Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Volle Maan Vrouwencirkel

Donderdag 28 december 2023 van 19:00 tot 21:30

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over dit evenement

Volle maan 🌝 - 27 december - in Kreeft ♋️
Met Hartverwarmende Cacao ceremonie 🍫

Laten we samen verbinden, samen Zijn en samen zakken in alles wat er in ons speelt. Zonder oordeel, zonder afkeuring. β™₯️
Laten we in liefde samen zijn, leren & spelen met elkaar. Het plezier, speelsheid en de zachte, vrouwelijke creatiekracht in onszelf uitnodigen.

>> Thema deze cirkel <<
LOSLATEN & VERGEVEN
Halverwege de maancyclus staat de aarde tussen de zon en de maan in, waardoor we de weerkaatste kant van de maan volledig zien. En dit volle zicht, deze belichting en weerkaatsing nodigen we tijdens deze vrouwencirkel ook uit. In afstemming op jou & je behoeften - ik help je deze voelen door meditatie, beweging & met de hulp van cacao - maken we ruimte om te Vergeven & Los te laten. 🌬 Deze twee elementen zijn essentieel wanneer we vanuit ons Centrum willen leven en handelen. Als we niet leren vergeven (onszelf, anderen, situaties) en niet los durven laten, blijven we vol zitten met dat wat al is geweest, en ontstaat er geen ruimte voor iets nieuws.
Dus halverwege deze Maancyclus nodig ik je uit: Wat mag je loslaten, zodat je komende twee weken met het licht van de maan wat steeds een beetje minder wordt, deze cyclus liefdevol en vanuit jouw kracht kunt afronden? πŸŒ€

>> Hoe ziet een vrouwencirkel bij Sanga eruit? <<
Tijdens deze samenkomsten hoef je niks & is alles van jou welkom. Heb je nog nooit eerder een vrouwencirkel bijgewoond? Of nog nooit bij mij? Weet dat iedere cirkel anders wordt ingevuld.

Je bent welkom bij Sanga als je voelt dat je op een dieper niveau met jezelf & andere vrouwen wilt verbinden. Omdat je voelt dat je het niet alleen hoeft te doen. Je processen mag je in kwetsbaarheid delen, op een plek waar in liefde, zonder oordeel, naar je geluisterd wordt. Met al je twijfels, (on)zekerheden, verdriet, blijdschap. Alle emoties, gevoelens, fysieke sensaties, wensen, dromen en behoeftes zijn welkom.

Dit samenZijn geven we samen vorm. Jezelf overgeven aan wat zich aandient is prima, heel specifiek aangeven waar je behoefte aan hebt mag ook. Ik begeleid je door middel van verschillende meditaties & oefeningen om te voelen waar je behoefte aan hebt. Voel de vrijheid en de veiligheid van samen met vrouwen Zijn, zonder dat je iets moet.


>> Terugkerende Elementen tijdens Vrouwencirkels bij Sanga <<
Elementen die je dit samenzijn mag verwachten zijn een meditatie om aan te komen, het ceremonieel drinken van Pure Cacao (een hartopener, waardoor je zachter in je lichaam kunt landen, beter je grenzen kunt voelen) en deelrondes. Verder is er een combinatie van yoga, beweging, zang en oefeningen voor ontspanning, vergeving & vertrouwen mogelijk. We zien in het moment wat er mag ontstaan aan de hand van de energie die jullie meebrengen.


>> Een veilige plek <<
Dat is mijn belangrijkste intentie: een veilige plek voor jou & ons creΓ«ren, waarin je voelt dat echt alles van jou welkom is. πŸ’› Binnen de grenzen van liefdevolle omgang met elkaar mag jij uiting geven aan dat wat er geuit wil worden. De cacao zorgt voor een zacht & open hart, de meditaties en oefeningen die we doen verbinden je met je eigen gevoel en verbinden ons met elkaar. En de deelrondes zijn essentieel om ons te blijven realiseren dat we niet alleen zijn in wat we voelen. Echt niet.

Je bent zo welkom om te komen ervaren dat je precies goed bent zoals je bent. πŸ¦‹
Je bent welkom om tijd voor jezelf te maken.
Je bent welkom om te komen verbinden, met alles in jou & alles in het Veld. πŸ™Œ


>> Praktische informatie <<
β€’ Je hebt, om aan te sluiten bij deze cirkel, geen ervaring met cacao of innerlijk reizen nodig. Ook ervaring met meditatie & visualisatie is niet noodzakelijk, want ik begeleid je liefdevol door het hele proces. Alleen een open Mind & nieuwsgierige houding zijn essentieel!

β€’ Verder trek je lekker makkelijke kleding aan en eet je van te voren liefst niet te zwaar.

β€’ Bij zwangerschap of intense lichamelijke klachten is het goed mij even te contacten, dan kijken we samen of dit het juiste moment is om bij de ceremonie aan te sluiten.

β€’ We zijn met maximaal 8 vrouwen (inclusief ikzelf).

β€’ Retourneren van tickets is, zonder opgaaf van reden, binnen 48 uur na aankoop mogelijk door een mailtje te sturen naar kim@sangabreda.nl, tenzij het event binnen 48 uur aanvangt.


>> Wat doet Pure Cacao precies? <<
Cacao is zo'n mooi medicijn. Als plantmedicijn ingezet opent cacao het hart. Cacao maakt het makkelijker te horen welke wensen er in het hart & in het lichaam leven. Het nodigt uit om te verbinden met de wijsheid van het hart en van het lichaam te. Onvoorwaardelijke liefde, zachtheid, vriendelijkheid en eerlijkheid zijn woorden die bij cacao als plantmedicijn horen. De cacao wordt verwerkt in een drank (vegan), en eventueel aangevuld met kruiden die bijdragen aan de reden waarom de cacao gedronken wordt/het seizoen waarin het gedronken wordt.


>> Is/blijft er iets onduidelijk? <<
Mail me! Ik denk graag met je mee, dus reik zeker uit als je twijfels hebt. 🌹

Let's Sanga lieve vrouw.

Liefs, Kim

Donderdag 28 december 2023 van 19:00 tot 21:30

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over de organisatie

“Let's come together and sing our song, to create the song of life.”

Volg jouw Natuurlijke ritme. πŸ¦‹ Beweeg op jouw ritme, zing jouw lied, πŸ’œ verbind met jouw Essentie.

Reviews

Lisa Van den Bliek

Vrouwenlijn Soul Journey

Het was een hele fijne ruimte en energie om binnen te lopen. Kim is een hele warme vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt. Het was een hele mooie reis waarbij ik mocht voelen hoe fijn het is thuis te komen bij jezelf. Ook na de ceremonie heb je ik me nog heel de avond fijn en geaard gevoeld. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig had. The way knows the way☺️

Lees meer

Irene

Vrouwenlijn Soul Journey

Wat een fijne verdiepende middag. Met een fijne begeleiding in meditatie, zang en muziek door Kim en in een heerlijke ruimte. Ik kom graag terug! Dank Kim!

Lees meer

Tanja

InnerEssence Journey

Bijzondere ervaring, goed begeleid door Kim, met fijne stem, zang en klanken. Prettige ongedwongen sfeer, authentiek.

Lees meer

Volle Maan Vrouwencirkel

Meer evenementen van Sanga Breda

Dinsdag, 21 mei. om 11:00
Soul Session (dinsdag) - Je eigen ruimte innemen
Sanga Breda
Soul Voice Innerlijke Reis Vrouwencirkels
Zaterdag, 25 mei. om 13:00
Volle Maan Vrouwencirkel
Sanga Breda
Vrouwencirkels Soul Voice Sharing Circle
Zondag, 26 mei. om 13:30
Soul Session (zondag) - Je eigen ruimte innemen
Sanga Breda
Soul Voice Innerlijke Reis Vrouwencirkels
Zaterdag, 08 jun. om 13:00
Nieuwe Maan Ceremonie (Vrouwencirkel)
Sanga Breda
Vrouwencirkels Cacao ceremonie Ritueel

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Zaterdag, 01 jun. om 18:00
sensual Ecstatic Dance XL
Gaia's Land
Ecstatic Dance Sensualiteit Cacao ceremonie
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Ademcirkel & Cacao
Van Ego naar Ziel
Cacao ceremonie Ademcirkel Verbinding
Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl