Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Poly Daten: Sprakeloos

Saturday 23 March 2024 van 16:00 tot 18:00

Leiden, Netherlands

Over dit evenement

De lente komt eraan! Tijd om elkaar weer te ontmoeten, om meer tijd met nieuwe mensen door te brengen en jezelf uit je winterslaap te trekken.

Heb jij ruimte voor meer liefde of andere fijne connecties in je leven? Lijkt het je wel wat om de woorden in het daten even achter je te laten? Kom dan meedoen met Sprakeloos.

Wat gaan we doen? Daten! Sprakeloos is een begeleide middag waarop je gelijkgestemden en nieuwe connecties kunt ontmoeten. Net als in een speeddate (of eigenlijk: slow date), zul je steeds weer een ander tegenover je hebben. Echter, deze date middag is net even anders. Want er wordt alleen gesproken door de begeleiding. Hoe ontmoet je elkaar dan? Met je ogen. Met je glimlach. Met je handen. Met bewegingen. Met je energie. Geen zorgen, wij nemen de leiding en doen suggesties voor iedere ontmoeting. Kom je ook spelen?

Let op: de heren tickets zijn nog niet uitverkocht, maar staan op pauze. Check de dag voor het event of er nog tickets vrijkomen.

Dit evenement is bedoeld voor mensen van 20 - 45 jaar die polyamorie of een andere vorm van ethische non-monogamie beoefenen. Omdat er heel veel variatie is in op wie mensen wel of niet vallen, houden we op deze middag weinig rekening met m/v/x. Dat betekent dat je ook 1-op-1 ontmoetingen zal hebben met iemand van een geslacht waar je voorkeur niet naar uit gaat. De oefeningen / suggesties zullen er hopelijk voor zorgen dat je ook dan een leuke ontmoeting kan hebben.

Klinkt het toch een beetje spannend? Geen zorgen, zo spannend wordt het niet op deze middag. Er is natuurlijk aandacht voor consent (hoe doe je dat in stilte?) en je wordt alleen aangeraakt als jij dat wil. Kleren blijven uiteraard aan. En als het toch net te spannend wordt kun je er altijd voor kiezen om een stukje niet mee te doen.

Wees welkom!
Op: zaterdag 23 maart, van 16-18u
In Leiden vlakbij Station Lammenschans
Investering: €18

Er is plek voor 20 personen, dus wees er snel bij!

Saturday 23 March 2024 van 16:00 tot 18:00

Leiden, Netherlands

Over de organisatie

Wanneer er niks moet, kunnen we onszelf en elkaar ontmoeten. De Ont-Moeting organiseert tantra workshops. En events/meetups voor ENM'ers.

Reviews

Rajiv Bartol

Poly Daten: Sprakeloos

Een prachtige manier van daten waarin je zonder spreken allerlei mensen van alle genders ontmoet. Volgen, leiden, speelsheid, expressie, momenten delen met anderen... De oefeningen zijn soms verdiepend en vertragend, soms energie-opwekkend en versnellend. Aan het eind van Sprakeloos daten ken je mensen intuïtief, zonder een woord gewisseld te hebben. Een geweldige basis voor een tweede date!

Lees meer

Stella

Poly Daten: Sprakeloos

Wat een leuke middag was dit! Echt een aanrader als je eens op een andere manier wilt daten. De begeleiding was Anne was ook erg prettig: rustig, duidelijk en heel liefdevol. Ik voelde me veilig, heb veel gelachen en het naar mijn zin gehad. Top!

Lees meer

Coen

De Ont-Moeting - One day Retreat -

great event :) the teachers are very skilled and can convey it well, nice exercises and care

Lees meer

Poly Daten: Sprakeloos

Meer evenementen van De Ont-Moeting

Sunday, 12 May. om 13:30
De Ont-Moeting - Tantra Middag voor Vrouwen
De Ont-Moeting
Tantra Lichaamswerk Meditatie
Friday, 17 May. om 16:15
Poly Daten: Sprakeloos
De Ont-Moeting
Tantra Dating Open Relaties
Sunday, 26 May. om 11:00
Poly Wandeling Leiden
De Ont-Moeting
Relaties Verbinding Open Relaties
Saturday, 15 Jun. om 13:00
Blijf Intiem! - Tantra voor stellen
De Ont-Moeting
Relaties Verbinding Tantra

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Apr. om 10:30
Knuffelen in de yurt - knuffelworkshop, potluck, open space
Human Nature Community
Knuffelworkshops Verbinding Tantra
Friday, 03 May. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Saturday, 28 Sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Wednesday, 15 May. om 19:15
Tantracursus voor stellen
De School voor Verwondering
Tantra Relaties Cursus
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl