Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop - Natuurlijk leiderschap

Woensdag 10 april 2024 van 12:30 tot 15:00

PLUK trainingslocatie van Groei naar Bloei, Klein Dongenseweg 13, 5106 AA Dongen, Nederland

Over dit evenement

Een stem uit de natuur van het avontuurlijke Afrika

Wil jij aan den lijve ervaren hoe mens en natuur onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn? Hoe de natuur kracht geeft, een spiegel voorhoudt, en inspireert?
Op woensdag 10 april organiseren we een toffe workshop i.s.m. Joost Leeflang van de Foundation for Natural Leadership en de wildernis gids Paul Jordaan (Wilderness Leadership School - Zuid Afrika) die regelmatig wilderness trails begeleidt in het avontuurlijke Botswana en Zuid Afrika.
Wij vinden het superleuk om Paul op onze locatie te ontvangen met zijn ongeëvenaarde kennis over onze planeet en haar ecosystemen. Voor de wonderen der natuur hoef je niet naar een ander continent. Patronen van verbondenheid, diversiteit en vernieuwing zijn overal.
Ga mee op wildernis trail in het Brabantse Dongen, ik weet zeker dat je je hierna meer bewust bent van alle elementen in het universum, van jouw plaats in het grotere geheel.

Je hebt meer gemeen met ander leven op aarde dan je zou denken. Wat is onze verantwoordelijkheid als mens en welke rol speel jij in het grotere geheel?
- Alles is verbonden –

Waarom zijn verhalen over wilde honden, neushoorns, olifanten, de Kalahari en Bosjesmannen zo relevant in de jungle van ons drukke Nederland? Omdat ze een gevoel van verwondering en nieuwsgierigheid aanmoedigen ... de poort naar het besef dat de wonderen van de natuur altijd voor ons liggen. Hoe bomen zich richten op het zonlicht. Hoe planten overvloedig groeien als ze met rust worden gelaten in de prachtige chaos van de natuur. De zoetheid van met bloesem gevulde ochtendlucht die duidt op een verandering van seizoen. Microscopische schimmelnetwerken die ondergronds stoffen uitwisselen. De natuur doet zijn ding gewoon onder onze neus. Misschien. Als we eenmaal vertragen en luisteren, kunnen we deze ongelooflijke levendigheid opmerken voor wat het is. Een wonder.

Bijdrage: € 50 incl BTW. De opbrengst gaat naar de Wilderness Leadership School. Er zijn maximaal 30 plaatsen beschikbaar, meld je snel aan.

Over Paul Jordaan
Paul is een ervaren wilderness guide van de Wilderness Leadership school uit Zuid-Afrika. Paul heeft een ongeëvenaarde kennis over onze planeet en haar ecosystemen en kan prachtig hierover vertellen.

Over Joost Leeflang (bestuurslid FNL/ Facilitator)
Joost Leeflang heeft een achtergrond in het grote bedrijfsleven, 25 jaar lang in verschillende leidinggevende posities in binnen- en buitenland. Met verantwoordelijkheid voor commerciële processen, fabrieken, strategie, zowel operationeel als CEO. Op basis van deze ervaringen heeft hij bewust gekozen voor het sociaal ondernemerschap op basis van de overweging dat een bedrijfsmatige aanpak de manier is voor het realiseren van maatschappelijke verandering. Hij is ervan overtuigd dat als mensen hun natuurlijke pad kunnen volgen, ze bewust en met compassie keuzes maken die ze helpen rekening te houden met alle belanghebbende in onze omgeving. Als het maar leuk is!



Woensdag 10 april 2024 van 12:30 tot 15:00

PLUK trainingslocatie van Groei naar Bloei, Klein Dongenseweg 13, 5106 AA Dongen, Nederland

Over de organisatie

PLUK trainingslocatie wil een podium bieden als aanjager van het het groene leven met activiteiten die goed zijn voor mens en organisaties

PLUK trainingslocatie

Reviews

Annemarit Van Broekhoven

Workshop - Natuurlijk leiderschap

Een leuk evenement met fijne mensen, inspiratie en mooi programma. Fijn om te zien dat het ook zonder minuut tot minuut-schema vloeiend kan verlopen. En, wat een top locatie!!

Lees meer

Workshop - Natuurlijk leiderschap

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 26 jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 18 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + 3 Wisdom Keepers
Sparkle Eye
Film Natuur
Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl