Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

NEWYEARS BREATH - online verbonden ademen

Friday 05 January 2024 van 20:00 tot 21:00

Online

Over dit evenement

Hoe fijn zou het zijn om het nieuwe jaar fris te starten? In rust en ontspanning, met een positieve mindset en klaar om jou goede voornemens in vervulling te laten gaan?Speciaal voor het nieuwe jaar gaan we met z'n allen de magische kracht van de adem inzetten, om 2024 vol frisse energie in te gaan. Klaar voor een nieuwe start, mooie voornemens en volledig in je kracht. ​Deze online breathworksessie is een online verbonden ademreis die digitaal plaatsvindt via Zoom. De online ademreis helpt je om uit je hoofd te stappen en brengt je in je lijf. Het kan jou helpen om spanning los te laten en rust te creëren in lichaam & geest. Onder professionele begeleiding van ademprofessional Natascha ga je verbinding maken met je adem, zodat je vanuit rust de blokkades die je ervaart kan loslaten.

Ontdek wat de kracht van je adem met je kan doen en maak je klaar voor een fantastisch nieuwjaar.

LET OP! Gebruik je medicatie, heb je last van hartklachten, epilepsie, een psychiatrisch verleden of ben je zwanger? Dan raad ik je af om mee te doen of om eerst contact op te nemen met ons of je eigen huisarts.

--> Doe je voor het eerst mee met een verbonden ademsessie? Bekijk dan de introductievideo die je toegestuurd krijgt bij aankoop van jouw ticket. 

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Yin Life via info@yinlife.nl of Instagram @yinlife.nl

DONATIE
Omdat iedereen het verdient om de zorg te ontvangen die nodig is om met meer rust, geluk en vrijheid te kunnen leven, heeft Yin Life een donatiepot. Niet iedereen heeft de financiële middelen om deel te nemen aan een event, laten we elkaar daarom helpen waar dat kan.

Liefs Natascha

Over de organisatie

“"Live a Yin Life and find your inner nature"”

Yin Life Yoga & Ademwerk gericht op het loslaten van spanning, stress en andere blokkades die jou in de weg staan om in vreugde en vrijheid te leven.

Reviews

Silke Hendrik

BREATHWORK ONLINE - voor diepe rust & ontspanning

Ik vond het een hele mooie & vooral krachtige sessie. Deze werd heel mooi begeleid en ondersteund met prachtige muziek. Het heeft mij doen loslaten, inzichten gegeven en voelde mij vooral krachtig en gedragen. De totale ontspanning aan het eind was MAGISCH! Liefs Silke

Lees meer

Johan

VOLLE MAAN - met microdose truffel

Hele mooie avond. Fijne sfeer. Elke keer weer bijzonder! Zeker een aanrader.

Lees meer

Peter Sneekes

TRAUMA RELEASE - adem- en lichaamswerk met cacao & microdose

Hoe fantastisch kan het zijn om je innerlijk kind te mogen verwelkomen als hij net geboren is. Wetende dat zijn moeder geen liefde kan opbrengen, maar dat ik hem de liefde in mag fluisteren, zodat hij gezien wordt en er mag zijn. Zodat ook ik gezien wordt en er mag zijn...

Lees meer

NEWYEARS BREATH - online verbonden ademen

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 23 Apr. om 19:30
Ademcirkel
Breathwork Utrecht
Ademcirkel Adem
Thursday, 23 May. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Sunday, 05 May. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Tuesday, 30 Apr. om 19:30
Healing Breathwork with live Music
Integrated Tantra
Ademwerk Meditatie Lichaamswerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl