Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbonden in rouw met klank en cacao

Donderdag 28 december 2023 van 19:30 tot 22:00

Koninginneweg 93, 1211 AN Hilversum, Nederland

Over dit evenement

Lieve mensen, In deze periode van het jaar willen we op een laagdrempelige manier mensen die te maken hebben met rouw uitnodigen om te verbinden tijdens deze klank en cacaocirkel. Marscha, Deisy en Eric, zullen vanuit hun expertise en kwaliteiten zorgen voor een veilige omgeving waarin mensen kunnen verbinden en hun rouw kunnen laten verzachten.

Rouw voel, doorleef en ervaar je niet alleen wanneer je jouw geliefde, jouw dierbare hebt verloren door overlijden. Er zijn vele vormen van verlies zoals: Beëindiging van een liefdesrelatie, afscheid van het leven, sterven, verbroken contact met een gezinslid, verlies van gezondheid, verlies van werk. Rouw is in principe een ‘gezonde’, normale reactie op een ingrijpende gebeurtenis in iemands leven. Geen rouwproces is hetzelfde.

Tijdens de feestdagen is een moment waarbij rouw extra naar de oppervlakte kan komen. Om een samenkomst te organiseren tijdens deze periode leek ons daarom zeer geschikt moment.

Op een prachtige locatie nabij Hilversum Centraal heten wij jullie van harte welkom. Om deze sessie toegankelijk en laagdrempelig te houden werken we op non-profit basis en is de prijs van deze sessie bijzonder vriendelijk, namelijk 30,- euro per persoon. De cacaosessie zal in het Engels door Deisy worden gegeven.

We stellen ons nu aan jullie voor.

Marscha Holleberg:
Ik ben Marscha, 49 jaar, trotse mama an mijn 3 kinderen. Sinds 30 mei 2014 weduwe van mijn overleden geliefde Gertjan.

Mijn praktijk: Marscha - RouwVrouw ontvouwt zich door de stappen en sprongen in mijn (persoonlijke) ont-wikkeling en daarnaast ben ik ervaringsdeskundige. Ik begeleid ondersteun jou raakbaar kind, man en/of vrouw met het verweven van rouw.

Mijn intentie voor de avond die wij creëren is dat ik met aandacht, liefde, warmte en zorg
een sacred space waar veiligheid en vertrouwen voelbaar is, wil bieden. In de maand december een periode waar het gemis van en/of het verdriet om jouw dierbare geliefde
extra aan de oppervlakte zal/kan en mag zijn.

Deisy Vanegas:
Cacao komt uit Latijns-Amerika. Het is een plantmedicijn dat ons verbindt met ons hart en dat al onze lichamen geneest, van ons fysieke lichaam tot onze emoties, gedachten en geest. Het is een medicijn dat ons hart opent en verruimt, waardoor we ons veel meer verbonden voelen met onszelf, de natuur en alles om ons heen.

Mijn naam is Deisy, afkomstig uit Colombia Ik faciliteert al enkele jaren sessies en cirkels met het plantmedicijn Cacao en ben ook een ingewijde Sahumadora in de kunst van de heilige smudge. Ook ben ik Reiki leraar in de Tibetaanse Usui. In de afgelopen jaren heb ik geleerd en mij verdiept in de verbinding met het plantmedicijn Cacao.

Eric Broere:
Mijn naam is Eric, 48 jaar oud, eigenaar van praktijk De Helende Klank in Hilversum. Om mensen te helpen bij het loslaten van stress geef ik klankschaalmassages, ontspanningsmassages, Reiki en verzorg ik klanksessies voor groepen. Dat doe ik op eigen initiatief of op uitnodiging van opdrachtgevers.

Klankschalen zijn instrumenten die met hun tonen en trillingen diep door ons lichaam worden opgenomen en doorwerken tot op cellulair niveau. De effecten hiervan hebben een gunstige werking op ons algehele gevoel van welbevinden.

Mensen kunnen ervaren dat ze uit het denken, in het voelen worden gebracht waarbij ze alles even kunnen loslaten. Dat zal ook mijn intentie zijn van deze avond. Een zachte, ontspannende deken van klank waarbij mogen loslaten en ontspannen.

Praktische informatie:
De sessie zal zijn op 28 december 2023 tussen 19:30 en 22:00 uur. De locatie betreft Koninginnenweg 93 te Hilversum. Dit ligt in directe nabijheid van Centraal Station Hilversum. Tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid rond de locatie waarna de loopafstand ongeveer 10 minuten bedraagt. Vlak voor het event mailen wij de deelnemers aanvullende informatie en bijzonderheden. Indien er vooraf vragen zijn mogen die worden gemaild naar contact@helendeklank.nl.

Donderdag 28 december 2023 van 19:30 tot 22:00

Koninginneweg 93, 1211 AN Hilversum, Nederland

Over de organisatie

“Uit het denken, in het voelen. Aandachtig aanwezig in het huidige moment.”

Praktijk De Helende Klank is gevestigd aan de Rading 17 te Hilversum. Ik geef klankschaal massages, Reiki en klankmeditaties voor groepen.

In samenwerking met

Reviews

Anneke Versteegh

Healing Frequency Soundhealing Sessie

Een fijne onderdompeling in rust en extase.

Lees meer

Ralf Van Veen

Healing Frequency Soundhealing Sessie

Super fijn. Erik weet wat hij doet❣️en heeft een mooie collectie instrumenten. Ik zakte echt weg in een heerlijk laag van ontspanning. Kan het echt iedereen aanraden

Lees meer

Annette De Jager

Verbonden in rouw met klank en cacao

Wow wat een mooie bijzondere avond was dit. Aho ❤️

Lees meer

Verbonden in rouw met klank en cacao

Meer evenementen van De Helende Klank

Vrijdag, 31 mei. om 19:30
Deep Sound Meditation
De Helende Klank
Klankschalen Klankbad

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Vrijdag, 31 mei. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl