Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Intensive Tantra Training level 1 - YOUNG

Sunday 04 September 2022 van 19:30 tot 21:45

Apeldoorn, Nederland

Over dit evenement

De Intensive Tantra Training is de meest diepgaande training die je bij Bliss Your Body kunt doen. Op een veilige én uitdagende manier kun je de kracht en wijsheid van tantra ten volste ervaren, een groots transformatieproces doormaken en tantra werkelijk in je dagelijks leven integreren.

Dit najaar geven we level 1 van de Intensive alweer voor de zesde keer. Bijzonder deze keer is dat blok 1 met een dag wordt verlengd, terwijl de prijs dit jaar nog niet verhoogd wordt. Je krijgt deze extra dag er dus gratis bij!

Deze training is bedoeld voor jou als je:
* bewust kiest voor een diep proces en een intensieve training met aandacht voor integratie tussen de blokken door
* zeker al ervaring met tantra hebt en/of uitgebreide ervaring met persoonlijke groei in andere trainingen en opleidingen; je bent al (enigszins) 'thuisgekomen' in je lichaam
* weet dat tantra heel wat meer is dan het volgen van ‘leuke workshopjes’ en je je realiseert dat je naast bliss soms ook flinke pijnstukken in jezelf kan tegenkomen
* je prettig voelt in een frisse, dynamische sfeer en bij een ervaringsgerichte aanpak
* qua leeftijd tot de doelgroep behoort (twintigers, dertigers en veertigers)
* onderdeel wilt zijn van een warme, ondersteunende community

Online kennismakingsbijeenkomst
We starten met een online kennismakingsbijeenkomst zodat je het team en de andere deelnemers alvast leert kennen. Ook krijg je op deze avond het theoretisch kader van de training te horen. Ik vertel over de visie van Bliss Your Body op tantra en wat je zoal kunt verwachten.
Bij de training hoort tevens een uitgebreid online programma waarin je voor tussen de blokken door heel veel informatie en praktische tools gaat vinden. Denk daarbij aan artikelen, demo-video’s, begeleide meditaties in de vorm van audio’s, muzieklijsten etc.

Blok 1: Awakening of the Body & Opening of the Heart
In deze eerste retreat werken we intensief met het fysieke, emotionele en energetisch lichaam. Via dans, ademwerk, lichaamswerk, tantrische meditatie en diverse vormen van aanraking (waaronder de-armouringsessies) maak je meer en meer contact met je lichaam. Dit maakt dat je je ook bewust(er) wordt van de blokkades in je lijf. Je natuurlijke levensenergie zal meer en meer gaan stromen, wat je vitaliteit en levensvreugde vergroot. Je leert in dit blok diverse meditatietechnieken en ook is er de nodige aandacht voor verbinden met je hart.

Blok 2: The Melting of Heart & Sexuality
In dit tweede blok werken we met de thema’s contact, intimiteit en seksualiteit. Je onderzoekt waar jouw liefdesenergie (hart) en seksuele energie (bekken) stromen en waar er mogelijk nog blokkades, pijn, schaamte etc. aanwezig zijn. In dit blok werken we ook deels met de mannen en de vrouwen apart.
Hoewel dit blok zeker intiem te noemen is, vinden er tijdens de sessies geen seksuele handelingen plaats.

Blok 3: Opening to Spirit
In dit derde blok komen thema’s aan de orde zoals: jouw verbinding met het grotere geheel en met de goddelijke stroom, bewustzijn van het ego en de mind, leven en sterven en het neerzetten van jouw levenswerk. Naast het lichaamswerk is er ook ruimte voor mindfulness, meditatie, rituelen, stilte en prayer. Tevens doen we een cacao-ceremonie. Met dit alles kun je steeds sterker gaan ervaren hoe het is als je leeft vanuit je ware zelf (essentie) en je je overgeeft aan de stroom van het leven.

Integratiedag
Op de afsluitende integratiedag laat je in een korte presentatie een indruk zien van jouw proces gedurende de training. Daarnaast besteden we extra aandacht aan het integreren van het geleerde in je werk.

Intervisie & reflectie
Tussen de blokken door kom je samen met je intervisiegroepje. Daarnaast schrijf je tussendoor steeds een kort reflectieverslag over je persoonlijke proces.

Vanuit welke visie werken we?
We combineren een neo-tantrische aanpak (met invloeden van o.a. Osho) met aspecten uit klassieke tantra, zoals de visie en praktische tools uit de Vijnana Bhairava Tantra. Daarnaast werken we o.a. met de-armouring en met het Wheel of Consent van Betty Martin. Onze stijl van werken is aards en dynamisch, vooral gericht op de directe lichamelijke en energetische ervaring.

NAJAARSGROEP 2022
Online kennismaking: zondag 4 september (19.30 – 21.45 uur)
Blok 1: 15 t/m 18 september (donderdag 10.00 uur tot zondag 16.30 uur)
Blok 2: 27 t/m 30 oktober (donderdag 10.00 uur tot zondag 16.30 uur)
Blok 3: 8 t/m 11 december (donderdag 10.00 uur tot zondag 16.30 uur)
Integratiedag: zondag 29 januari 2023 (9.30 – 17.00 uur)
Reserveblok: 2-5 februari 2023 (in geval van coronagedoe)

Locaties
Blokken: op een mooie plek in de buurt van Apeldoorn. Tegen vergoeding (20 Euro) is het mogelijk om op de avond van te voren al aan te komen.
Integratiedag: Utrecht

Begeleiding
Wendy Doeleman & Bliss Your Body-team

Kosten
De kosten zijn 2300 Euro. Dit bedrag is inclusief een online startbijeenkomst, drie meerdaagse retreats (4 dagen), de integratiedag, een rijk online-programma, alle vegetarische/biologische maaltijden en verblijf (slapen in meerpersoonskamers; eigen kamer tegen extra vergoeding van 20 Euro per nacht beschikbaar). Bij je aanmelding betaal je 200 Euro, de rest van het bedrag betaal je een paar weken voor de start. Tot 8 weken van tevoren (gerekend met 4 september) kun je kosteloos annuleren, daarna zijn er annuleringskosten. Hier vind je de annuleringsvoorwaarden.

Doelgroep
Deze training is voor de doelgroep YOUNG bedoeld, in dit geval: twintigers, dertigers en veertigers.

Groepsgrootte en -samenstelling
De groep bestaat uit 18 tot 22 deelnemers. We streven naar een gelijke verdeling van mannen en vrouwen. Wel ontmoet je zowel vrouwen als mannen in oefeningen en meditaties. Zie jij jezelf als non-binair, neem dan contact op voor meer informatie.

Maaltijden
Alle maaltijden zijn vegetarisch of veganistisch, zorgvuldig bereid en zo veel mogelijk biologisch. Heb jij een dieet zoals glutenvrij of soyavrij dan vraagt de kok je mogelijk een kleine vergoeding voor de extra tijd die hiervoor nodig is.

Certificaat
Als je alle retreats, de online startbijeenkomst en de integratiedag hebt gevolgd, mee hebt gedaan aan de tussentijdse intervisiebijeenkomsten en een reflectieverslag hebt ingeleverd waarin je je groeiproces in privé en werk beschrijft, ontvang je het certificaat.

Aanmelden en/of meer informatie
Je kunt je via het formulier of per mail (wendy@blissyourbody.nl) aanmelden. Vermeld je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Als je nog niet bekend bent bij Bliss, vermeld dan ook wat je al aan tantra-ervaring hebt. Ben je zwanger, heb je op dit moment lichamelijke of psychische problemen of heb je traumatische ervaringen uit het verleden die nog niet bij mij bekend zijn? Noem dit dan ook in de mail.
Als ik je aanmelding ontvangen heb, neem ik via de mail of telefonisch contact met je op om je aanmelding te bevestigen of te bespreken. Soms vindt eerst nog een oriënterend (telefonisch) gesprek plaats.

De complete beschrijving van deze training vind je op www.blissyourbody.nl.
Je mag me ook altijd mailen: wendy@blissyourbody.nl.

Sunday 04 September 2022 van 19:30 tot 21:45

Apeldoorn, Nederland

Over de organisatie

“Tantra brengt meditatie, lichaam, bewust leven, aanraking en mindfulness samen ”

Bliss Your Body combineert westerse neo-tantra met klassieke oosterse tantra en heeft een jonge, nuchtere en dynamische stijl van werken.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Jessica Di Vito

Queer tantraworkshop 'Volg je eigen stroom' (VOL)

Een hele bijzondere ervaring. Het heeft me geraakt, ontroerd en nog veel meer emoties en indrukken gegeven die ik van te voren niet had kunnen bedenken. Ook een dank aan de begeleiding. Dit werd zeer zorgvuldig en op een prettige manier gedaan, waardoor je de focus goed kon leggen op de oefeningen die we moesten uitvoeren.

Lees meer

Kasper

Queer tantraworkshop 'Volg je eigen stroom' (VOL)

Hele fijne, veilige en krachtige avond. Ik denk dat ik me door het queer thema nog veiliger voelde om met helemaal welkom te voelen met alle klanten van mijzelf. Dank

Lees meer

Mariëlle Van der Lee

Queer tantraworkshop 'Volg je eigen stroom' (VOL)

Het was een heerlijke avond, ik moest gewoon afkicken. Wat een warme verbindingen ontstonden er in de fijne sfeer die Marije en Bente maakten.

Lees meer

Intensive Tantra Training level 1 - YOUNG

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Friday, 06 Oct. om 18:45
Tantra Drieluik voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Relaties Meditatie
Sunday, 15 Oct. om 18:45
Tantra Drieluik voor 18-28 jarigen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Monday, 16 Oct. om 19:30
Intensive Tantra Training level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Uitverkocht
Friday, 20 Oct. om 19:00
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 29 Oct. om 12:00
Temple of Alchemy | Odessa Muiderpoort | Lexmy & Denise
Lexmy - Spirit on Fire
Tempel Tantra Persoonlijke ontwikkeling
Friday, 06 Oct. om 10:00
Play tantra retraite: Gronding
Play Community
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Friday, 03 Nov. om 18:00
Psychedelic Community Dieronesie 9 | Truffels Weekend Retreat Festival
Dieronesië
Mini retraite in de natuur Truffel ceremonie Meerdaagse retraites
Saturday, 14 Oct. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl