Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Laatste keer Helende stemkracht & Intuïtieve klankreis

Monday 27 May 2024 van 19:30 tot 22:00

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

Vanwege de verhuizing van Christian naar Limburg organiseren vocalcoach Christian Scheres en intuïtief musicus Frank (Francesco) Jenniskens voor de laatste keer een stem & klank-avond in het kader van het Monday Blessings aanbod van de Mariakapel Coudewater. Je bent van harte uitgenodigd om deze speciale avond met ons te beleven.

Van 19:30-20:30 neemt Christian (www.vocalconnections.nl) je mee op een helende reis van je stem in de workshop: “Helende Stemkracht”.
We doen stemoefeningen en klankimprovisaties in de prachtig klinkende kapel en je kunt ook een persoonlijke vraag rondom je stem in brengen.

Van 21:00-22:00 kun je even alles loslaten en je laten onderdompelen tijdens de “Intuïtieve Klankreis” van Frank Francesco (www.sound-heart.nl) met de grote gong, zijn violen, fluiten, stem en nog veel meer instrumenten.
Ontspannend én vaak brengt het vibrationele veld je ook in contact met diepere lagen van je bewustzijn. Dat kan zomaar tot heling of diepe inzichten leiden.

De combinatie van de twee workshops bevalt veel deelnemers heel goed,
maar je kunt er ook voor kiezen aan één van de twee deel te nemen.

Praktische informatie:
• Het is prettig als je lekker zittende kleding meebrengt. Een extra laagje kan extra aangenaam zijn. Matrassen, matjes en kussens zijn er voldoende. Wel fijn als je een 1-persoonsmatrasovertrek kunt meebrengen en misschien vind je een eigen dekentje ook lekker.
• Inloop voor de workshop Helende Stemkracht vanaf 19:15.
Als je alleen voor de Intuïtieve Klankreis komt, vragen we je de Mariakapel niet binnen te komen voor 20:45 gezien de afronding van de vorige workshop.
Het is fijn als je aan het begin mee wilt helpen je eigen plekje voor de klankreis in te richten gezien de korte tussentijd tussen de workshop van Christian de klankreis van Frank en na afloop ons meehelpt alles weer op te ruimen als dat voor je mogelijk is.
• Bijdrage (speciale Monday Blessings-prijs): € 26 per persoon (excl. ticketkosten Hipsy) voor beide workshops samen. Doe je aan één onderdeel mee dan betaal je € 13 per persoon (excl. ticketkosten Hipsy).
• Parkeren kan bij voormalig restaurant Leefgoed of op de parkeerterreinen op het landgoed. (Liever niet op de groenstroken naast de wegen.)
Gelieve niet aanbellen bij het klooster dat aan de kerk vast zit, want daar wonen andere mensen!

Monday 27 May 2024 van 19:30 tot 22:00

Mariakapel Coudewater, Berlicumseweg 8B, 5248 NT Rosmalen, Nederland

Over de organisatie

“Don't let the noise of the world drown out your inner music! ”

Met Vocal Connections breng ik jou in contact met je eigen unieke stem. Door met jouw stem los te trillen wat vastzit of wat gehoord wil worden.

In samenwerking met

Mariakapel Coudewater

Laatste keer Helende stemkracht & Intuïtieve klankreis

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 21 Jun. om 19:30
Klanken in het Klooster - Zomer editie
Sound Lab
Ligconcert Klankreis Klankbad
Friday, 05 Jul. om 19:30
Klankconcert 'Shine Your Light'
Pia Brand Heart Tuned Sounds
Ligconcert Klankbad Klankreis
Friday, 14 Jun. om 19:00
Klankschalen concert in Kokos
Yoga Studio Kokos
Soundhealing Ligconcert
Friday, 12 Jul. om 19:00
ukuMANIA - ukeleleweekend van 12-14 juli in de Achterhoek
Zangwerkplaats Janina Stopperka
Muziekles Ukelele Zangcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl