Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Truffel Retreat 14 juni 2024

Friday 14 June 2024 van 10:30 tot 21:00

Grootschermer, Nederland

Over dit evenement

โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ! ๐˜๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ป๐˜ข๐˜ญ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ช๐˜ต ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ค๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ข๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ ๐˜ฐ๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฑ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ. ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ช๐˜ต๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต, ๐˜ง๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ข๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฎ, ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฎ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ญ๐˜ช๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ.โ€
โ˜† Meike๐—ฅ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜
Een retreat betekent letterlijk โ€˜jezelf even terugtrekkenโ€™. Je afzonderen van het dagelijkse leven om weer in contact te komen met je innerlijke kompas. Zodat er ruimte ontstaat om je meer bewust te worden en tot inzichten te komen. Op die manier krijg je nieuwe energie om je leven te vervolgen.

Onze ceremonies hebben we in een retreat-vorm gegoten. Wat inhoudt dat je รฉรฉn volledige dag in ceremonie bent, maar mรฉt uitgebreide begeleiding in de weken voor- en achteraf.

๐—–๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—บ๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ฒ
Op de dag van het retreat neem je deel aan de cacao-truffel ceremonie . Een ceremonie staat voor een rituele, bewuste viering en verwerking van het leven รญn verbinding. In verbinding met jezelf, elkaar & de spirit world. Waar een brug geslagen wordt tussen de Aardse- en Spirituele wereld om zo een hogere staat van bewustzijn te bereiken waarin je jezelf spiegelt en er heling kan plaatsvinden.


๐™Š๐™ฃ๐™ฏ๐™š ๐™ง๐™š๐™ฉ๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™จ ๐™ ๐™š๐™ฃ๐™ข๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™ž๐™˜๐™ ๐™™๐™ค๐™ค๐™ง ๐™ฅ๐™ง๐™ค๐™›๐™š๐™จ๐™จ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™š๐™š๐™ก ๐™ฉ๐™๐™š๐™ง๐™–๐™ฅ๐™š๐™ช๐™ฉ๐™ž๐™จ๐™˜๐™๐™š ๐™—๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™ž๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ, ๐™ค๐™ฅ๐™ง๐™š๐™˜๐™๐™ฉ๐™š ๐™ซ๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™ฃ๐™™๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ง๐™ž๐™˜๐™๐™ฉ ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™ช๐™ช๐™ง๐™ฏ๐™–๐™ข๐™š ๐™ฅ๐™š๐™ง๐™จ๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ฌ๐™ž๐™ ๐™ ๐™š๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ.

๐—ฃ๐—น๐—ฎ๐—ป๐˜๐—บ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐—ท๐—ป๐—ฒ๐—ป
De natuur reikt ons een krachtig instrument aan om bij te dragen aan ons helingsproces. Dat onder andere komt in de vorm van bladeren, stengels, lianen, knolletjes en paddenstoelen. Een deel daarvan entheogeen genoemd, wat letterlijk betekent โ€˜Afkomstig van de God in onszelfโ€™.

Plantmedicijnen kunnen je helpen meer uit je hoofd te komen, je hart te openen, en naar de haard van je uitdaging, pijn, trauma en/of patroon te gaan.

๐—ฆ๐—ฒ๐˜๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด
Deze dag verbinden we ons in een kleine, intieme groep van maximaal 8 deelnemers met het hart-openende cacao en de zelf-reflecterende en de bewustzijnsverruimende magische truffel. Jolien en Renรฉe begeleiden het proces op sjamanistische wijze met live muziek, krachtitems, geleide meditatie en live sound journeys. Aangevuld met edelstenen en rijkgevulde vegetarische maaltijden. Dit alles om bij te dragen aan de zuivering van jouw fysieke-, mentale-, energetische- en spirituele lichaam.


๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Aan een dijkje, turend over de groene polder in het nostalgische Noord-Hollandse dorp Grootschermer, bevindt zich een paradijs. Een groene oase met een medicinaal bloemen- en kruidenbos, verrijkt met een glashouse met haard, met een yurt en hangmatten daaromheen en een lieflijk boerderijtje met schapen, geiten, kippen en een ezel. Die graag een knuffel van je ontvangen als je over het sprookjespad, door het veld met bomen naar de yurt loopt. De yurt is waar we elkaar ontmoeten en waar onze reis bij het vuur gaat plaatsvinden.

Een bestaand Utopia!


๐—จ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐—ธ
Dienend aan jouw proces; dat is waar we bij Natuurlijk Jolien voor staan. Spiritueel, rationeel en professioneel. Dagelijks bereikbaar tijdens jouw voorbereiding en integratie. Eรฉn week voor aanvang vindt er de gezamenlijke intentie sessie, d.m.v. een video call plaats. Twee weken na het retreat begeleiden we jou verder d.m.v. een digitale integratie-sharing circle. Dit alles is bij de prijs inbegrepen!


๐—œ๐—ป๐—ฐ๐—น๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฒ๐—ณ
โ—‹ Intake - Intentie sessie vooraf
โ—‹ Integratie sessie achteraf
โ—‹ Heilige cacao-truffel ceremonie
โ—‹ Live muziek
โ—‹ Rijkgevulde maaltijd
โ—‹ E-boek โ€˜Ceremonie en zoveel meerโ€™
โ—‹ Pre-screening
โ—‹ Professionele therapeutische begeleiding
โ—‹ Sound journey
โ—‹ Implementatie - sharing circle
โ—‹ De gehele dag onvoorwaardelijke liefde en zorg van het team โค๏ธ


๐—œ๐—ป๐˜ƒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด
โ€ข Jouw volledige commitment;
โ€ข Tijd om jouw proces voor te bereiden en te integreren;
โ€ข Jouw verantwoordelijkheid voor het aangaan van jouw persoonlijke proces;
โ€ข โ‚ฌ 325,- (ex. btw)

๐—ช๐—ถ๐—น ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ ๐—บ๐—ฎ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ถ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜‚๐˜„ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ผ๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด?
๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ด ๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐—ท๐—ฒ๐—ฐ๐˜ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฏ๐—ฎ๐˜€๐—ถ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ถ๐˜ƒ๐—ถ๐—ฑ๐˜‚๐—ฒ๐—น๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ถ๐˜ ๐—ฟ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ถ๐˜€? ๐—ก๐—ฒ๐—ฒ๐—บ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ป ๐—ฐ๐—ผ๐—ป๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐—ฟ๐˜๐—ฒ ๐—ผ๐—ฝ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐˜!


๐™๐™š๐™ง๐™ช๐™œ๐™ ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ๐™™๐™š ๐™™๐™š๐™š๐™ก๐™ฃ๐™š๐™ข๐™š๐™ง๐™จ ๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ซ๐™–๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™™๐™–๐™–๐™ง๐™™ โ‚ฌ๐Ÿฒ๐Ÿฌ,๐Ÿฑ๐Ÿฌ ๐™ ๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™ž๐™ฉ ๐™ง๐™š๐™ฉ๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ! (๐Ÿฑ๐Ÿฌ,- ๐™š๐™ญ. ๐™—๐™ฉ๐™ฌ)
Voor meer informatie
https://www.natuurlijkjolien.nl/truffel-retreat/
mail: info@natutuurlijkjolien
app/bel: 06 - 21 44 8585


๐—ฅ๐—ฒ๐—ปรฉ๐—ฒ
Renรฉe heeft de bijzondere gave om in alle rust, daadkrachtig te handelen. Dit in combinatie met haar sensitiviteit zorgt direct voor een geborgen, veilige haven, waar je je kwetsbaar en authentiek durft op te stellen. Tijdens ceremonies en sound healing sessies, gebruikt ze haar stem om te vocaliseren wat aan de oppervlakte komt, zodat het kan worden gezien en getransformeerd. Met warmte en zachtheid is ze in staat een veilige en liefdevolle bedding voor je te creรซren , waar jij mag loslaten en je ware zelf kunt omarmen.


โ€œ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ข๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง๐˜ฅ๐˜ฆ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ, ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ถ๐˜ด๐˜ด๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‘๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜™๐˜ฆ๐˜ฏรฉ๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ธ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ณ๐˜จ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ฅ ๐˜ฌ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฎ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜จ๐˜ข๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ฌ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏโ€
โ˜† Carmen


๐—๐—ผ๐—น๐—ถ๐—ฒ๐—ป
Jolien hoort, ziet en voelt jou voor wie jij รฉcht bent. Haar kracht ligt in oprechte verbinding met een open hart en mind. Met haar zuivere handelen, authenticiteit en eigenwijsheid, moedigt zij jou aan en daagt ze je uit om je ware ik te zien en te omarmen. Met liefdevolle aandacht en een heldere spiegel staat ze naast jou wanneer jij jouw eigen pad bewandelt. Bouwende en vertrouwende op jouw eigen innerlijke wijsheid.


โ€œ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฅ! ๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ฐ๐˜ฑ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ- ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ข๐˜ง ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ฌ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜ด ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ญ.โ€
โ˜† Diana

Friday 14 June 2024 van 10:30 tot 21:00

Grootschermer, Nederland

Over de organisatie

Verbind, Beleef, Transformeer

Reviews

Sharon Souer

Truffel Retreat 3 dagen

Een onbeschrijfelijk waardevolle ervaring โ™ฅ๏ธ

Lees meer

Truffel Retreat 14 juni 2024

Meer evenementen van Natuurlijk Jolien

Uitverkocht
Wednesday, 19 Jun. om 10:30
Truffel Retreat WOENSDAG 19 juni 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Friday, 12 Jul. om 10:30
Truffle Retreat 12 & 13 july 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Wednesday, 17 Jul. om 19:00
Feminine Breathwork Ceremonie
Natuurlijk Jolien
Adem Ademcirkel Ademwerk
Friday, 13 Sep. om 10:30
Truffel Retreat 13 september 2024
Natuurlijk Jolien
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 22 Jun. om 15:00
FULL MOON Kundalini Activation & Sound Healing Ceremony [Groningen]
Hathor Hughes (Aethyr) -The Gift of Kundalini
Kundalini activatie Kundalini Innerlijke Reis
Saturday, 13 Jul. om 15:00
Kundalini Activatie Ceremonie
Kundalini Experience
Kundalini activatie Bewustzijnsontwikkeling Innerlijke Reis
Saturday, 29 Jun. om 15:00
De power van bewust ademen
Adembenemend
Ademcirkel Innerlijke Reis Bewustzijnsontwikkeling
Friday, 28 Jun. om 19:00
Cacao Cirkel: Magnetic Flow
Unplug
Cacao ceremonie Soundhealing Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl