Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Healing Heart - tantrisch cacaoritueel

Woensdag 13 juli 2022 van 14:00 tot 21:00

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Nederland

Over dit evenement

Update: voor een iets mooiere man-vrouwbalans is er momenteel een wachtlijst voor mannen. Stuur een mail naar wendy@blissyourbody.nl als je op de wachtlijst wilt.

Dit is een mooie dagretreat (voor mensen die met of zonder partner komen) om je hart te laten openen en verzachten en om te verbinden met jezelf en anderen.

Voor wie?
Deze dag is specifiek bedoeld voor mensen die al ervaring met tantra hebben, zowel qua meditatie als qua contact met anderen. Bij voorkeur heb je al het nodige bij Bliss Your Body gedaan. Je psychische gezondheid dient goed te zijn en hoewel er natuurlijk altijd support mogelijk is, dien je je eigen proces in grote mate zelf te kunnen dragen.

Een indruk van de dag
’s Ochtends kun je gewoon ontbijten maar daarna eet je bij voorkeur niets meer. Bij aankomst staat er water en thee voor je klaar, maar verder houden we de maag zo leeg mogelijk, zodat de cacao optimaal kan werken. We nemen de tijd om in ons lichaam te zakken, maken op een zachte en meditatieve manier kennis met elkaar en creëren zo een gezamenlijke ‘container’ waarin alles welkom is . Vervolgens start het ritueel en drinken we de cacao op ceremoniële wijze. We nemen uitgebreid de tijd om – op onszelf – de cacao te laten inwerken. Later kan er ook contact met anderen ontstaan. Er is tijd voor stilte, beweging, muziek, ontlading, oplading, ont-moeting en verbinding. Alles gebeurt zonder specifieke seksuele handelingen. We sluiten de dag af met een potluck maaltijd waarvoor iedereen dus iets meeneemt.

Dag en tijden
Je bent op woensdag 13 juli welkom tussen 13.30 en 14.00 uur. Om 14 uur starten we en rond 21 uur sluiten we af.
Wie wil kan na afloop blijven overnachten.

Groepsgrootte
We zullen met 12 tot 16 deelnemers zijn.

Cacao
Rauwe cacao kan in principe door iedereen gedronken worden, maar als je hartklachten hebt of antidepressiva slikt, dien je eerst even met mij contact op te nemen. Mogelijk drink je dan niet of minder, en ook dan kun je een heerlijke dag hebben.

Kosten
De kosten zijn 95 Euro incl. btw en fantastische Keith’s cacao uit Guatamala.
Wil je na afloop blijven overnachten? Voor een tent of camper zijn de kosten 25 euro, voor een zelfvoorzienende camper 15 Euro en een bed 30 euro (wel graag zelf een lakenset meenemen). Deze kosten betaal je achteraf aan de locatie.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden door een ticket aan te schaffen. Heb je nog niet eerder dingen bij Bliss Your Body gedaan? Neem dan eerst even contact op via de mail: wendy@blissyourbody.nl.
Een paar dagen van te voren ontvang je een mail met praktische informatie.

Over de cacaoceremonie
De afgelopen jaren heb ik al vele cacaoceremonies begeleid, maar dit is de eerste sinds ik de Cacao Practitioner Training bij Shadi Henau heb gevolgd. Deze training heeft me diverse nieuwe inzichten en tools gegeven om het samenkomen van tantra en cacao nog dieper te kunnen ervaren.

Woensdag 13 juli 2022 van 14:00 tot 21:00

De Bronhoeve, Ossenwaard 14, 3945 PG Cothen, Nederland

Over de organisatie

“Tantra brengt meditatie, lichaam, bewust leven, aanraking en mindfulness samen ”

Bliss Your Body combineert westerse neo-tantra met klassieke oosterse tantra en heeft een jonge, nuchtere en dynamische stijl van werken.

Bliss Your Body - School voor Tantra

Reviews

Paul

Intensive Tantra Training level 1

Ik kan Bliss Your Body van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een diepere laag in het leven. Of je nu een doorgewinterde tantrika bent of gewoon nieuwsgierig bent naar tantra, de workshops en retraites van Bliss Your Body bieden een ongeëvenaarde kans om jezelf te ontdekken en te omarmen op een manier die diep helend is. Dank je wel, Bliss Your Body, voor het creëren van zo'n buitengewone ruimte voor groei en transformatie. Mijn hart is vervuld met dankbaarheid en straalt van vreugde na deze onvergetelijke reis. Ik kijk uit naar mijn volgende avontuur bij jullie!

Lees meer

Marcel Jager

Wekelijkse Tantrales van Bliss Your Body (online)

Een vaste avond in de week was een een mooie manier om onze eerste ervaringen met tantra verder vorm en verdieping te geven.

Lees meer

Klazien Schaap

Intensive Tantra Training level 1

Mijn eigen beknellende patronen van hechting (liefdesverslaving) hebben me uiteindelijk op het pad van tantra in het algemeen en Bliss your Body in het bijzonder gebracht. Ik had over hechtingsdynamieken al alles gelezen in de boeken en merkte: het is niet genoeg om het proberen te bevatten met mijn hoofd. Ik denk dat ik het moet gaan ervaren en daarvoor heb ik mijn spirituele luik open te zetten. Deze hele Intensive level 1 heeft mij zo goed geholpen met het ervaren van meer zelfliefde, zelfrespect, mijn ware essentie, connectie met het hogere, healing van mijn beknellende patronen, en liefdevolle, authentieke connectie met anderen. Dit alles aan de hand van meditaties, rituelen, lichaamswerk, en vele lieve, ondersteunende maatjes. Ik heb me al ingeschreven voor de Intensive level 2.

Lees meer

Healing Heart - tantrisch cacaoritueel

Meer evenementen van Bliss Your Body - School voor Tantra

Vrijdag, 29 mrt. om 10:00
Intensive Tantra Training - basistraining level 1
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Opleiding Meerdaagse retraites
Vrijdag, 29 mrt. om 19:00
Queer kennismakingsworkshop Tantra
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra
Uitverkocht
Zondag, 31 mrt. om 18:45
Kennismakingsworkshop Tantra voor stellen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Aanraking
Dinsdag, 02 apr. om 19:15
In verbinding met je seksualiteit - avondcursus voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Vrouwen workshops Conscious Sexuality

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 30 mrt. om 17:00
Kundalini Experience: ✨Sacred Temple Night✨
Temple of Tantric Arts
Tantra Conscious Sexuality Tempel
Donderdag, 09 mei. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Vrijdag, 29 mrt. om 18:00
Cacao Ecstatic Dance | Lorahn
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Live muziek
Vrijdag, 03 mei. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl