Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Womb Healing - Rite of the Womb

Zondag 18 februari 2024 van 12:30 tot 18:00

Zuidwolderweg 8, 7932 PP Echten, Nederland

Over dit evenement

Womb of Wisdom retreat inclusief Rite of the Womb inwijding.

"WOMB HEALING"
Een half day retreat met volle aandacht van 2 facilitators in een prachtig kerkje vlakbij het bos en nabij Hoogeveen met voldoene gratis parkeergelegenheid. Jettie en ik heten jou van harte welkom.

Omdat het de eerste keer samen is dat we faciliteren en ook omtrent dit thema incl. Rite of the Womb hebben we een mooie introductieprijs bedacht van € 111,-- de eerstkomende Womb Healing half day retreats die hierna gaan volgen zullen we de prijs gaan verhogen naar € 144,-

Deze dag is helend voor je baarmoeder(wond) maar zeker ook transformerend voor iedere vrouw die hier aan deelneemt.
De collectieve vrouwenwond zit in ons allemaal, door onze cultuur, door onze voorouder-lijnen en door de patriarchale tijd die we langzaam van ons af schudden. Vaak dragen we (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders, grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met ons mee. Of hebben we een kwetsuur opgelopen in dit leven, waardoor we niet in onze volledige vrouwelijk kracht kunnen staan.

De Rite of the Womb is een prachtige manier om je te bevrijden van bovenstaande. Doordat het doorgeven van generationeel trauma bij jou stopt, heel je jezelf alle vrouwen voor -en na jou!
Van generatie op generatie wordt ons kennis, wijsheid maar ook trauma doorgegeven. Trauma ontstaat wanneer je in een situatie bent geweest waarin je geen gevoel van controle had. Er ontstaan gevoelens van angst en gedachten welke blokkades creëren in jouw systeem. Niemand kan voor een ander bepalen wat wel of geen trauma is. Sterker nog, er zijn zoveel gradaties in trauma, als dat er verschillen in mensen zijn. Elke ervaring is uniek, omdat elk persoon uniek is. Wat door de ene niet als trauma is ervaren, geeft een ander nachtmerries en angsten. In het leven worden we allemaal blootgesteld aan ervaringen die leuk en minder leuk zijn. Wanneer je iets meemaakt wat je als niet prettig ervaart, sla je dit op in de vorm van een negatieve herinnering met lage energie frequentie. Wanneer je deze niet vrijlaat, blijven deze als golven op jou terug slaan, bijvoorbeeld: het ervaren van triggers, in situaties die je doen herinneren aan deze negatieve ervaring. Deze energie slaat zich op in jouw fysieke, emotionele en energetische lichaam. Hierdoor ontstaan blokkades welke voor een heleboel klachten zorgen.

Doordat de negatieve energie een lage frequentie heeft, blijf jij dus ook in een lagere frequentie! Waardoor je meer van hetzelfde aantrekt. Hierdoor ontstaan patronen in relaties met onszelf en andere waarvan we moeilijk loskomen. Deze patronen herhalen zich. Een voorbeeld hiervan is de conclusie 'ik trek altijd foute partners aan.' Dit doorbreken kan een enorme uitdaging zijn. Vooral wanneer er ook nog sprake is van grensoverschrijdend gedrag rondom seksualiteit.

Je hebt altijd een keuze om jezelf hiervan te bevrijden! Je laat de negatieve energie vrij, die anders in jouw systeem blijft ronddwalen! Hierdoor hef je de blokkades op in jouw systeem die zorgen voor ongewenste klachten!

Door het helen van je baarmoeder (wond) en samen zijn in verbinding met prachtige andere dames ontstaat er ook weer ruimte in je baarmoeder, de creatiekracht zit hier opgeslagen, je krijgt weer toegang tot deze innerlijke tempel en poort naar je OER-wijsheid en creatie kracht.

Een zwangere vrouw mag de Rite of the Womb ontvangen. Dit zal haar nog meer in verbinding brengen met het kindje wat zij in haar buik draagt. Wanneer je zwanger bent horen we dat graag wel van te voren en bespreken we vooraf aan welke ritueel je wil en kan meedoen.
Een vrouw welke een hysterectomie heeft gehad, heeft nog steeds haar energetische baarmoeder en wordt zo juist herinnert aan haar kracht. Ook wanneer je geen baarmoeder meer hebt, doet dit niets af aan de kracht en werking van dit heilige ritueel. Juist wanneer de fysieke baarmoeder niet meer aanwezig is, wordt het systeem er door dit ritueel aan herinnert, dat op energetisch vlak deze interne krachtplek nog aanwezig is. Hierdoor her-activeer je de wijsheid welke opslagen zit in jouw systeem.

De Rite is ook geschikt voor mannen. Als de man blokkades ervaart op seksueel en relationeel gebied, of als deze traumatische ervaringen heeft gehad in de baarmoeder van de moeder is de Rite een krachtige healing om in te zetten. Mannen kunnen de Rite dus ook ontvangen én doorgeven. Mannen hebben zelf natuurlijk geen fysieke baarmoeder, maar ze komen allemaal uit de baarmoeder. Zij kunnen de vrouwen ondersteunen in de genezingsreis, met dienstbaarheid en uit dankbaarheid naar Moeder Aarde.

Wat gaan jullie ontvangen?

Op deze ontspannen dag nemen wij jullie mee naar onze Wombs of Wisdom (WOW): ons emotionele epicentrum als vrouw. Je maakt diep contact met je baarmoeder, en ook met je vrouwelijke voorouderlijn. We doen lichaamswerk om ons te verbinden met ons heilige gebied van creatie en kracht: onze baarmoeder. Om het te helen en te bevrijden van trauma, pijn en verdriet. Dit doen we onder andere d.m.v. verbonden ademwerk, cacao, meditatie & visualisatie en ook een deel multidimensionale emobodiment, een energie transmissie gericht op je Womb en je ontvangt de inwijding; Rite of the Womb welke je kan doorgeven aan anderen.

We starten eerst met een kennismakingsronde en een sharingsronde omtrent je baarmoeder. We drinken (optioneel) ceremoniële cacao / blauwe lotus inclusief ritueel dat ons verbindt met ons hartgebied en het element Vuur. We gebruiken onze adem om de verbinding met onszelf, elkaar en het grotere vrouwelijke veld te verdiepen.

Aan het einde van de middag ontvangen jullie van ons als Womb Keeper de Rite van de Baarmoeder.

Vooraf ontvangen jullie een schrijfopdracht, via de mail, dus houdt goed je mail in de gaten, kan in de spam belanden, zodat jullie voorbereid naar de dag kunt komen. Dit helpt o.a. je lichaam om de energetische transformatie van de Rite toe te kunnen laten. Je krijgt deze opdracht automatisch wanneer je een ticket hebt gekocht. Indien dat niet het geval is, neem dan even contact met me op.

Korte samenvatting van het programma (wijzigingen voorbehouden):
- Sharingsronde: kennismaking
- Optioneel Cacao en/of Blauwe Lotus
- Verbonden ademhaling
- Verschillende rituelen / sharingsronde
- Multidimensionale Energie Transmissie
- Rite van de baarmoeder
- Lichte maaltijd
- Afsluiting

Tussendoor na de cacao gedronken te hebben zijn er snacks, thee, water en we hebben verschillende rituelen. Bij mooi weer en/of tijd over gaan we misschien nog het bos in met een mini stilte wandeling en om te aarden. Aansluitend sluiten we af met een lichte maaltijd en tijdens deze maaltijd kletsen we na over onze ervaringen.

Wat doe je aan:
-Trek iets aan waar je fijn in kan bewegen, de rest is aanwezig.
-Zorg ervoor dat je 3 uur van tevoren geen zware maaltijd meer eet, fruit kan wel en drink geen koffie.
-Wanneer je vlees eten een keer zou kunnen overslaan zou dit super zijn.
-48u van te voren en na deze dag geen drank, drugs en/of plantmedicijn.
Zo kan de energie het beste door je heen werken en haal je het meeste uit jouw transmissie.

Als je een kaartje koopt ga je akkoord dat onderstaande niet op jouw van toepassing is.

- Geschiedenis van waanideeën, psychose of ernstige angststoornis
- Epilepsie
- Ernstige hartproblemen
- Ben je zwanger dan horen we dat wel graag van te voren om even de dag door te spreken met welke optionele ritueel je mee wil doen of niet.

Mocht je vragen of twijfels hierover hebben mail ons gerust.

Wat betreft de contra indicatie ademwerk stuur ik apart even een mail naar je toe om dit alsnog te checken of het akkoord is om daaraan mee te kunnen doen.

Ongeveer een week na deze dag ontvang je een document met informatie over hoe je zelf de Rite van de Baarmoeder kunt doorgeven.

Voel jij deze liefdevolle middag samen met nog meer prachtige vrouwen?
Dan zie we jou graag op zondag 18 februari.

Liefs Jettie (Insta account Praktijk_soulflow) & Marion (Insta account Magicalsoulsis)





Zondag 18 februari 2024 van 12:30 tot 18:00

Zuidwolderweg 8, 7932 PP Echten, Nederland

Over de organisatie

Multidimensionale Energie Transmissies (ceremonies) Trauma Healing, Trancereizen, Rite of the Womb Kundalini Reiki (Cacao) Ceremonies Reiki 1 & 2

Reviews

Roos

Womb Healing - Rite of the Womb

Het Womb Wisdom retreat was super magisch! Ik merk dat er zo veel is gebeurd!! Ik voel me krachtig en energiek, terwijl ik in mijn menstruatie zit. Ik merk dat mijn dromen super helder zijn. Ik heb continu allemaal stromen van ideeën en inzichten voor Natuurlijk met Roos en wat ik in de toekomst allemaal wil doen. Dus het voelt echt alsof ik in een versneld proces zit en in een diepere laag🔥🙌🏼 Tijdens het retreat voelde ik mij veilig en heel erg welkom bij Jettie en Marion, alles was super goed verzorgd en zag er prachtig uit. Heel dankbaar voor deze mooie dag 🫶🏼

Lees meer

Maaike Daatselaar

Womb Healing - Rite of the Womb

Aan mij was de eer om deze prachtige dag vast te leggen op beeld; ik heb genoten. Alles klopte. Van de mensen die er waren, de verbinding, de muziek, de activiteiten, de gronding, de samenloop van alles. De dag kon niet perfecter. Dankjulliewel 🙌

Lees meer

Wendy Wendysmassage

Womb Healing - Rite of the Womb

Een heel fijne ceremonie gehad bij Marion & Jettie! De sfeer was warm en liefdevol. De connectie met alle vrouwen was ook super ontspannen.

Lees meer

Womb Healing - Rite of the Womb

Meer evenementen van Magical Soul

Zondag, 02 jun. om 12:30
Multidimensional Energy Transmission "Codes from the inner earth"
Magical Soul
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Zaterdag, 18 mei. om 18:30
Cacao ceremonie + Vrouwencirkel
andjula.nl
Cacao ceremonie Plantmedicijn Vrouwencirkels
Zaterdag, 01 jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl