Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

✨ Magic friday night - Cacao, microdose & yin yoga ✨

Vrijdag 12 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Nederland

Over dit evenement

De magic friday night is een samenwerking tussen Joyce en Denise. Waar joyce haar specialisatie heeft in plantmedicijn ceremonies, heeft Denise dat in yoga en lichaamsgericht werk. Deze twee brengen wij samen in een een magische avond.

De combinatie tussen het drinken van ceremoniële cacao, een microdosis truffel en yin yoga laat je even helemaal tot jezelf komen. Voelen, ervaren, loslaten.

Yin yoga + cacao + microdose = magie ✨

🧘🏻‍♀️ Yin yoga werkt rustgevend en kan als helend worden ervaren. Tijdens yin yoga gaat Denise je begeleiden naar meer verstilling. Verstilling in je lichaam en in je geest, daarnaast wordt je uitgedaagd om comfortabel te worden met eventueel discomfort wat je tegenkomt.

Bij yin yoga is het gebruikelijk om de houdingen minstens 3 minuten vast te houden. Dit doen we omdat we op die manier het lichaam en de geest de tijd kunnen geven om los te laten wat het op dat moment vasthoudt. De uitdaging hierin is om jouw grenzen te verkennen en deze stukje bij beetje te verleggen zonder er overheen te gaan.

Yin yoga is een rustige en vriendelijke vorm van yoga en is geschikt voor elke beoefenaar. Ook wanneer je blessures of lichamelijke beperkingen hebt is deze yogavorm een mogelijkheid. Twijfel je toch? Vraag het gerust!

☕️ Ceremoniële cacao is een zacht maar krachtig medicijn uit de natuur. Het brengt je dieper bij je gevoel. Uit je hoofd, in je lijf en laat je landen, aarden.

🍄 Een microdosis truffel is ongeveer 1/15 van een volledige dosis en geeft daardoor een heel subtiel effect. Het is mogelijk dat je lichamelijk wat gaat voelen, maar dit hoeft niet. Je gaat niet reizen ofwel trippen van een microdosis. Het effect van een microdosis kun je het beste omschrijven als openend, aardend, diepgaand en focus verhogend.

Vind je een microdosis spannend, heb je vragen of wil je er gewoon even met een van ons kletsen? Mail ons dan gerust!

Ben je zwanger of gebruik je medicijnen? neem dan ook eerst even contact met ons op dan overleggen we even.


Reeds betaalde tickets kun je niet annuleren, ben je onverhoopt toch verhinderd? Dan kun je je ticket aan iemand anders geven of verkopen.

Vrijdag 12 april 2024 van 19:00 tot 22:00

Marconilaan 2d, 5621 AA Eindhoven, Nederland

Over de organisatie

“Dé knusse smallgroup studio in Eindhoven, waar je in contact komt met jezelf.”

De Stay Sane Club is een small group studio in hartje Eindhoven voor yoga, bodywork, workshops, ceremonies, cirkels, massages en meer.

Reviews

Raoul De bont

SUP yoga workshop

Super beleving om het suppen met yoga te combineren. Alles goed geregeld, fijne locatie en duidelijke uitleg. Dikke aanrader.

Lees meer

Lotte De vink

SUP yoga workshop

Instructrice is echt super lief en behulpzaam! Ik kwam echt veel ste laat en ik kon gewoon nog mee doen. Echt een aanrader voor ervaren en niet ervaren mensen

Lees meer

✨ Magic friday night - Cacao, microdose & yin yoga ✨

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 apr. om 13:30
Yoga of Listening. Non-dual Kashmir yoga with Ellen Emmet and Ganga Ma
Soulful Silence ~ Ganga ma
Non-dualiteit Yoga
Woensdag, 01 mei. om 17:30
Bend & Breathe
Ramon Kinkel Breathwork
Yoga Ademwerk Adem
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl