Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Weekend ‘Donker, leef je totale zelf’

Zaterdag 13 april 2024 om 10:00 tot zondag 14 april 2024 om 17:00

Eindhoven, Netherlands

Over dit evenement

Leef alles wat je bent, je licht en je donker, je pure kracht. Laat niet alleen je denken, maar je totale zijn op je grondvesten schudden!

Aangepast, braaf en hard werkend lijk de weg naar geluk. Maar ons licht is maar de helft van onze rijkdom. Ben je je masker ook zo zat, altijd vriendelijk en rekening houdend met anderen?

Tijdens dit weekend ERVAAR JE je diepe kracht. Je licht is je visie, je donker je manifestatie kracht. Leef niet alleen je hoofd en hart, maar ook je buik en bekken. Geef expressie aan alles wat je bent, maak contact met je schaduw en diepe verlangens. Het is waar je wortels groeien, waar je manifestatiekracht zetelt, je aardse en belichaamde spiritualiteit.

We combineren sjamanistische rituelen, soundhealing, meditatieve technieken en het werken met symbolen. Ook maken we gebruik van de kracht van jezelf uitspreken en je (in veiligheid) te laten zien en gezien te worden.

Klara en Joris hebben ruime ervaring in het begeleiden van groepen. We dagen je uit, maar besteden ook veel aandacht aan het creëren van een veilige en liefdevolle sfeer. Die veilige plek is belangrijk om je dagelijkse controle los te laten en je in verbinding te brengen met jezelf en anderen.

Met elkaar creëren we een sacred space, waar we met rituelen, muziek en stilte ‘werken’. Ander essentiële elementen die bij onze weekenden horen, zijn humor en menselijkheid. Naast serieuze en diepgaande momenten is er volop ruimte voor humor, ontspanning en “fouten”. Klara en Joris stralen liefde en verbondenheid uit, waardoor de bedding warm en stevig voelt.

Joris Vincken is schrijver, muzikant, coach en inspirator. Klara Kasikova is psychiater en Priestess of the Goddess. Als partners zijn ze niet alleen verbonden in de zachtheid en liefde, maar ook in de rauwe kracht van hun seksualiteit, humor en aanwezigheid.

Meer info op www.jorisvincken.nl

Zaterdag 13 april 2024 om 10:00 tot zondag 14 april 2024 om 17:00

Eindhoven, Netherlands

Over de organisatie

Klara Kasikova is psychiater en Priestess of the Goddess. Joris Vincken is schrijver, muzikant, coach en inspirator.

Klarity

In samenwerking met

Reviews

Ingrid Jansen

Weekend ‘Donker, leef je totale zelf’

Het was een fijn weekend met mooie zielen en Joris en Klara die het veld droegen. Vanohjtend kan ik voelen dat alles oke is en er mag zijn. Dat vechten tegen, het anders willen etc. etc. wegen vd mind zijn. De herkenning liet mij het weekend voelen dat we allen door dezelfde stukken gaan, ieder op zijn eigen wijze. Dat het omarmen ervan rust brengt en stilte in mijzelf. Dst het vechten tegen voorbij is en het leven mij meeneemt op reis zodra ik in overgave ga. Dank voor de verbinding en mooie ontmoetingen Liefs Ingrid💛

Lees meer

Weekend ‘Donker, leef je totale zelf’

Meer evenementen van Klarity

Zondag, 23 jun. om 10:00
Jouw magische cyclus
Klarity
Vrouwen workshops Gezondheid Ritueel

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 12 jun. om 11:00
Tantra Festival - Tantric Joy Festival Amsterdam 2024
Growing Loving Relations
Tantra Festivals Spirituele ontwikkeling
Zondag, 28 apr. om 14:30
Sacred Shamanic Breathing and Healing Ceremony in Kokos
Yoga Studio Kokos
Cacao ceremonie Innerlijke Reis Spirituele ontwikkeling
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Zaterdag, 14 sep. om 10:00
Exploring Kink Step 1: The Intensive
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Transformatieseksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl