Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

'open' familieopstellingen

Saturday 16 March 2024 van 13:00 tot 16:30

De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren, Nederland

Over dit evenement

Meer balans in je leven door ‘open’ opstellingen in ‘De Groene Afslag’

Elke maand leiden Ilja en Erik een bijzondere familieopstelling, waarbij we samen diep in het systeem duiken. In deze unieke opstelling draait het om thema's en vragen die ter plaatse worden ingebracht. Iedereen is hier zowel representant, vraagsteller als deelnemer. Samen gaan we op ontdekkingsreis in jouw systeem, om de verschillende invloeden die in jouw leven spelen te verkennen. We zijn allemaal onderdeel van een groter systeem. Met een familieopstelling krijg je meer inzicht in jouw plek in het systeem, je verhouding tot anderen in het systeem en het brengt onderliggende patronen en dynamieken aan het licht. Omdat we de wereld enkel vanuit ons eigen perspectief kunnen ervaren, zullen de inzichten die naar voren komen voor eenieder anders zijn. Tegelijkertijd zullen er patronen opduiken die we allemaal herkennen, zo ervaren we dat we allemaal verbonden zijn en deel uitmaken van een groter systeem.

Uiteraard zullen diverse belangrijke thema's aan bod komen, aangezien ze een grote rol spelen in ieders leven. Denk aan zaken als liefde, autonomie, verbondenheid, werk, gezondheid, geld, relaties, verlies, afwijzing, afleiding en familierollen, om er maar een paar te noemen. Onze begeleidingsstijl staat bekend om zijn liefdevolle directheid, humor en een veilige omgeving waarin iedereen zich kan uiten.

We zijn heel blij met onze samenwerking met 'De Groene Afslag'. Vanuit deze locatie dragen we maximaal bij aan een duurzame wereld met meer verbondenheid en aandacht voor onze planeet. Wij zijn ervan overtuigd dat aandacht voor het systeem meer helderheid schept, wat op zijn beurt leidt tot een liefdevollere wereld en meer geluk.

Voor deze opstellingssessies zijn er twee soorten kaarten beschikbaar. Je kunt kiezen voor een vast tarief van € 49,-, als je wat minder kunt missen, of de waarde juist veel hoger vindt kun je een 'tikkie-ticket' nemen. Na afloop krijg je een 'tikkie' en kun je zelf bepalen wat je passend vindt. We willen namelijk dat deze opstellingen voor iedereen toegankelijk zijn. We geloven dat iedereen op zijn minst één keer in zijn leven zo'n ervaring zou moeten hebben.

Om het helemaal compleet te maken, is koffie/thee en iets lekkers inbegrepen. De middag wordt begeleid door Ilja Tromp en Erik Kuperus. Bezoek onze websites www.burolichaamszaken.nl en www.ergensvoorstaan.nl voor meer informatie. Samen streven we naar een wereld vol balans, verbondenheid en geluk. Het liefst samen met jou.

Saturday 16 March 2024 van 13:00 tot 16:30

De Groene Afslag, Amersfoortsestraatweg 117, 1251 AV Laren, Nederland

Over de organisatie

“Het mooie van inzicht; Je kunt het nooit meer ongedaan maken.”

'Ergens voor staan' begeleidt familieopstellingen, teamopstellingen, organisatieopstellingen en andere systeemopstellingen. Eerlijk en met humor.

In samenwerking met

Buro Lichaamszaken

Reviews

Lex Hupe

'open' familieopstellingen

Heb al vele opstellingen meegemaakt, maar nu nam ik een heel persoonlijke vraag mee. De begeleiders zagen veel meer dan ikzelf. Maar dat is ook logisch. Wat ik zo mooi aan opstellingen vind, is dat er geen oordeel is. Dat is zo waardevol! Altijd en overal hebben we oordelen klaar over van alles en nog wat, maar hier heb je echt even de ruimte nodig om te voelen wat er te voelen valt. En dat kan echt alleen maar als die oordelen helemaal weg zijn. Dat werkt bevrijdend! Overigens is er wel een verschil tussen 'open' en gericht opstellen. Aanrader!

Lees meer

Amir Carmel

Masterclass organisatieopstellingen (try-out) (uitverkocht)

Insightful, hands on approach, allowing beginners to step in immediately, and also goes deep into the practice and organisational patterns. Very natural and light and wise facilitator. Thanks!

Lees meer

Karlijn Jonker

Masterclass organisatieopstellingen (try-out)

Heldere toelichting én toepassing. Een waardevolle avond, waarbij Erik de groep met humor en vanuit openheid een inkijk gaf in hoe organisaties systemisch werken (of niet....)

Lees meer

'open' familieopstellingen

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 23 Jun. om 10:00
Familieopstellingen dag 23 juni (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Friday, 30 Aug. om 17:00
Inside Circle - The Work (30/8-1/9)
Stichting Mankind Project Nederland
Mannencirkels Bewustzijnsontwikkeling Schaduwwerk
Thursday, 11 Jul. om 18:30
Opstellingen avond
Kiki Drion opstellingen & retreats
Familieopstellingen Opstellingen
Sunday, 23 Jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl