Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Zaterdag 06 januari 2024 van 14:00 tot 17:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over dit evenement

Een kleinschalige bijeenkomst voor maximaal 4 personen in de geborgenheid van een yurt op een mooie locatie in de natuur. De sessie kan gecombineerd worden met een overnachting in Het Wilde Weg tegen gereduceerd tarief.

Na ontvangst en kennismaking beginnen we de middag met een cacao ceremonie. Het drinken van cacao opent het hart en stimuleert de introspectie. Naast tal van lichamelijke voordelen kan het drinken van ceremoniële cacao zorgen voor ontspanning en (lichte) euforie en kan het een bijdrage leveren aan de mystieke beleving van de kundalini activatie sessie. Voorafgaand aan het nuttigen van de cacao zet je een intentie voor de middag die we met elkaar delen. Na het drinken van de cacao houden we een korte meditatie en doen we een aantal korte oefeningen om in het lichaam te zakken. Daarna start de kundalini activatie sessie die ongeveer 5 kwartier duurt. We sluiten gezamenlijk af waarbij ervaringen met elkaar gedeeld mogen worden.

Kundalini energie is jouw eigen levensenergie. Een mystieke kracht die ontspringt vanuit het heiligbeen en het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert. Voor de activatie van deze oer-energie hoef je niets te doen, anders dan jezelf vanuit volledige ontspanning over te geven aan het proces. Je mag laten ontstaan wat zich aandient en kunt erop vertrouwen dat dit op dat moment in jouw hoogste belang is gegeven hetgeen jij dragen kunt. Je ligt op je mat op de grond met je ogen dicht en iedereen maakt een eigen reis die ondersteunt wordt met muziek. Emoties, lichamelijke gewaarwordingen of visioenen kunnen zich aandienen. Ook als die in eerste instantie door jou als onaangenaam beoordeeld worden, zijn de ervaringen altijd ter bevordering van je welzijn en welbevinden. De energie werkt op al je lichamen (fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch) en werkt na de sessie door. Inzichten kunnen zich daarom ook na afloop van de sessie nog aandienen. Volg je eigen impulsen en laat naar boven komen wat er ontstaat in het moment. Niets is daarin te gek! In een veilige en intieme setting waarin we in liefde met elkaar verbonden zijn mag alles er zijn wat zich aandient.

Tijdens de sessie raak ik energiepunten aan op je lichaam. Daarnaast werk ik intuïtief in jouw energieveld om de energie te sturen. Het is jouw eigen levensenergie die middels resonantie met mijn energie geactiveerd wordt. Als je er de voorkeur aan geeft om niet aangeraakt te worden kan evengoed de energie ervaren worden.

▽ Praktisch
> Neem je yogamatje mee om op te liggen, eventueel met extra schapenvacht. Heb je geen yogamatje, laat het vooraf even weten.
> Draag makkelijke en warme kleding (en sokken), in laagjes;
> Neem een flesje mee, handig om water bij de hand te hebben;
> Thee, water en lichte snacks zijn aanwezig;
> Vermijd koffie, alcohol, drugs en zwaar eten voor, tijdens en na de sessie;
> Twee uur voor de sessie liever niet eten zodat je optimaal ruimte kan geven aan de energie.

Ben je vatbaar voor een psychose of epileptische aanvallen, gebruik je antidepressiva, heb je een hartaandoening of ben je zwanger (laatste trimester), dan verzoeken wij je niet deel te nemen aan deze sessie (contra indicaties).

Mocht je vragen hebben over de sessie of over kundalini energie, neem dan gerust contact met mij op.

Zaterdag 06 januari 2024 van 14:00 tot 17:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over de organisatie

“Laat je licht schijnen!”

Met De Stormlantaarn ondersteun ik mensen die (willen) leven vanuit het hart!

Reviews

Erika

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Mijn eerste ervaring met een cacao ceremonie. Ik voelde me er direct op mijn gemak dankzij de veilige bedding die Laurens creëerde, een mooie ervaring. Echt een aanrader!!

Lees meer

Jaleessa Elbertse

Kundalini activatie sessie (Full Moon)

Een hele fijne kundalini activatie ceremonie gehad met Laurens. De yurt is een hele fijne magische plek. Een aanrader voor iedereen die in (beter) contact wilt komen met zijn/haar innerlijke divine.

Lees meer

Richard

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Na een vriendelijke ontvangst op een hele mooie locatie een heerlijke kundalini/cacao ceremonie gehad. Laurens, thx!

Lees meer

Kundalini activatie sessie & cacao ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Vrijdag, 21 jun. om 20:00
Ecstatic Dance Nijmegen │ DJ KAREEM RAÏHANI │ Cacao Ceremonie
NijmegenDanst.NL
Ecstatic Dance Dansen in verbinding Cacao ceremonie
Woensdag, 29 mei. om 19:00
Kundalini & Consciousness Activation Einhoven (90 min transmission)
Eefke Fermin - Kundalini & Consciousness Activatie
Kundalini activatie Energiewerk Trauma Release
Zaterdag, 01 jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl