Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Zondag 04 februari 2024 van 10:00 tot 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over dit evenement

Natuur • Intuïtie • Kwetsbaarheid • Delen • Lichaamswerk • Heling • Zijn

Een reis in de Yurt waarbij mensen terug gaan naar binnen, naar een diepere laag. De laag van kwetsbaarheid, puur zijn, waar emoties mogen stromen en er ruimte ontstaat voor rust.

Het lichaam heeft zoveel wijsheid in zich. Wanneer we zakken naar een bepaalde energie frequentie, zal er vanzelf ontstaan wat er mag ontstaan. Met veiligheid en warmte zal er omhoog komen waar jij op dat moment behoefte aan hebt.

De dag is er een vol ruimte en zachtheid, er is alle veiligheid om te voelen en verwerken. Mijn Yurt is omringt met een prachtig natuur terrein en gevuld met liefde, een vuurtje en fijne spulletjes. Ik zorg graag voor jullie en zal een voedzame lunch en heerlijk lekkers klaarmaken. Het mag voelen als een warm bad.

De kracht van een groep is prachtig. Ik zie en ervaar dat processen elkaar herkennen en dat het een gevoel geeft van verbinding om samen kwetsbaar te zijn. Ik heb binnen veel culturen geleeft. Altijd gezien dat als we als mens terug gaan naar puurheid, naar emoties en échte diepe behoeftes, we meer op elkaar lijken dan we vooraf kunnen zien. Het geeft een gevoel van herkenning en levenskracht om samen even in de diepte te zijn. Het versterkt elkaar.

De stroming waarin ik heb geleerd, en nog steeds leer, zijn ademwerk, reiki therapie en systemisch coachen. Ik heb hier mijn eigen sausje van gemaakt en werk heel intuïtief. Ik probeer om met veel zachtheid processen te laten openen, en heb gemerkt dat ik het fijn vind om alleen dat pure te gebruiken wat nodig is. Het zit namelijk al in ons, we hoeven alleen maar bij onszelf te zijn.

Processen zullen stromen. Het onderbewuste bewust.

Voor ieder mens iets moois om te zien en te ontdekken.

Waarna er genoeg ruimte zal zijn om alles te laten landen. In de natuur te zijn, creatief bezig te zijn... om zo met nieuwe levensenergie weer naar buiten te gaan.

Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers zodat er echt de aandacht is voor ieder mens.

---------------------------------------------------
Als je het fijn vindt om een 1-op-1 sessie in de Yurt te ontvangen, wees welkom. Je kan kiezen tussen een Ontspanningssessie, Reiki Behandeling of Familieopstelling.

Ook kun je in de Yurt samen met een groepje of met z'n tweetjes sessie boeken. Nieuwsgierig? Stuur mij een persoonlijk bericht.
---------------------------------------------------

HET PROGRAMMA

≫ Een sessie waarbij Yogra Nidra, Lichaamswerk en Woordenklanken samen komen. We stimuleren het zelfhelend vermogen en zakken in de diepte.

≫ Delings&Helings cirkel. Waarbij het onderbewuste bewust wordt. We zien dat mensen elkaar met kwetsbaarheid kunnen bekrachtigen.

≫ Voedzame lunch. Vegetarische kleurenspectakels gemaakt met veel liefde.

≫ Ik creëer intuïtief woordenkunst voor ieder proces. Een persoonlijk gedicht wat je zal raken en nieuwe inzichten laat stromen.

≫ Ruimte om processen te laten landen. Met de natuur & creativiteit als spiegel. Systemisch kijken zal ogen laten openen.

≫ Begeleiding bij het afronden van alles wat er tijdens de dag ontstaat. We kijken naar wat we mee mogen nemen naar buiten. Zodat we met concrete handvaten weer het dagdagelijkse ingaan.

Mocht je willen overnachten bij Het Wilde Weg, in een van de natuur huisjes, dan kan dat. Mail info@hetwildeweg.nl en vind een magisch natuur paleisje.

En als je alleen of privé een sessie wil boeken, kan dat ook op een ander moment.

Liefs, Sofie

www.denatuurfilo-Soof.nl

---------------------------------------------------

HET IS

Het is goed zoals het is.
Het is goed.
Het is.

Plots zie ik de eenvoud.
Huppelend door het leven.
Surfend over de golven.
Die mij zowel licht als donker geven.

Ik ben goed zoals ik ben.
En dat was ik altijd al.

Spelend als een kind.
Die durft te schreeuwen, durft te dansen.
Die het geluk in eenvoud vindt.

Trots op imperfectie.
Laat ik alle kanten zien.
Spelend zal ik leren.
Dat ik alle liefde van de wereld verdien.

Zondag 04 februari 2024 van 10:00 tot 16:00

Het Wilde Weg, Hulst 20, 5492 SB Sint-Oedenrode, Nederland

Over de organisatie

“Duik in de diepte. Het onderbewuste bewust. Waardoor het leven zal stromen.”

In de Yurt komen lichaamswerk, systemisch werk, creativiteit en natuur samen. Ik ben ook kunstenaar en maak intuïtief gedichten tijdens de sessies.

Reviews

Ingrid

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat 'n bijzondere ervaring was deze dag in de Yurt. Fijne yoga nidra, waar ik heel diep in kon gaan, door haar mooie woorden. Zo dankbaar daarvoor 🙏. De reiki die ze geeft, stuurde de energie precies naar de juiste plaatsen. Mooie inzichten gekregen en het persoonlijke gedicht wat ze maakte is perfect omschreven hoe ik me voelde. Deze dag voelde warm en veilig dankzij dit mooie mens...dank je wel Soof 🙏

Lees meer

Tess Magilse

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Wat een fijne dag was het bij Sofie in haar mooie Yurt! Sofie is een lieve en vooral ook wijze jongedame. Ze omarmt je met haar zachtheid en laat je je erg welkom voelen. Je bent goed zoals je bent en mag er zijn. Tijdens de medidaties heb ik heldere inzichten gekregen waarmee ik verder kan op mijn pad. De ademtechnieken, medidaties, de aandacht en warmte, heerlijke lunch en als slot een fantastich persoonlijk gedicht, dit alles maakte het voor mij tot een bijzondere en onvergetelijke ervaring. Dank Sofie en Harte groet, Tess

Lees meer

Anne Schrama

filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞

Geweldig!!! Wat een lieve dame is Sophie, die heel goed weet wat ze doet. Ze is heel kundig en professioneel en weet waar ze over praat. Een geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. Deze dame staat in haar kracht en gaat nog mooie dingen doen!! Ook namens de andere dames, Jolanda, Iris en Hilke, een grote dank je wel voor deze bijzondere ervaring 💜 Heel veel liefs Anne

Lees meer

Yurt Retreat l De diepte in met energie & lichaamswerk..

Meer evenementen van de natuur filo-Soof

Zondag, 12 mei. om 10:00
Zen Cirkel: Meditatief naar binnen, creatief naar buiten.
de natuur filo-Soof
Hartsverbinding Creativiteit 1-Dags retraite
Zaterdag, 25 mei. om 10:00
filo-Soof-isch Natuur Retreat … in een Yurt 🌞
de natuur filo-Soof
De stem van binnenuit Healing Lichaamswerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:30
BREATHE INTO REST - Restorative & Yoga Nidra Tonic
Seema Vij Yoga
Yoga Healing Meditatie
Zondag, 19 mei. om 14:30
Terug naar de bron
Adem in Balans
Ademwerk Lichaamswerk Verbinding
Zondag, 02 jun. om 14:00
Introductie Afrikaanse Healing
Blessing Amsterdam
Presentatie Healing Sjamanisme
Zaterdag, 29 jun. om 11:00
Summer Gathering Festival
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl