Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Connect with your (cultural) roots

Zaterdag 11 november 2023 van 13:00 tot 17:00

Rotterdam Alexander, 3067 GB Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

In mijn eigen rootsreis ben ik er achter gekomen dat ik niet goed gegrond was. Wat betekent niet goed gegrond zijn?

Voor mij betekende dit dat ik alsmaar op zoek was naar het ‘volgende’; de volgende reis, de volgende ontwikkeling, het volgende iets om te doen. Alsmaar de onrust die er was die niet altijd duideijk te verklaren was. Fysiek viel ik best vaak en durfde ik zelfs niet eens een heuvel af te lopen.

Na een hoop innerlijk werk, werd me duidelijk dat ik te maken had met mijn eigen generatietrauma. Hierdoor kon ik niet goed wortelen en aarden in Rotterdam, maar waar ik wel geboren ben. Met ouders die uit een ander land komen was dit achteraf ook begrijpelijk want ik ben op een stuk land waar ik eigenlijk niet hoor te zijn maar hier toch wel ben. Dus hoor ik hier eigenlijk wel. Ja verwarrend! Ja, zeker!

In een stad als Rotterdam waar we met meer dan 175 nationaliteiten zijn is het ook begrijpelijk dat er veel onrust is. Velen van ons voelen ons hier niet thuis en voelen de drang om weg te gaan of alsmaar rond te reizen terwijl dit toch ons thuis is. Wat betekent dit dan?

Ik ben persoonlijk van mening dat we onszelf volledig mogen gaan accepteren hier waar we nu zijn! We onze (culturele) roots hier mogen neerzetten en ons volledig met ons volledige zijn hier mogen gaan wortelen en accepteren. Rotterdam, Nederland heeft ons nodig om ons volledige roots hier in deze grond, die vanuit de geschiedenis geen roots heeft, nieuwe roots te geven.

Voel je, je geroepen en aangetrokken tot mijn bericht. Kom je dan op 11-11 met gelijkgestemden verbinden en verdieping brengen op dit thema. Ik bied je de veilige ruimte om hierin te komen verbinden en jezelf volledig te gaan gronden.

Zaterdag 11 november 2023 van 13:00 tot 17:00

Rotterdam Alexander, 3067 GB Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

Thanh Nguyễn is building House of Healthcare, a holistic/shamanic healing center. Meanwhile she is working as an holistic life coach

Reviews

Rosa Kollée

Connect with your (cultural) roots

Thanh zorgde, zoals altijd, voor een safe space om te landen en in te tappen op onze eigen persoonlijke thema's rondom het verbinden met onze cultural roots. De oefeningen waren bijzonder, omdat ze zo simpel leken, maar tegelijk zoveel in beweging zetten. We waren er allemaal met onze eigen afkomst en bestemming en toch was er overlap en herkenning. We konden leren van elkaars verhalen en werden tegelijk uitgenodigd om onze eigen plek in te nemen, dieper te wortelen en onszelf op te halen. De uitnodiging om bij mezelf te komen en dit te ankeren met verbonden ademen, maakte dat ik weer steviger geankerd mijn eigen weg kon gaan. Het is bijzonder om dit te kunnen delen met mensen die 4 uur eerder vreemden van me waren. We are all connected en hoe meer rooted je bent, hoe meer je dit ervaart. Thank you Thanh!

Lees meer

Connect with your (cultural) roots

Meer evenementen van Thanh Nguyễn

Maandag, 13 mei. om 18:30
Microdose & Bewust Verbonden Ademreis
Thanh Nguyễn
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Bewustzijnsontwikkeling
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
“Het Magische Huwelijk”
Thanh Nguyễn
Truffel Ceremonie Meerdaagse retraites Verbinding
Zaterdag, 22 jun. om 14:00
“Het Magische Huwelijk”
Thanh Nguyễn
Truffel Ceremonie Meerdaagse retraites Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Maandag, 10 jun. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Vrijdag, 24 mei. om 10:00
Unlock the power of Tantric Dance
Sandy en Volker
Tantric Dance Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijk Leiderschap
Zondag, 19 mei. om 14:30
Terug naar de bron
Adem in Balans
Ademwerk Lichaamswerk Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl