Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Klankbelevingsconcert Harmonic Sounds & Motion

Friday 05 April 2024 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Over dit evenement

Muziek en klank heeft direct effect op het ‘gemoed’ van de mens. De geluidstrillingen, het ritme, de woorden, halen je uit ‘het hoofd’, raken je emoties, je hart en ziel. Je wordt er stil van, emotioneel, vrolijk of ontspannen… klank ‘doet iets’ met je. Vanuit stilte ontluikt klank en leid je naar je innerlijke stilte.

INNERLIJKE KLANKREIS
We verbinden ons met het hart, Moeder Aarde, het Universum, Al Wat Is en creëren samen een veld van liefde en licht. In dit veld van ‘Harmonic Sounds & Motion' is het veilig en kan je in overgave en vertrouwen, ontspannen en je laten meedrijven op de klankgolven.

Lilly en Pia nemen je mee op een innerlijke klankbelevingsreis, een ligconcert met akoestische klanken van onder andere Tibetaanse klankschalen, kristallen schaal, Chinese gong, harp, drum en hun hartverwarmende, bezielende en intuïtieve zang. Een bijzondere, alsook unieke beleving voor iedereen die zich volledig laat onderdompelen in het klankbad en de hartverwarmende klanken die zij samen klinken en klanken.

Een zachte, liefdevolle en natuurlijke klankflow om tot jezelf te komen, in het oog van de overweldigende orkaan die op dit moment over onze planeet raast en je weer rust, zachtheid en vrede voelt en ervaart.

VOOR WIE?
Alle klankliefhebbers, mensen die een klankbelevingsreis willen ervaren en beleven, alsook mensen die behoefte hebben aan verbinden met elkaar. Wij gunnen iedereen deze beleving en verbinding naar de ‘stilte’ in jezelf.

Let op! Als je een ticket koopt, ontvang je van Hipsy een bevestiging en aanvullende informatie, alsook je ticket. Het kan echter zijn dat deze mail in de Spam terecht komt. Dus check je spam, mocht je geen bevestiging ontvangen.

Lilly Huis in 't Veld - Blauwe Aarde
Lilly leeft haar passie vanaf het moment dat ze ontdekt dat het zingen, klinken van zielenklanken haar kracht is die van nature stroomt alsof ze nooit anders heeft gedaan. Zij be-leeft haar grootste vreugde wanneer ze kan zingen, een geschenk aan haarzelf en de ander. Haar missie is mensen te helpen hun eigen weg te lopen vanuit hun ziel. Een innerlijk rustpunt te vinden in zichzelf, ongeacht de drukte en chaos om ons heen.

Pia Brand - Heart Tuned Sounds
Pia geeft multi-instrumentale Sound Healing concerten en individuele Sound Healing sessies, waarbij met name haar bezielende stem en lichttaal mensen diep kunnen raken. Haar missie is mensen de helende effecten van klank en vibratie te laten ervaren, harten te openen, te inspireren en bewust te maken van onze zelf helende vermogens en innerlijke krachten.
www.piabrand.nl

-----------------
Let op! Als je een ticket koopt, ontvang je van Hipsy een bevestiging en aanvullende informatie, alsook je ticket. Het kan echter zijn dat deze mail in de Spam terecht komt. Dus check je spam, mocht je geen bevestiging ontvangen.

Friday 05 April 2024 van 19:30 tot 21:30

Blue Earth Innovations Bv, Limmelderweg 2, 6222 PB Maastricht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Be you, your color , your unique jewel and shine!”

Blauwe Aarde geeft stemworkshops Zielezang en klankbelevingsconcerten waarbij de stem en onze oorspronkelijke levensenergie centraal staat.

In samenwerking met

Pia Brand Heart Tuned Sounds

1. Choose your tickets
Kllankbelevingsconcert Harmonic Sounds & Motion

Vrijdag 5 april @ Blue Earth Innovations Maastricht

€ 25,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Klankbelevingsconcert Harmonic Sounds & Motion

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 29 Feb. om 19:00
VIDEO-SOUND Art BATH for Quantum HEALING & EMPOWERMENT
LAND of GOOD Meditative Art
Healing Meditatie Klankbad
Sunday, 10 Mar. om 02:30
🌹 Heart-Centred Self-Love Ceremony and Sound Bath - For Women!
The Sound of Healing
Ritueel Klankbad Meditatie
Tuesday, 27 Feb. om 20:00
Roosevent: Klankschaalmeditatie met Frank Klank
De Roos
Klankschalen Klankbad Meditatie
Saturday, 30 Mar. om 19:15
Voorjaars Ligconcert | met klankschalen, gong en mantra zingen
Mandira
Klankreis-Soundbath Mantra zingen Ligconcert
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl