Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ontmoet en dans met je innerlijke Puber

Saturday 30 March 2024 van 19:00 tot 23:00

PUUR ZENtrum Almere, Randstad 22 163, 1316 BM Almere, Nederland

Over dit evenement

Welkom bij de workshop ‘Ontmoet en dans met je innerlijke puber’.

Een dans- en meditatie workshop voor volwassen!

Als vervolg op de succesvolle dans- en meditatie workshop: “Ontmoet en dans met je innerlijke kind”, is deze workshop het vervolg waarin ons innerlijk kind opgroeit naar de tienerjaren en de puberteit in gaat.

De workshop is erop gericht om verbinding te maken met je innerlijke kind, je innerlijke puber. Om hem, of haar weer te ervaren, te eren en wellicht ook te helen. Daarbij is het erkennen en accepteren van je innerlijke kind de eerste stap om weer in verbinding te komen met hem of haar.

Voor ouders van pubers is deze workshop ook heel interessant en bij uitstek geschikt om je - in te leven- in deze levensfase van je kind.

De puberteit is een intense tijd die vol is met veranderingen. Je groeit op naar volwassenheid. Een belangrijke periode waarin je anders gaat denken, voelen en doen. Het is een stormachtige fase waarin jij je eigen ‘IK BEN’ aan het ontdekken en vormgeven bent.

We gaan veel dansen in de workshop en maken gebruik van prachtige visualisaties, verdiepende oefeningen en sharing. Het wordt een avond vol ontdekkingen, speelsheid, emoties en ‘gepuber’… een avond als een tango. Met jezelf en anderen; de Tango van de puber!

Dus hey (!), jij leuke jongen en prachtige jonge dame! Laat je verrassen en doe mee met deze transformerende workshop. Dit wordt jouw avond van aandacht, spelen, helen met plezier en een warme omhelzing!

Wij hebben er weer heel veel zin in.

Je bent zo welkom <3

Marieke Noordanus is psychodynamisch therapeut. Saskia Meulenberg is holistisch creatief therapeut en Dancing heart path facilitator.
Beiden hebben ervaring in het begeleiden van zowel groepen als individuen in deep diving SOULwork.

Route naar Puur Zentrum Almere parkeerplaats
Vanaf de rotonde, gelijk rechts door de slagboom (bij Notaris Unie). De slagboom gaat automatisch open. Parkeerplaats afrijden: 2 x links afslaan en dan vind je het pand aan de linkerzijde, met PUUR op de gevel.
PUUR ZENtrum Almere, Randstad 22 163, 1316 BM Almere, Nederland

* Bij verhindering vindt geen restitutie plaats van het aankoopbedrag. Het staat het je vrij om je ticket door te verkopen of te schenken aan iemand anders.

Saturday 30 March 2024 van 19:00 tot 23:00

PUUR ZENtrum Almere, Randstad 22 163, 1316 BM Almere, Nederland

Over de organisatie

“Maak dansend een reis naar je hart!”

Bloeiend en Bezield leven faciliteert Dancing heart path journey's, AUM meditaties, vrouwencirkels en andere ceremonies. Individueel en voor groepen.

In samenwerking met

Reviews

Let Voorhoeve

Pacha Mama Dancing heart path journey met cacao ceremonie

Deze dansreis gecreëerd door Saskia Mwulenberg was wondermooi... Op beeldende wijze gaf zij een inleiding over de cacaoceremonie en Dancing Heart Path dans ; Ook leidde Saskia ons in het begin met wat lichaamsbewegingen totdat we lekker in ons lichaam kwamen ; De ceremonie vloeide door alle chakra,s .... In de dansreis gebruikte Saskia precies de goede muziek , soms dansren we op onszelf , soms samen als groep en ook in tweetallen . En zo bewogen we ons door de elementen Lucht , Aarde , Water ,Vuur .... Het was een helende dansreis , fantastisch !!!!!

Lees meer

Janette Rozeboom

Pacha Mama Dancing heart path journey met cacao ceremonie

Zo'n fijne manier om helemaal in de diepte van jeZelf te verbinden en met anderen te verbinden. Afwisselend naar binnen en dan weer daarmee contact makend met buiten.

Lees meer

Miranda Gaasterland- Smit

Ontmoet en dans met je innerlijke Puber

Wat een geweldige avond hebben wij beleefd! Ongelofelijk wat je met dansen kan ontmoeten in jezelf en ook opruimen. De avond was door Saskia en Marieke goed opgezet en er was een mooie opbouw in de avond. Mooie energie met mooie mensen.

Lees meer

Ontmoet en dans met je innerlijke Puber

Meer evenementen van Bloeiend en bezield leven

Saturday, 06 Jul. om 19:30
Dancing heart path journey Dromenvanger
Bloeiend en bezield leven
Shamanic dance Ecstatic Dance Biodanza

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Monday, 20 May. om 02:00
Vocal Free Flow & Ecstatic Dance
AVANI
Hartsverbinding Ecstatic Dance Zangcirkel
Wednesday, 07 Aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Saturday, 25 May. om 10:30
Ecstatic morning rave☀️🤍
BE FREE
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Friday, 24 May. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl