Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini NRGY Awakening (Castricum)

Zaterdag 30 maart 2024 van 14:30 tot 17:00

Castricum, Nederland

Over dit evenement

We raken steeds meer gewend om vanuit ons hoofd te leven. Uit verbinding met ons lichaam en onze ziel. Om dagelijks van activiteit naar activiteit te rennen, zonder echt even stil te staan. Zaterdag 30 maart verzorgen Lizette en Janne een liefdevol energiebad voor jou. Een moment om in een meditatieve rust te zakken waar bijzondere dingen kunnen gebeuren. Om weer in contact te komen met jezelf. Je hoeft niets te doen: je gaat liggen op een matje, sluit je ogen en laat je meenemen op de muziek. De rest gaat vanzelf.

Kundalini NRGY is een energetische ervaring die je verbindt met jouw levenskracht. Het ontwaken van je levenskracht gaat in fases, stap voor stap. Het vraagt om overgave en is een proces van bewustwording en groei. Echt begrepen wordt het pas wanneer het is ervaren; vaak schieten woorden tekort.

Tijdens de sessie wordt jouw energie uitgenodigd om van binnenuit te ontwaken en te gaan stromen. Deze energie weet wat jij op dit moment nodig hebt en helpt je ontwikkelprocessen te versnellen en blokkades geleidelijk op te heffen. Dit kan verlichting en heling geven op verschillende vlakken (emotioneel, fysiek, mentaal en spiritueel). Niets kan geforceerd worden, je werkt met je eigen energie.

Na een sessie ervaart men vaak meer vitaliteit, zelfliefde en zelfvertrouwen. Ook voelt men vaak een sterkere verbinding tussen hoofd en hart, en meer focus en creativiteit. In de dagen na de sessie voel je je vaak meer geaard, dankbaar en beter in staat om keuzes te maken die goed zijn voor jou.

Wij bieden jou een liefdevol en veilig energiebad om in vertrouwen innerlijk op reis te kunnen gaan. Als je vragen hebt stuur ons dan even een berichtje. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Locatie: Oerfit Castricum, De Bloemen 69, 1902 GT, Castricum NH

Voor meer informatie:
* studionrgy.nl
* instagram: @kundalinibylizette & @kundaliniwaves

Zaterdag 30 maart 2024 van 14:30 tot 17:00

Castricum, Nederland

Over de organisatie

“"De meest magische ervaring van mijn leven"”

Kundalini NRGY is een energetische ervaring die ik met liefde faciliteer. Ik vind het een eer met jou te mogen werken en te kijken wat zich aandient.

In samenwerking met

Studio NRGY Arnhem

Reviews

Jorien

Kundalini NRGY Awakening (Castricum)

Wat was het een fijne sessie! Ik schrok even van de groepsgrootte maar ik merkte dat er een fijne vibe hing met prettige mensen. Jullie deden ons erg welkom voelen en dat kan soms echt het verschil maken. Alles werd goed uitgelegd voor, tijdens en na de sessie. Dat er een model bij was is denk ik heel waardevol geweest voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben. Het nodigde uit dat je echt in overgave mag zijn en je niet hoeft in te houden als de energie, je lichaam daarom vraagt. Ik verbaasde me erover dat direct nadat de sessie startte ‘in An instant’ de energie begon te stromen en het diepe verdriet dat in mij huist loskwam. Het bleef maar stromen en schokken. Het voelt heel speciaal dat jullie als facilitators zo’n safe space bieden in dit toch wel kwetsbare proces. Dankjewel voor deze ervaring en de fijne begeleiding. Ik zou zeker terugkomen!

Lees meer

Nadia Van Raam

Kundalini NRGY Awakening (Castricum)

Hele mooie sessie ontvangen. Lichaam heeft intens bewogen, veel inzichten ontvangen, emoties gevoeld. De begeleiding was heel liefdevol ♥️

Lees meer

Ea Polman

Kundalini NRGY Awakening (Castricum)

Prachtige ervaring! Heel erg magisch en eigenlijk moeilijk te vatten in woorden. Janne en Lizette begeleiden de hele groep op een ontzettend liefdevolle en gegronde manier door de sessie. Je hoeft je slechts open te stellen voor de ervaring en de rest ontvouwt zich vanzelf ❤️

Lees meer

Kundalini NRGY Awakening (Castricum)

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 20 mei. om 10:00
ShinRin-Yoku NatuurKracht Wandeling
Natuurkrachtcoach
Medicijnwandeling Innerlijke Reis Bosbaden
Zondag, 28 apr. om 15:00
Ecstatic Dance•Sing• Celtic Beltane Ceremony 🌼 DIEMEN
LOVE events by Golden Moonlight
Ecstatic Dance Mantra zingen Innerlijke Reis
Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Tantric Kundalini Retreat: Celebrating the Tantric Divine!
Temple of Happiness
Meerdaagse retraites Tantra Kundalini
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl