Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Poly Daten: Sprakeloos

Saturday 20 April 2024 van 16:00 tot 18:00

Leiden, Netherlands

Over dit evenement

De lente komt eraan! Tijd om elkaar weer te ontmoeten, om meer tijd met nieuwe mensen door te brengen en jezelf uit je winterslaap te trekken.

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen?

Dit evenement is bedoeld voor mensen die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Daarnaast is dit event zonder leetijdsgrens (vanaf 18). Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht of leeftijd waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Klinkt het toch een beetje spannend? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Er is natuurlijk aandacht voor consent (hoe doe je dat in stilte?) en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. Kleren blijven uiteraard aan. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Wees welkom! Op:
zaterdag 20 april, van 16-18u
In Leiden vlakbij Station Lammenschans
Investering: €18

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!

Saturday 20 April 2024 van 16:00 tot 18:00

Leiden, Netherlands

Over de organisatie

Wanneer er niks moet, kunnen we onszelf en elkaar ontmoeten. De Ont-Moeting organiseert tantra workshops. En events/meetups voor ENM'ers.

Reviews

Anoniem

Poly Daten: Sprakeloos

Zeer intieme en veilige omgeving. De facilitator zorgde te allen tijde voor het welzijn van iedereen. We hadden de kans om ons tijdens de hele ervaring te concentreren op het leggen van authentieke verbindingen.

Lees meer

JacQues

Poly Daten: Sprakeloos

Een middag vol kleine verrassingen met leuke mensen. Niet praten ging me (als Bosschenaar ;) beter af dan vooraf gedacht. Veel gelachen en blij thuisgekomen.

Lees meer

F W De Wijs

Poly Daten: Sprakeloos

Sprakeloos; maar ook niet zomaar in woorden te vatten wat er allemaal veranderd als verbale communicatie achterwege blijft... Voor mij niet alleen een ontmoeting met anderen maar ook met mijzelf. Zeker een aanrader, voor iedereen die voldoende lef heeft om zich open te stellen.

Lees meer

Poly Daten: Sprakeloos

Meer evenementen van De Ont-Moeting

Saturday, 31 Aug. om 15:15
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties
Friday, 27 Sep. om 19:00
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 25 Jun. om 19:30
Play Utrecht: Basiscursus Tantra
De School voor Verwondering
Tantra Cursus Persoonlijke Ontwikkeling
Sunday, 23 Jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest (SOLD OUT)
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 23 Jun. om 18:45
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Sunday, 07 Jul. om 09:30
Verdiepingsdag ~ (Re)connect
Kula Bliss
Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl