Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Keuzes maken vanuit je diepste verlangens

Saturday 04 May 2024 van 12:00 tot 17:00

Dana Centrum Holistische Verloskunde, (Bekken)zorg en Opleiding, Boulevard 19, 3707 BL Zeist, Nederland

Over dit evenement

Deze dag gaan we je helpen om je leven de richting te geven die jij graag wil. Dat doen we door je in contact te brengen met je diepste verlangens. Soms heb je een duidelijke droom, of juist een vaag gevoel van onrust. Je zou dingen in je leven anders willen, maar wat dan? Of hoe pak je het aan?

Denk bijvoorbeeld aan: je zou meer rust in je leven willen, of juist meer avontuur, ander werk, een wereldreis, een hechtere vriendengroep of meer creativiteit, verbinding of liefde.

Onder onze oppervlakkiger verlangens zitten vaak diepere verlangens verborgen. Vandaag kom je in verbinding met die diepere kernverlangens. Somatisch coach Anna begeleidt je daar met lichaamsgerichte oefeningen (visualisatie en ademhaling) naartoe. Naast je kernverlangens ga je ook voelen welke blokkades je tegenhouden om die verlangens te verwezenlijken. Onbewust kun je namelijk jezelf tegenhouden om stappen te zetten, op basis van overtuigingen ('dat kan (ik) nooit') en blokkades in je systeem. Als je deze blokkades kent, kun je veel meer regie over je leven nemen.

Vervolgens helpt Marc je met een BrainMap om je verlangens concreet te maken. Want je kunt wel een sterk verlangen voelen, maar het is nog iets anders om te weten welke stappen je kunt zetten om dit verlangen in je leven te verwezenlijken. Als je deze stappen in duidelijk in kaart brengt, hoef je ze alleen nog maar te volgen om jouw leven de vorm te geven die je wilt. Het is helend om dit te ervaren: dat je veel meer zeggenschap hebt over je leven dan je nu misschien denkt.

We starten met een heerlijke lunch, waarna we aan de slag gaan. Superleuk als je erbij bent! En omdat deze workshop een pilot is, nu ook nog tegen een lage prijs.

Saturday 04 May 2024 van 12:00 tot 17:00

Dana Centrum Holistische Verloskunde, (Bekken)zorg en Opleiding, Boulevard 19, 3707 BL Zeist, Nederland

Over de organisatie

“Je bent precies wie je moet zijn.”

Anna is coach en gespecialiseerd in herstel na narcisme. Door o.a. ademwerk en innerlijk kindwerk ga je vanuit zelfvertrouwen en lichtheid leven.

In samenwerking met

BrainMap

Contact

Reviews

Ellen

Keuzes maken vanuit je diepste verlangens

Hele leuke en inzichtelijke workshop waarmee je je verlangens inzichtelijk maakt. Het biedt mij een nieuw perspectief op mezelf.

Lees meer

Marjolein Van Tienhoven

Keuzes maken vanuit je diepste verlangens

Wat een mooie pilot. Er werd een veilige bedding gecreëerd om met de groep te kunnen 'zakken'. Eerst laagdrempelig samen lunchen en organisch kennismaken. Vervolgens een reeks mooie opdrachten, vergezeld van uitleg over het proces van werkelijk gevoeld verlangen, naar actie. Ook een mooie combi van 2 mensen, waarvan de 1 meer het mentale stuk op zich nam en de ander meer begeleidde in het voelproces. En mooi om de openheid tot leren van deze pilotervaring bij hen te zien. Dus waarschijnlijk wordt het nóg beter. Voor mij was deze dag een weer goeie herinnering aan hoe ik ook al weer echt bij mezelf kom. Dankjulliewel.

Lees meer

Keuzes maken vanuit je diepste verlangens

Meer evenementen van Radical Compassion

Saturday, 19 Oct. om 10:00
Buitendag 'Narcisme'
Radical Compassion
Natuur Innerlijk Kind Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 04 Jun. om 19:30
Tender Tuesdays
Tender Hearts
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Cacao ceremonie
Wednesday, 12 Jun. om 19:00
Zelfgenezend Vermogen: serie van zes thema-avonden
Zelfgenezend Vermogen
Lichaamsbewustzijn Bewustzijnsontwikkeling Energiewerk
Sunday, 09 Jun. om 10:00
Bezielde Body Boost - thema In volle bloei
Bezielde Body Boost
Lichaamswerk Playfulness Vrije Dans
Sunday, 02 Jun. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl