen.
โ€ข โ€˜De wereld werkt van binnenuitโ€™. Als je het in jezelf aangaat, jezelf heelt, gaat alles soepeler. Dit is echt anders dan hoe we het op school leerden.
(lees meer op http://www.hipsy.nl/zelfgenezend )

๐€๐Ÿ๐›๐š๐ค๐ž๐ง๐ข๐ง๐ 
Wat er op het menu staat, is de beste selectie uit onze โ€˜rugtasโ€™ van zelfgenezende technieken. Met als criterium: welke technieken en benaderingen kennen wij uit eigen ervaring, zijn simpel te hanteren en werken heel effectief?

โ€˜Zelfgenezend Vermogenโ€™ is een heel ruim begrip. De kern van deze workshops is vooral preventie van je gezondheid en het ontdekken van je ware krachtpotentieel, en dit met vooral energetische technieken. Dus het gaat ons niet om curatieve zorg, om maar wat te noemen.

๐ƒ๐ž ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ž๐ž๐ค ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐๐ž๐ง
We hebben de opzet versimpeld: van dagen naar avonden. De eerste drie workshop-avonden zijn ingevuld - al gaan we flexibel om met het programma. De invulling van de vierde, vijfde en zesde avond laten we nog redelijk open. Lees verder.

Focus: het uitleggen en laten ervaren van technieken en oefeningen. Vervolgens reflecteren we er kort op. We bieden ook visie en inspiratie, vaak spontaan, en zeker geen ellenlange theorieรซn.

Wij zijn voor jouw proces facilitator, meer dan trainer of docent. We reiken iets aan, maar vooral nodigen we je uit volop mee te doen. Twee begeleiders: Peter & Marnix, zodat we op meerdere lagen tegelijk er kunnen zijn voor je. Peter biedt onder meer veel kennis, waarneming, duiding en creativiteit, Marnix biedt veel gevoel, humor/lachen, en structuur/gespreksleiding.

Beiden voelen we veel aan in meerdere lagen, en hopen we je wijsheid te bieden. Onze combinatie is uniek en maakt dat je als deelnemer in erg goede handen bent. Lees meer over ons onderaan deze tekst. In elke workshop krijg je niet alleen kennis en technieken, maar ook beweging, voor zowel activering als ontspanning: uit je kop, in je lijf!

Na afloop krijg je de oefeningen toegestuurd, zodat je er zelf mee aan de slag kunt.

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฐ๐ข๐ž?
Voor alle mensen vanaf 18 jaar die dit aanspreekt: je bent al bezig met bv. gezondheid, (zelf)bewustzijn, ontwikkeling, spiritualiteit en wellicht ook al met het door de matrix heen kijken en voelen. Je wilt de volgende stap zetten, met minder verhalen en โ€˜dingen eromheenโ€™. Je wilt nu echt naar je kern en je grotere, maar nog wat sluimerende krachten aanzetten. Je neemt verantwoordelijkheid voor het aangaan en helen van je wonden en issues. Je hoeft geen bepaalde voorkennis of opleidingen te hebben.

๐จ๐ฉ๐ณ๐ž๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐๐ž๐ง
Marnix vertelt kort : https://youtu.be/p-j-B30mA24

๐Ÿ: ๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ ๐ฃ๐ฎ๐ง๐ข - ๐‡๐จ๐จ๐Ÿ๐/๐‡๐š๐ซ๐ญ ๐›๐ž๐ฐ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง ๐ž๐ง ๐ƒ๐๐€-๐ก๐ž๐š๐ฅ๐ข๐ง๐ 
Bewustzijn van hoofd naar hart brengen. Hoe doe je dat en hoe voelt het?
DNA-healing: stukjes DNA terugbrengen naar hun oorspronkelijke staat
Bodywork en lachen: in je lijf, in het voelen, in ontspanning!
We reizen van hoofd naar hart, een wereld van verschilโ€ฆ.

DNA: eenvoudige oefeningen om je DNA - je 'computerprogramma' - bij te stellen en te healen, fysiek en emotioneel. Je spoort op waar een of meerdere onvolkomenheden zitten en leert op een simpele en veilige manier een stuk DNA te herstellen naar de oorspronkelijke staat.

Elke avond is er bodywork en lachoefeningen om in ons lijf te komen, te ontspannen en te genieten!

๐Ÿ. ๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ‘ ๐ฃ๐ฎ๐ฅ๐ข: ๐€๐๐ž๐ฆ ๐ž๐ง ๐ณ๐ž๐ง๐ฎ๐ฐ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฌ๐ž๐ฅ, ๐Š๐ฐ๐š๐ง๐ญ๐ฎ๐ฆ๐ฉ๐š๐ฎ๐ณ๐ž-๐š๐๐ž๐ฆ๐ก๐š๐ฅ๐ข๐ง๐ 
Zenuwstelsel-oefeningen / simpele massage-oefeningen (kleren aan)
Bodywork en lachen

De 4 x 4 Breath oftewel Kwantumpauze-ademhaling is een perfecte en simpele ademhaling om te focussen; uit je malende hoofd te gaan; zelfs uit de matrix te gaan. Hoe overwin je je reptielenbrein (vlucht, vecht of bevries) en activeer je je hart en je frontale hersenkwab (frontale cortex: je โ€˜gewetenโ€™, je zelfreflectie, verband zien tussen oorzaak en gevolg)?

Verder leer je enkele korte oefeningen om je zenuwstelsel te helpen ontspannen en healen. Cruciaal in deze tijd van veel prikkels.

๐Ÿ‘. ๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐š๐ฎ๐ ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ๐ฌ: ๐„๐ง๐ž๐ซ๐ ๐ข๐ž ๐–๐š๐š๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ข๐ง๐  ๐ž๐ง ๐‘๐ž๐ฆ๐จ๐ญ๐ž ๐•๐ข๐ž๐ฐ๐ข๐ง๐ 
Remote viewing = aanschouwen en aanpakken van onderdelen in je leven en leefomgeving, op afstand
Energie lezen en helen. Waaronder ook inserties aanpakken: er kunnen zaken in je energieveld zijn geplaatst die daar niet horen. Die haal je weg.
Bewustzijn van hoofd naar hart brengen. Hoe doe je dat en hoe voelt het verschil?
Bodywork en lachen

Remote viewing: op afstand (door)zie je aspecten van je eigen leven en breng je de energie ervan op orde. Je gaat kijken (โ€˜schouwenโ€™) naar iets uit bv. je privรฉ-leven, werk, hobby, je woning. Je zoomt in op wat uit balans is, en ziet en voelt als vanzelf hoe het anders kan, meer in harmonie. Als je je ogen dicht hebt, zie je des te meer de essentieโ€ฆ

We doen laagdrempelig energiewerk, waarbij je ontdekt dat je al heel veel in huis hebt en snel dingen kunt loslaten/helen.

๐€๐ฏ๐จ๐ง๐ ๐Ÿ’, ๐Ÿ“ ๐ž๐ง ๐Ÿ”: ๐ฏ๐ž๐ซ๐๐ข๐ž๐ฉ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž ๐๐ซ๐ข๐ž ๐š๐ฏ๐จ๐ง๐๐ž๐ง ๐ฉ๐ฅ๐ฎ๐ฌ ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ๐ž ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ž๐ซ๐ฉ๐ž๐ง
โ€ข ๐Ÿ’๐ž: ๐–๐จ๐ž๐ง๐ฌ๐๐š๐  ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ฌ๐ž๐ฉ๐ญ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ
โ€ข ๐Ÿ“๐ž ๐ฐ๐จ๐ž. ๐Ÿ๐Ÿ” ๐จ๐ค๐ญ๐จ๐›๐ž๐ซ
โ€ข ๐Ÿ”๐ž: ๐ฐ๐จ๐ž. ๐Ÿ๐ŸŽ ๐ง๐จ๐ฏ๐ž๐ฆ๐›๐ž๐ซ

Deze avonden vullen we in naargelang jullie behoeften en hoe het proces de eerste avonden is gegaan. We gaan de bovengenoemde onderwerpen verdiepen en โ€˜inslijpenโ€™. Alles uiteraard gericht op versterking van jouw zelfgenezend vermogen.

We gaan ook aan de slag in het verlengde van de eerste drie avonden, zoals:

* Herkennen van en oefenen met enkele hersengolffrequenties. We schetsen hoe volgens ons de matrix globaal werkt, ook in relatie tot hersengolven.
* Omgaan met de matrix, die jou afleidingen en uitdagingen bezorgt. Hoe heb je het door en kom je terug in je eigen energie, zonder gevecht?
* Cracking the group space = herkennen als de energie vastzit in een groep, zoals in een groepsmeeting, en daar concreet iets in doen.
* Golden Power: krachtige, actieve oefening voor bescherming tegen negatieve krachten zoals van psychopaten, 5G en andere potentieel schadelijke elektromagnetische straling.
* Soul Retrieval: het weer verwelkomen en belichamen van een โ€˜bevrorenโ€™ deel van jezelf. Prachtige, oeroude sjamanistische techniek, in de vorm van een door ons begeleide reis/afdaling in jezelf waarbij je ontspannen ligt.

๐“๐จ๐ž๐ ๐š๐ง๐ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ง
Deelname 6 avonden totaal: โ‚ฌ 210,- p.p. (Aanbetaling via Hipsy: โ‚ฌ 50,-, rest contant).
De prijs is inclusief koffie, thee, kleine versnaperingen tussendoor. Daarnaast ontvang je een hand out met uitleg en oefeningen waar je thuis zelf mee verder kunt.

๐‡๐จ๐ž ๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ง ๐ฐ๐ž?
We werken met name energetisch, met de kracht van ons gevoel, โ€˜remoteโ€™ (dus waarneming op afstand), soms ook systemisch of anderszins. Het karakter van de oefeningen is laagdrempelig, simpel en zeer effectief. We zitten, staan en bewegen, en zorgen dat het dynamisch is.

We zijn met max. 22 mensen.

๐–๐ž๐ฅ๐ค๐ž ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐ค๐ฎ๐ง ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฐ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ง?
Je gaat meer in je kracht staan, en des te minder ondervind je last van gedoe en afleiding in de buitenwereld.
Je krijgt helderheid en inzicht.
Je ervaart ontspanning en stress-release.
Er is heling, ook op dieper niveau zoals in je DNA.
Je leert communiceren met je eigen lichaam/cellen, reizen in en met energie.
Je leert veel praktische handelingen en technieken, die je toepast in je leven.

Je gaat aan de slag met issues die spelen in je. Je zorgt zelf dat je de oefeningen daarop toepast. We faciliteren je met als intentie dat je aan het eind van je traject zoveel mogelijk je energiehuishouding โ€˜op ordeโ€™ hebt. We reiken veel aan wat jou hierbij direct helpt. In deze serie leren we van elkaar.

Aantrekkelijk: de kosten zijn aftrekbaar voor je belastingaangifte. Kosten voor coaching en ontwikkeling zijn immers ook (bedrijfs)kosten.

๐›๐ž๐ ๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ๐ฌ
๐๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐“๐จ๐จ๐ง๐ž๐ง: trainer, coach, inspirator, verteller & schrijver.
๐Œ๐š๐ซ๐ง๐ข๐ฑ ๐‹๐š๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ: inspirator; facilitator van workshops/trainingen als lachworkshops, organisatievernieuwing, bewustzijn; transformatieprocessen.
๐‚๐š๐ซ๐จ๐ฅ๐ข๐ž๐ง ๐๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ซ: organisatie, ontvangst en praktische zaken.

We zien je graag!

Wednesday 12 June 2024 om 19:00 tot Wednesday 20 November 2024 om 22:00

Koetshuis Madoera, Javalaan 24, 3742 CP Baarn, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“You hold the power to allow yourself to heal”

Welkom bij de workshopserie Zelfgenezend Vermogen van 12-6 tot 20-11. Doel is jou helpen jezelf energetisch te resetten met toegankelijke trainingen.

1. Choose your tickets
Aanbetaling deelname zes avonden Zelfgenezend Vermogen juni - november

โ€ข 1e avond: woe 12 juni โ€ข 2e avond woe 3 juli โ€ข 3e avond: woe 28 aug โ€ข 4e: woe 18 september โ€ข 5e: woe 16 oktober โ€ข 6e: woe 20 november Totale prijs: โ‚ฌ 210, dus 160 contant meenemen de eerste avond.

โ‚ฌ 50,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
Zelfgenezend Vermogen: serie van zes thema-avonden

Meer evenementen van Zelfgenezend Vermogen

Monday, 16 Sep. om 09:00
Zomerweek Zelfgenezend Vermogen
Zelfgenezend Vermogen
Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling Energiewerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 27 Aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (27/8-29/8)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Friday, 30 Aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (30/8-1/9)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Saturday, 22 Jun. om 10:00
(Sold out) Art of Touch and Rope: Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Sunday, 23 Jun. om 10:00
Pranadogs Breathwalk 23 juni
Pranadogs Consultancy
Adem Energiewerk Dieren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl