Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Breathwork: "Creëer een liefdevolle band met je moeder"

Wednesday 14 September 2022 van 8:50 tot 10:15

Online

Over dit evenement

Misschien heb je een pijnlijke relatie met je moeder. Of ze nu leeft, of niet meer op deze aarde is, je relatie met je moeder is voor iedereen de eerste die je maakt. Vanuit deze band maak je alle andere connecties. Door een liefdevolle band met je moeder te creëren, creëren je ook liefdevolle verbindingen daarom heen. Dit geldt voor of je nu jong bent of oud.

Verbonden ademen is een krachtige tool om meer in contact te komen met je lichaam. Je leert om je eigen 'holding space' te geven, wat inhoud dat je met je aandacht bewust aanwezig bent bij je fysieke sensaties, emoties en gedachten.

Door de verbonden ademhaling kunnen emoties naar de oppervlakte komen. Door er krachtig en diep mee te ademen leer je het ruimte te geven. Dat geeft je meer rust, vrijheid en aan het einde van de sessie een diepe ontspanning.

Dan komt de ruimte om je te verbinden met een andere laag van bewustzijn. Een goed idee, inzichten en verlangens komen in je naar boven. Deze momenten zijn goud waard. Leg dus pen en papier klaar voor na de sessie op te gaan schrijven.

Na de sessie is er ruimte om over je ervaringen te delen en vragen te stellen. Je mag ook uitloggen om in je eigen space te blijven als dat je voorkeur heeft. Dan kun je op een later tijdstip je ervaringen met me delen als je dat wilt.

Je bent meer dan welkom om mee te doen ook als je nog geen ervaring hebt met de verbonden ademhaling

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Meer over mij:
Mijn naam is René Horsthuis. Ik ben afgestudeerd psycholoog en sinds 2000 veel ervaring opgedaan met Vipassana meditatie, emotioneel lichaamswerk, mannenwerk, non dualiteit en de verbonden ademhaling. Het is mijn eigen zoektocht geweest die is ontstaan omdat ik me overweldigd voelde door emoties en er niet mee om wist te gaan. Hieruit ontstond een lange en intense weg op zoek naar naar zingeving en rust.

Warme groet,
René

Over de organisatie

“"The only way out is to go in"”

Ik help je bij een diepgaand transformatieproces, zodat je weer met vertrouwen en vreugde kan gaan leven

Reviews

Paula Nijhof

Breathwork: "Een krachtig nieuw begin"

Inline heb ik mee gedaan aan de ademsessie van René over een krachtig nieuw begin. Tijdens de sessie kon ik helder voelen en kreeg ik mooie inzichten, die als het ware aan mij gegeven werden. Bij mij ging het vooral over eigen kracht en hoe ik mij ook 'weg kan geven'. Naast inzichten over mijn houding, voelde ik ook een soort energy-shift, waardoorik weer meer verbonden ben met mezelf. De ademsessies zijn voir mij een prachtige methodiek om telkens de connectie met mijzelf te versterken.

Lees meer

Annemieke V

Breathwork: "Creëer een liefdevolle band met je moeder"

Waardevolle en een erg prettig begeleide ademsessie. Een mooie combinatie van muziek en de juiste woorden. Open sfeer om te delen wat je wil met veel persoonlijke aandacht

Lees meer

Hazel R

Breathwork: "Een krachtig nieuw begin"

Ik heb meerdere online verbonden adem sessies met René gedaan en elke keer heb ik een andere ervaring. Het is een intens manier om emoties echt goed toe te laten en door te voelen. Er komt van alles in je naar boven tijdens een sessie; verdriet, vreugde, boosheid, frustratie, intens geluk, extase, spanning om maar een paar voorbeelden te noemen! Maar vooral de diepe intense ontspanning die je bereikt aan het einde voelt zo enorm helend. Ik ben een paar keer naar mijn idee in een andere spirituele dimensie beland, wat zo ontroerend en mooi is geweest. Je moet er wel wat moeite voor doen tijdens zo'n sessie...blijven ademhalen in een continue cyclus en toelaten wat er allemaal in je lijf gebeurt. Dat is soms een beetje eng, maar de geruststellende stem van René zorgt ervoor dat het wel lukt. Je voelt je veilig en gedragen. Dank René ❤

Lees meer

Breathwork: "Creëer een liefdevolle band met je moeder"

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 29 Feb. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 15 Aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Tuesday, 27 Feb. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Tuesday, 27 Feb. om 20:00
Wekelijkse Tantrales van Bliss Your Body (online)
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Webinar
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl