Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag

Friday 29 March 2024 van 11:45 tot 17:00

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

Voel jij dat je levensenergie meer mag stromen? Dat je meer 'AAN' wilt staan? 

Laat je dan op deze middag op vrijdag 29 maart meevoeren in een Kundalini Activatie gevolgd door een ET Healing ronde. Hierin zal onze Sterrenfamilie je onder liefdevolle begeleiding van ET Healers Corina, Lex & Esther helpen om blokkades en stagnerende energieen vrij te maken waardoor je kundalini energie meer zal gaan stromen en je meer in contact komt met je essentie, je levenskracht.

Wat is Kundalini?

Kundalini energie is een oeroude energie die iedereen meekrijgt bij zijn of haar geboorte. De kundalini wordt gevisualiseerd als twee opgerolde slangen, die langs de ruggenwervels langs de chakra’s omhoog klimmen. Het helpt je om de verbinding te voelen met jouw ziel. Dit natuurlijke proces schoont de chakra's en is daarmee van invloed op jouw persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk groei.

- Het opent je hart en je creativiteit kan makkelijker stromen
- Het laat je vrediger & gelukkiger voelen
- Het bevrijd je van emoties en trauma’s
- Beperkende overtuigingen kunnen makkelijker worden losgelaten
- Het laat je herinneren wie je bent. Terug naar de blauwdruk van jouw leven
- Blokkades van dit (en vorig) leven kunnen worden opgelost
- Diepe inzichten & antwoorden op levensvragen kunnen doorkomen
- Je spirituele groei zal versnellen

Tijdens dit proces lig je (volledig gekleed) op een matje en mag je volledig ontspannen. Je wordt op chakra- & meridiaanpunten aangeraakt. De energie zal gaan stromen en de afgestemde muziek neemt je mee in jouw proces.

Na een korte pauze gaan we het Veld verder tot verdieping laten komen in een ET Healing ronde. Hierbij ontvangt iedereen een persoonlijke healing van onze Sterrenfamilie die diep doordringt in je wezen en je fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel in balans kan brengen. Er zal Lichttaal worden gesproken en gezongen en gedrumd (lees hier meer over ET Healing).

Esther zal eea doorgeven aan Channelings zoals wordt aangereikt door het Veld op dat moment...

Geef je maar over aan dat wat jij aan Licht en Heling mag ontvangen vandaag... ❤️

Praktische details:

- Locatie: Centrum Sensibel | Kosmische Zaal, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel
- Inloop 11.45 uur | De dag duurt van 12.00-17.00 uur.
- We vragen je vantevoren licht te luchen/brunchen. Wij zorgen voor thee, water en wat (glutenvrije) knabbels.
- Tijdens deze dag word je begeleid door 3 ET Healers & natúúúrlijk door de ET’s en andere liefdevolle gidsen 😊
- Er is plek voor max 15 deelnemers
- Annuleren? Dit is gratis tot 3 dagen vantevoren. Annuleer je later door omstandigheden? We zullen altijd proberen iemand anders blij te maken met je plekje. Lukt dit dan krijg je alsnog je geld terug. Wordt je plekje niet opgevuld, dan betaal je 100%.

Voorbereidingen:

- Voorafgaand aan deze dag wordt geadviseerd geen cafeïne of alcohol te nuttigen.
- Eet een lichte maaltijd voorafgaand aan de ceremonie.
- Neem een flesje met water mee.
- Maak het jezelf comfortabel. Zorg voor warme, lekker zittende kleding, waarin je kunt bewegen. Matjes & dekens zijn aanwezig.

Contra-indicaties:

Een Kundalini sessie is niet geschikt voor:

mensen die zwanger zijn, borstvoeding geven, hartklachten hebben, bekend zijn met bloeddrukproblemen, psychoses of antidepressiva gebruiken. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat meer over ons: 

Over Corina: Corina, een ervaren kundalini facilitator en een toegewijde ET-healer. In haar werk integreert ze light language en gechannelde boodschappen. Als NLP coach en met haar ervaring in transformational cupping en essentiële oliën brengt ze balans tussen fysieke en spirituele welzijn. Haar unieke kracht ligt in het verbinden van het cognitieve met het spirituele, waarbij ze met beide benen op de grond staat. Corina's biografie getuigt van een diepe connectie met de bron, wat haar in staat stelt om helende energieën te kanaliseren. Ze deelt haar wijsheid om anderen te begeleiden op een reis van zelfontdekking en transformatie, met een aardse nuchterheid die haar benadering toegankelijk maakt voor een breed publiek. Meer info: https://neshama.nl/

Over Lex: Lex is een ET Healer die veel gebruik maakt van Lichttaal. Ook gebruikt hij drukpunten op het fysieke lichaam en activeert hij door alle licht lichamen heen. Lichttaal kan worden gevoeld als de taal van de ziel. Het is puur, activerend, helend en opent omdat het in direct contact staat met de Bron. Het is liefde vertaald in klank. Het is geometrie vertaald in klank. Zijn lichttaal klanken zijn geopend na een bezoek aan tempels in Egypte en de piramides in Bosnië. Lex geeft zijn healings en activaties samen met Njarda zijn lichtkind van Lyra en tevens gids. Ook zijn andere gidsen kunnen aanwezig zijn ter ondersteuning. Meer info: https://www.lexlyra.com/

Over Esther: Esther is een brug tussen de dimensies. Ze werkt als Channel en ET Healer op alle lagen van je wezen. Met haar Sterrenfamilie van Sirius B en andere rassen van ver brengt ze informatie, heling, liefde en humor die je ondersteunen in jouw unieke proces. Ze geniet van het Ascensieproces en het ‘activeren’ van andere Lichtwerkers die hier hun prachtige giften komen delen. Ze werkt graag in een ruimte waar iedereen zichzelf mag zijn. Woorden die bij haar passen zijn joy, open, licht, aandacht en verbinding. Meer info: https://www.sanistrella.nl/
--------------------------------------------------------------------------------------
Aanvullende reis informatie:

De locatie is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Er is een trein- en busstation op een halve minuut loopafstand (station Capelle Schollevaar) en er is volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Let op: De ingang bevindt zich niet aan de kant van de woningen maar aan de andere kant van het pand tegenover de uitgang van het NS station. De entree bevindt zich op de begane grond aan een plein.

Met de auto: Wanneer je de Pieter Mondriaanrade inrijdt, dan sla je niet rechtsaf naar de Johan Jongkindrade, maar je gaat rechtdoor de doodlopende straat in. De ingang van Sensibel bevindt zich rechts om de hoek. Overal rondom het pand kun je gratis parkeren.

Friday 29 March 2024 van 11:45 tot 17:00

Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn, Johan Jongkindrade 285c, 2908 CC Capelle aan den IJssel, Nederland

Over de organisatie

“You are a Soul, you have a Body. Together they bring magic 😊!”

Sanistrella is een multidimensionele praktijk voor Healing, Channeling, Ademwerk, Ceremonies, Reizen en meer....

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag

Dankjewel voor de mooie ervaring. Ik voelde me heerlijk ondergedompeld in de verschillende helende energieen die aanwezig waren.

Lees meer

Igor

Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag

Super fijne begeleiding, met daarin veel aandacht voor 1 op 1 processen dankzij de kleine groep waarmee gewerkt wordt en meerdere begeleiders. Speciale dank aan Esther; prachtige kanaal voor informatie en sterk voelbare veranderingen in de energetische space op het moment dat ze krachten uitnodigt en door haar heen laat stromen.

Lees meer

Monique Vrooman

Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag

De et kundalini healing werd begeleid door 3 enthousiaste mensen. Ieder kon op zijn eigen manier uiting geven aan het kundalini proces. Het was heerlijk om lichttaal met initiatie te ontvangen, naast ook krachtige et-healing en aanmoediging om mijn kaak/keel gebied te ontladen. Ik was heerlijk ontspannen toen ik naar huis ging. Dank jullie wel lieve schatten !!

Lees meer

Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag

Meer evenementen van Sanistrella

Friday, 06 Sep. om 11:30
Awaken the Snake - Kundalini & ET Healing Middag
Sanistrella
Healing Kundalini activatie Kosmisch Contact

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 05 Sep. om 09:30
Personal sessions with Intimacy Alchemy sept-dec 2024
Intimacy Alchemy
Tantra Kundalini activatie Massage
Thursday, 05 Sep. om 19:00
YOUR MONTHLY NRGY UPGRADE🔥
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Sunday, 28 Jul. om 14:00
Breathwork & Kundalini Activation Session
Steff Runderkamp
Kundalini activatie Ademwerk Energiewerk
Friday, 26 Jul. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl