Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Cacao Bliss

Zaterdag 30 maart 2024 van 13:00 tot 21:00

Kerkplein 1, 7607 BT Almelo, Nederland

Over dit evenement

Cacao Bliss is de sleutel tot de kern van je ziel, tot je ware essentie. Het is een krachtig plantmedicijn die de deuren opent naar de diepere lagen van je bewustzijn en zelfontdekking. Het brengt je in contact met je innerlijke wereld op manieren die moeilijk in woorden te vatten zijn.

Wanneer je een Sacred Cacao Bliss ceremonie begint, betreed je een bijzondere ruimte. Het is een ceremoniële reis die je uitnodigt om diep in jezelf te duiken, om te verkennen, te helen, te ontdekken en te ontwaken. Het is een ontmoeting met een oude vriend waarmee je samen een avontuur aangaat. Een avontuur waarbij je inzichten, heling kan ervaren. Een gevoel van verbondenheid met alles wat is.

De ceremonie begint met het zetten van een energetisch veld waarbij we onze gidsen en de spirit Mama Cacao uitnodigen en eren. Vervolgens spreken we onze intenties uit voor deze ceremonie en begeleid ik jullie middels een meditatie om dieper in je lijf te zakken en alle gedachtes en zorgen van die dag achter je te laten. Daarna krijgen jullie de bonbons van mij terwijl jullie comfortabel op je matras liggen. De muziek is geheel afgestemd op jullie reis en zal jullie begeleiden. Let the Journey begin…

Een Sacred Cacao Bliss reis kan ongeveer 6 uren duren. Afhankelijk van de inname en intensiteit van de reis. Ik zorg dat er voldoende tijd is om weer volledig te landen in je lichaam. Wanneer je weer geland bent eten we een kleine maaltijd en is er tijd voor jou om dingen op te schrijven of om even te kletsen.


Sacerd Cacao Bliss is een combinatie van rijke cacao en andere plantmedicijnen zoals truffels en Banisteriopsis Caapi die deze ervaring uniek maken. De truffel bevat een psychoactieve stof dat veel weg heeft van het geluksstofje serotonine. Het is bewustzijnsverruimend en kan waanzinnige visuele belevenissen opwekken.
De Caapi is één van de ingrediënten van het "Aya" brouwsel. Deze plant heeft een remmende functie op de MAO-enzymen in je lever. Dat betekent dat de psychoactieve stof niet direct wordt afgebroken in je maag, zodat de effecten langer aanhouden. Naast bovenstaande planten bevat Cacao Bliss nog zo’n 30 tal kruiden.

Wat kan je ervaren tijdens een Sacred Cacao Bliss ceremonie:
• Dichter bij je ‘Ware” zelf komen.
• Hart openend. Je bent in staat liefde te ontvangen en te geven op een diep niveau.
• Inzichten over je zielsmissie ontvangen
• Loslaten van oude bagage, verlichting voelen
• Meer vertrouwen in jezelf en alles om je heen.
• Trauma’s helen.
• Je lichaam weer resetten en in balans brengen.
• Betere keuzes kunnen maken die jouw hoger zelf dienen.
• Helder zien, voelen, weten en ruiken. Je zintuigen staan op scherp.


Contra indicaties
Contra indicaties zijn situaties of omstandigheden waarin het gebruik van Sacred Cacao Bliss wordt afgeraden, omdat het mogelijk risico’s met zich meebrengt voor de gezondheid of het welzijn van jou.
Je mag NIET deelnemen aan een Sacred Cacao Bliss ceremonie als je:

• Een ongecontroleerde en extreme hoge bloeddruk hebt. Rauwe Cacao heeft een stimulerend effect op de bloeddruk en kan deze verhogen
• Zwanger bent of nog borstvoeding geeft. Er is onvoldoende onderzoek gedaan naar de effecten van Cacao en psychoactieve stoffen op de foetus en pasgeboren baby’s.
• Hartproblemen hebt.
• MAO- remmers of anti- depressive medicatie slikt.
• Alergiën hebt voor Cacao.
• Psychische aandoeningen hebt. De psychoactieve stoffen kunnen een bepaalde werking hebben op mensen met psychische klachten en moeten voorzichtig zijn.

Je krijgt voorafgaande aan de ceremonie een intakeformulier. Deze moet naar waarheid ingevuld een week vóór de ceremonie weer retour zijn. Heb ik niks ontvangen, dan kan je niet deelnemen aan de ceremonie. Wanneer ik twijfel over de ingevulde antwoorden heb ik het recht jou te weigeren voor deze ceremonie. Dit is om de veiligheid van jou, mijzelf en voor de groep.

Praktische informatie
-Investering is € 222,00 p.p.
-Aanbetaling € 100,00 na de aanbetaling is je plek definitief.
-Prijs is inclusief een maaltijd.
-Aankomst 13.00 uur vertrek ongeveer 21.00 uur.
-Afmelden 2 weken voor de ceremonie krijg je volledig refund van de aanbetaling MINUS € 25,00 administratiekosten. Bij afmeldingen na deze periode is er geen refund op de aanbetaling.

Voor Cacao Bliss gelden er situatie dat je niet kan deelnemen. Voor vragen over contra indicaties, stuur even een bericht naar info@yoursacredjourney.nl

Zaterdag 30 maart 2024 van 13:00 tot 21:00

Kerkplein 1, 7607 BT Almelo, Nederland

Over de organisatie

“The most sacred journey in live is your own journey inside. ”

Your Sacred Journey ondersteunt processen doormiddel van 1 op 1 sessies en groepsceremonies. Onder andere ademwerk, Quantum Hypnose en plantmedicijn.

In samenwerking met

Reviews

Gerrie Reuvekamp

Sacred Cacao Bliss

Het was voor mij een hele intense ervaring, niet wetende wat je persoonlijk kunt verwachten,.ik stapte er blanco in! Vond het best beetje spannend, maar de sfeer was dankzij Simone en Mark heel relaxed. Ook de rest van ons groepje voelden elkaar goed aan. Heel vertrouwd en open. Dankbaar voor deze ervaring. Mijn reis mag vervolgd worden! 🩷

Lees meer

Sacred Cacao Bliss

Meer evenementen van Your Sacred Journey

Vrijdag, 10 mei. om 18:00
Breathwork & Body remembers trauma therapie
MarkZorgt
Adem Lichaamswerk Ademcirkel
Uitverkocht
Zaterdag, 25 mei. om 13:00
Sacred Cacao Bliss
Your Sacred Journey
Cacao ceremonie Plantmedicijn Innerlijke Reis
Vrijdag, 28 jun. om 17:00
Retraite "De Verademing"
DIO Holistische Coaching & Training
Meerdaagse retraites Cacao ceremonie Ademwerk
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
2 daagse intensive Sacred Cacao Bliss and more...
Your Sacred Journey
Plantmedicijn Ademcirkel Meerdaagse retraites

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 09 mei. om 13:00
Springtime Spiritdance ecstatic in the woods
Spiritdance Bij Wencke
Ecstatic Dance Ritueel Plantmedicijn
Zaterdag, 25 mei. om 11:11
Sweatlodge ceremony
Kura Waka
Zweethut Ritueel Cacao ceremonie
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl