Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Laat je droom bloeien! Moestuinsessies voor persoonlijke groei.

Sunday 07 April 2024 van 11:00 tot 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over dit evenement

Het is weer bijna de tijd van het jaar!!

De grond van onze moestuin kan worden omgespit, zaadjes kunnen voor gekiemd worden en we kunnen haast niet wachten om weer de tuin in te gaan op de eerste zonnige lentedagen! We verwelkomen een rijk pallet aan kleuren en hebben de visie van een overvloedige oogst. Kom jij met ons de vruchten van het leven plukken?

We nodigen je uit voor een driedaags programma verspreid over het tuinseizoen waarin het verwezenlijken van jouw droom centraal staat. Deze droom kan over van alles gaan (en hoeft dus niets met tuinieren te maken te hebben). Gedurende drie zondagen werken we in (en genieten we van) de moestuin die tevens dient als metafoor voor verhelderende en actieve sessies die jou ondersteunen in de realisatie van je droom.

> Programma
Tijdens de eerste sessie in april openen we ons hart, net als de bloesem, en laten ons bevruchten door nieuwe dromen en ideeën. We leggen de focus op het creëren van (jouw) vruchtbare grond en het zaaien van de eerste zaadjes. Met aandacht bewerken we jouw basis; we ploegen hem om, halen het onkruid eruit en voeden het met de voedingsstoffen die nodig zijn om nieuwe zaden een gezonde basis te geven. Zaden die staan voor jouw verlangens, wensen, missie en dromen. We weten inmiddels dat het kleinste zaadje kan uitgroeien tot de rijpste vrucht!

Tijdens de tweede sessie in Juni gaan we een stapje verder om de juiste omstandigheden te creëren voor optimale groei. Een belangrijk element voor groei is natuurlijk het licht. Licht en de zon staan voor het hoogste geloof in jezelf, voor zelfliefde, voor aandacht van alles wat er in je leeft.
We verplaatsen de kleine zaailingen om ze meer ruimte te geven. Om ze hun daadwerkelijke ruimte in te laten nemen zodat ze groter en krachtiger kunnen groeien. We observeren wat er nodig is. Soms is dat een beetje extra mest als schop onder hun kont, en soms is dat bescherming tegen de vele regen die er valt of de ongewenste beestjes die de groei stagneren. Maar ondanks al deze obstakels ga jij manifesteren wie je werkelijk bent of wilt zijn!

Tijdens de derde en laatste sessie in September is de overvloed letterlijk zichtbaar. We kijken waar je staat, welke vruchten je al hebt kunnen plukken en wat er nog nodig is voor de laatste rijping. En daarna gaan we met z’n allen heerlijk genieten van onze overvloedige oogst!

Elke sessie bevat de volgende onderdelen:
-Een sharing circle
-Een activiteit in de moestuin
-Een inspirerende of creatieve opdracht
-Een heerlijke biologische en vegetarische lunch.

> Doel van het programma
Tijdens de moestuinsessies willen we je vooral inspireren en ondersteunen in het manifesteren van jouw droom of visie. Tijdens de sharing circle gaan we de diepte in, maar tijdens de andere activiteiten gaat het vooral om een lichtzinnig samenzijn, plezier maken, verbinden met elkaar en leren over alles wat de moestuin ons wil vertellen over onszelf.

> Praktisch
Deze Moestuin Sessies vinden plaats op het fantastische terrein van ‘Het Wilde Weg’, gelegen in de natuur nabij het dorp Liempde. Elk dag start om 11.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De zondagen waarop we samenkomen zijn 7 april, 2 juni en 22 september 2024.

De kosten voor de drie dagen samen inclusief uitgebreide lunch zijn 222 euro. Je kunt (gedurende het traject) eventueel een extra twee-op-één coaching sessie afnemen. Gedurende het traject kun je dan gelijktijdig met de twee begeleiders afpreken. Wij coachen jou beiden op het doel dat jij voor jezelf gesteld hebt gedurende anderhalf tot twee uur.Sunday 07 April 2024 van 11:00 tot 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over de organisatie

“Laat je licht schijnen!”

Met De Stormlantaarn ondersteun ik mensen die (willen) leven vanuit het hart!

In samenwerking met

Reviews

Erika

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Mijn eerste ervaring met een cacao ceremonie. Ik voelde me er direct op mijn gemak dankzij de veilige bedding die Laurens creëerde, een mooie ervaring. Echt een aanrader!!

Lees meer

Jaleessa Elbertse

Kundalini activatie sessie (Full Moon)

Een hele fijne kundalini activatie ceremonie gehad met Laurens. De yurt is een hele fijne magische plek. Een aanrader voor iedereen die in (beter) contact wilt komen met zijn/haar innerlijke divine.

Lees meer

Richard

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Na een vriendelijke ontvangst op een hele mooie locatie een heerlijke kundalini/cacao ceremonie gehad. Laurens, thx!

Lees meer

Laat je droom bloeien! Moestuinsessies voor persoonlijke groei.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 14 Sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Sunday, 21 Jul. om 11:11
Sweatlodge - Feminine leadership
Wild Rose
Zweethut Vuur Ceremonie Sharing Circle
Saturday, 12 Oct. om 13:30
Jaargroep stembevrijding vrouwencirkel 2024-2025 ZATERDAG
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Stembevrijding Persoonlijke Ontwikkeling Vrouwencirkels
Saturday, 20 Jul. om 16:00
KinderBlestival 2024
Raya Art
Kids activiteit Creativiteit Playfulness
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl