Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sacred Sensual Journey

Woensdag 27 december 2023 van 19:00 tot 22:00

Amsterdam, Nederland

Over dit evenement

Lieve vrouw,

Verlang jij naar meer stroming in je sensualiteit? Wil je graag meer controle loslaten en je gevoelswereld verdiepen? Dan ben je op de juiste plek.

In dit eindejaar evenement speciaal voor vrouwen nodigen we je uit om de verdieping op te zoeken. Verdieping in je sensualiteit, verbinding met je lichaam & met elkaar.

In de bijzondere avond staat het archetype ‘the Priestess’ centraal. Met haar voedende eigenschappen weet zij precies wat je nodig hebt. Samen brengen we haar tot leven in een veilige space nodigen we je uit om dieper in je lijf te zakken. We verbinden ons met ons de diverse energiecentra en delen mooie practices:

Tantrische oefeningen, Cacao ceremonie, Sensual dance,
Archetype embodiment & Ademwerk

Het is een transformerende en verdiepende avond die je uitnodigt om de verbinding tussen je lichaam, ademhaling, sensualiteit en spiritualiteit te verkennen.

We moedigen jou en elkaar aan om dat extra stapje te zetten om meer van jezelf te laten zien en uiten. Om in Sisterhood elkaar daarin te ontmoeten, eren en vieren. Ervaar hoe je ontvangen wordt in liefdevolle aandacht & aanwezigheid zodat je vol bruisende energie het nieuwe jaar in mag stromen.

Over Nicky en Marjolein:
Marjolein en Nicky zijn diep gepassioneerd over de transformerende kracht van Ademwerk, Tantra, Authentieke expressie, (Tantrisch) lichaamswerk, Energiewerk en Holistic Healing.
Ze werken beiden als mentoren en bieden 1-op-1 coachingsessies aan, faciliteren op evenementen en retreats waarbij ze mensen uitnodigen om meer aanwezig te zijn in hun lichaam en hart.

Om te verbinden met verlangens, communiceren vanuit radicale eerlijkheid en blokkades op te heffen. Met energiewerk ontdekken ze in welke energiecentra het meer mag stromen. Uitgangspunt is de ‘Sacredness’ in elke ervaring en persoonlijk leiderschap vanuit Love, Joy en Pleasure.

Ze hebben een kenmerkende vrouwelijke benadering, waarbij ze overgave uitnodigen om vanuit een plek van zachtheid ontvangen te worden en 'jezelf te laten leiden'.
Hun missie is individuen te inspireren en begeleiden om hun ware zelf te omarmen. Ieder op een uniek Pad van transformatie.

*Dit event is uitsluitend voor vrouwen!

Vragen?
Stuur gerust een berichtje via Instagram: @marjolein.deboer

Liefs Nicky & Marjolein

* Kan je onverhoopt toch niet aanwezig zijn?
Dan kan je je jouw ticket inzetten voor een van onze volgende events -of onderling
doorverkopen en ons de naam doorgeven
Helaas is het niet mogelijk het bedrag te restitueren.

We kijken erna uit jou te ontmoeten,
Tot de 27ste!

Woensdag 27 december 2023 van 19:00 tot 22:00

Amsterdam, Nederland

Over de organisatie

- Holistisch Coaching- Somatic Healing - TRE - Breathwork - Tantra - Retraites & Events

Reviews

Gabriele Lenikus

Sacred Sensual Journey

Marjolein and Niki set the most wonderful atmosphere and setting for this soothing and sensual journey. Indeed it felt sacred and at home in another realm . Totally secure and at ease to find each other and oneself in a deep divine feminine and non sexualised way. Though this is deliberately up to every participant and facilitated and communicated in a totally conscious and careful way to recognize the feelings in oneself without judging . I am already looking forward to dive into it in one of the next journeys !

Lees meer

Chantal Den Boef

Sacred Sensual Journey

Het voelde als een warm bad waar ik in terecht kwam. Een oprecht heerlijke manier om weer liefdevol in contact te komen met je lijf. Dank jullie wel!

Lees meer

Mariska Plessius

Sacred Sensual Journey

Het was een werkelijk heerlijke avond om in het gezelschap van andere vrouwen te zijn, samen op te laden en een diepe verbinding en connectie met elkaar te ervaren. Deze bijeenkomst deed me opnieuw realiseren hoe waardevol en verrijkend het is om af en toe samen te komen in een setting als deze, uitsluitend met vrouwen. Het was een moment van pure harmonie en gedeelde energie die me bijblijft.

Lees meer

Sacred Sensual Journey

Meer evenementen van Marjolein Holistisch Coach

Zaterdag, 20 jul. om 11:00
Honouring your Feminine- 2 Day Workshop
Marjolein Holistisch Coach
Meerdaagse retraites Tantra Adem

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 13:00
Praful & Vimal :: Shamanic Breath SoundJourney with Sacred Cacao
HeartFire.nl
Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie Innerlijke Reis
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 16 mei. om 19:00
Ademsalon
Ademtuin
Ademcirkel Live muziek Ademwerk
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl