Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intieme ademcirkel met cacao

Woensdag 14 februari 2024 van 10:00 tot 12:30

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Over dit evenement

Jij geweldig mens, geef jezelf juist op deze dag nog wat extra liefde!

Wil jij al een tijd een ademcirkel bijwonen, maar is dit altijd op een avond dat jij niet kunt? Ben jij lekker vrij op woensdagochtend en wordt deze vaak gevuld door allemaal losse afspraakjes die vooral energie kosten? Pak dan nu je kans! Kom mee ademen en schenk deze energie aan jezelf!

Deze ochtend gaan we beginnen met ons te verbinden met onszelf. En dit doen we door middel van het drinken van een magisch kopje cacao. In rauwe cacao zitten veel antioxidanten, mineralen en stimulerende stoffen zoals Theobromine en cafeïne. Het heeft niet dezelfde werking als koffie, koffie geeft je een snelle piek en daarna kun je een flinke dip ervaren waardoor je meer nodig hebt. Cacao kan ons een energieboost geven die over een langere periode te voelen is. Ook kan het de aanmaak van serotonine stimuleren, een neurotransmitter die geassocieerd wordt met gevoelens van geluk en welzijn. Dit kan bijdragen aan een positieve gemoedstoestand. Je kunt je dus wel voorstellen dat dit het ademwerk enorm ondersteunt.

Na het drinken van de cacao zullen we beginnen met onze adem te verbinden. Tijdens het verbonden ademen halen we de pauze tussen de in- en de uitademing weg. Hierdoor kun je een stilte ervaren, voelen waar er spanning, maar ook kracht en kwetsbaarheid in jouw lichaam verscholen zitten. Voelen wat je los mag laten en wat wellicht meer aandacht mag krijgen. Soms komen hier lichamelijke sensaties bij kijken en/of emoties zoals boosheid, verdriet of zelfs lachbuien. Wanneer heb jij deze emoties voor het laatst echt helemaal kunnen ervaren of mogen uiten van jezelf? Voel hoe fijn het is om dit er gewoon te laten zijn, dit te uiten in een veilige omgeving waar iedereen zijn of haar eigen proces heeft. Je zult merken dat de groep jou helpt om deze processen te ondersteunen. Je voelt dat je niet alleen bent in deze emoties of sensaties. Hierna voel jij je nog meer JIJ en daardoor komt er ook weer meer ruimte om met anderen te verbinden.

Dit is wat je kunt verwachten:
*bewustzijnsoefening
*begeleide meditatie
*verbonden ademreis
*professionele begeleiding
*thee en lekkers
*kleine groep van max 6 personen

Het kan zo zijn dat je tijdens een ademcirkel een emotie of spanning voelt, maar nog niet helemaal naar de oppervlakte komt, dan is het mogelijk dat een één-op-één sessie beter bij je past. Dan kijken we samen naar jouw specifieke behoeften en gaan we mogelijk samen een traject aan als dat gewenst is.

Graag bij de volgende punten even contact opnemen: zwangerschap, hartproblemen, zeer hoge bloeddruk, epilepsie, aanleg voor psychose of schizofrenie en gebruik van medicatie. Dit zijn allemaal geen redenen om niet te komen, maar het is belangrijk dat ik op de hoogte ben en wellicht is het beter om eerst individueel te komen ademen. Dan is er nog meer aandacht voor jou en kun je een volgende keer met een groep ademen. Bij geen bericht ga ik ervan uit dat je gezond bent.

Heb je vragen of ben je gewoon nieuwsgierig, stuur gerust een berichtje voor meer informatie, neem een kijkje op mijn website: www.verbondenliefde.nl of volg mij op Instagram.

Lieve groetjes van Lise van Verbonden liefde


*Tot drie dagen voor aanvang 50% restitutie bij annulering. Binnen drie dagen is geen restitutie meer mogelijk. Wel mag je altijd iemand anders in jouw plaats aanmelden, maar laat dit dan tijdig weten en stuur diegene dan zelf alle informatie door. Bij eventuele terugbetalingen worden transactiekosten in rekening gebracht.

Woensdag 14 februari 2024 van 10:00 tot 12:30

Scheveningen, Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren ademcirkels voor zowel grote als kleine intieme groepen. Hierbij focussen wij ons op de verbonden ademhaling.

Reviews

Cato Tideman

Intieme ademcirkel met cacao

Hele fijne sessie gehad! Dankjewel lieve Lise voor je fijne begeleiding. Liefs

Lees meer

Désirée Ernst

Intieme ademcirkel

De sessie was heel fijn, warm en intiem. Lise heeft het heel prettig begeleid en biedt je een veilige plek waar niks geks is.

Lees meer

Ezra Pronk

Intieme ademcirkel

Het was een fijn, intieme ademcirkel in een prachtige ruimte. Voelde bij binnenkomst meteen veilig en ontspannen. Lise begeleidde de cirkel heel goed en het heeft me mooie inzichten gebracht. Ik kom graag eens terug!

Lees meer

Intieme ademcirkel met cacao

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 01 jun. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk Ontspanning
Zondag, 19 mei. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 23 mei. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl