Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Workshop - Let's talk money!

Thursday 25 August 2022 van 13:00 tot 18:00

Liv Yoga & Mindfulness Centrum Leidse Hout, Groene Maredijk 100, 2334 CT Leiden, Nederland

Over dit evenement

Geld, dat ene toch best wel belangrijke dingetje. Dat dingetje waar we in onze maatschappij nog steeds erg moeilijk over praten, omdat er zoveel schaamte op zit. We zijn al snel bang voor het oordeel van een ander of vertellen onszelf al snel dat we het niet goed doen. En als we het er wel over hebben dan is er vaak niet de veiligheid om echt gehoord of begrepen te worden, vooral omdat de ander ook vol zit met schaamte en niet gewend is en geleerd heeft om hierover te praten en in verbinding te blijven.

Merk jij dat je…

• klaar bent met schaamte voelen op jouw eigen financiën
• klaar bent met geen grip en overzicht hebben op je geld
• klaar bent met denken in tekorten
• klaar bent met moeite hebben om (genoeg) geld te vragen voor jouw diensten als ondernemer of salaris als werknemer
• klaar bent met geld de schuld te geven (van alles)
• klaar bent om achtervolgt te worden door schulden
• klaar bent met enkel hard werken, enkel voor het geld
• klaar bent met de angst om rijk te mogen zijn

Dan is deze workshop een ‘must follow’ voor jou! De eerste en belangrijkste stap om hier namelijk een ommekeer in te krijgen is: erover praten en ermee aan de slag gaan. En dit is precies wat we gaan doen.

Krijg je terwijl je dit leest een beetje last van pijn in je buik, een verhoogde hartslag of klotsende oksel? Dat begrijp ik, want alles wat je weinig doet of nooit hebt gedaan is een beetje eng. Maar de magic ligt toch echt buiten je comfort zone te wachten. Het mooie en krachtige van deze workshop is dat je met gelijkgestemden in een veilige setting bent en de mate van herkenning jou de inspiratie gaat geven om dit onderwerp voor eens en voor altijd beet te pakken. Dit alles in het kader van jouw eigen persoonlijke ontwikkeling.

Inhoud Workshop
Balans is het sleutelwoord binnen Holistic Finance. Ik streef altijd naar een perfecte harmonie tussen de zachte, psychologische, vrouwelijke kant van geldgedrag (Yin) en de wat hardere, rationele, cijfermatige oftewel mannelijke kant (Yang) van geld. Oftewel Yin en Yang in balans.

Ik begin altijd bij de wortels van de spreekwoordelijke geldboom, bij de relatie met geld. Als deze niet gezond is dan kan de rest van de boom ook niet gezond zijn en wordt het lastig om overvloed te ervaren. Maar uiteindelijk is het net zo belangrijk om de stam, de takken en de blaadjes, het rationele en cijfermatige stuk van de geldboom, ook gezond te maken. Dan pas kunnen er in overvloed vruchten aan de boom groeien en smaken ze zoals je wilt dat ze smaken.

De workshop staat zowel in het teken van de wortels van de boom, de relatie met geld maar ook in het teken van de stam, de takken en de bladeren van de spreekwoordelijke geldboom; het meer mannelijke, rationele en cijfermatige deel.

Middels een aantal groeps- en individuele oefeningen en vooral persoonlijk delen gaan we jouw wortels licht geven. Er zit helaas nog steeds een groot taboe op praten over geld en alleen al het delen met gelijkgestemden in een veilige setting gaat jou de nodige heling brengen. Hiernaast zijn herkenning, inspiratie en verbinding de sleutelwoorden welke gedurende de workshop buitengewoon waardevol en krachtig gaan zijn.
Hiernaast gaan we aan de slag met je eigen financiële situatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoe je een prive begroting kunt maken, hoe je deze effectief inzet, hoe je inzicht en overzicht creëert kijkende naar jouw totale financiële situatie, hoe je geld voor jou kunt laten werken, hoe je voldoende geld krijgt voor wat je doet, etc.

No worries, je hoeft niet met de groep te delen waar je je boodschappen koopt en hoeveel geld je maandelijks aan bol.com geeft. Het gaat er vooral om dat iedereen zich veilig voelt.
Maar het zal je verrassen wat het met je doet als je wel openheid geeft. En wat er vooral dan niet gebeurt waarvan je dacht dat het wel zou gebeuren.

Al met al gaat het een dag zijn waarbij de volledige geldboom in het licht gezet wordt en je heel veel inzicht krijgt in jouw eigen geldgedrag, waarom je iets wel of niet doet en of jou dit als mens dient.

Wat levert de workshop jou op?

• Meer inzicht in hoe je in het leven staat
• Inzicht in jouw moneymindset; waar zit jouw blokkade als het om geld gaat
• Inzicht in jouw eigen mate van zelfwaardering en zelfliefde
• Ruimte in je systeem door over dit onderwerp te praten
• Herkenning dat je niet de enige bent met bepaalde gedachten of gedrag rondom geld
• Inspiratie hoe het anders kan
• Tool om grip en rust te krijgen op je geld in privé
• Inspiratie voor hoe jij voldoende geld ontvangt voor wat je doet
• Begrip in waarom iedere financiële keuze voor jou een goede kan zijn
• En nog veel meer!

Investering
De dag duurt van 13:00 uur tot 18:00 uur. De investering bedraagt 88 euro per persoon.

Wie ik ben?
Mocht je iets meer over mij willen weten, via deze link (https://www.holisticfinance.nl/over-mij) kun je lezen wie ik ben. Uiteraard kun je mij ook volgen via Instagram (@holisticfinancecoach) of LinkedIn.

Inschrijven
Kies voor jezelf en kom in actie! Schrijf jezelf gelijk in & let’s talk money! Er zijn 12 plekken dus wacht niet te lang met inschrijven.

Thursday 25 August 2022 van 13:00 tot 18:00

Liv Yoga & Mindfulness Centrum Leidse Hout, Groene Maredijk 100, 2334 CT Leiden, Nederland

Over de organisatie

De organisatie heeft nog geen beschrijving toegevoegd.

Holistic Finance

Workshop - Let's talk money!

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 24 May. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Saturday, 08 Jun. om 13:00
REALEASE & REALIGN HALF-DAY HEALING RETREAT YOGA & VOCAL SOUND HEALING
Yoga with Karla
Yoga Healing Adem
Saturday, 04 May. om 12:00
Ademen met Joyce/ Ademreis en resonantie
To The Core
Soundhealing Healing Ademwerk
Sunday, 28 Apr. om 14:00
multidimensional energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Multidimensional Embodiment Transmission Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl