Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein

Saturday 16 December 2023 van 10:30 tot 16:30

't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein, Nederland

Over dit evenement

Wat mag er vandaag de dag nog? Lopen we allemaal niet tegen een beperking aan en wat mogen we nog zeggen zonder dat we er andere bedoelingen mee hebben?
Er zijn woorden die vroeger mochten maar die nu absoluut niet meer mogen omdat de vorming door o.a,. de pers de meeste mensen tot andere gedachten brengt. Tijdens en rond de lockdowns kregen we vreselijk te maken met de 'alleswetende' factcheckers. Kritische stemmen worden in de maatschappij monddood gemaakt.
Het demonstreren voor vrijheden worden steeds moeilijker gemaakt, er zijn nu echt 'harde' voor en tegenstanders die bijna in oorlog vechten om hun gelijk, terwijl het naar elkaar luisteren zo belangrijk is.

Hier vanuit nodigde ik: Frank Ruesink, Sander Compagner, Steven Arrazola de Oñata, Peter Toonen en de zoon van David Icke, Jaymie Icke, uit om ieder zelf hun gevoel over het Woord en de zin van het bestaan te belichten. Samen zullen we in een opbouwende einddiscussie tot meerdere woorden komen om het voortaan 'De Dag van het Vrije Woord' te mogen noemen. Aanvullende muziek is er van To-Be.
Ticketprijs is excl lunch, wel op eigen kosten te verkrijgen in het Veerhuis.
Winkelcentrum met o.a. Albert Heijn, bakker, frietzaak is op 3 min loopafstand.
Hans Rietveld

Saturday 16 December 2023 van 10:30 tot 16:30

't Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Events met Passie”

Events met bewustmakende sprekers/muzikanten/workshops/concerten/seminars/beurzen.

Reviews

Brigitte Pasteels

Geert Kimpen & Friends: MOEDERDAG.

Het evenement zelf vond ik heel leuk, vooral het optreden van Ingeborg en de grappige lezing van Geert. Maar het onthaal en de hapjes en drankjes vond ik heel slecht georganiseerd. Heel lang aanschuiven buiten de kerk (waardoor???) en een lang aanschuiven voor de hapjes en drank, vond ik erg vervelend. Ik was als één van de laatste bij de hapjestafel, en wat ik schertsend om mij heen hoorde ("straks is er niets meer voor ons") bleek bijna waar te zijn ook. Alle lekkers waar we de eerste mensen mee terug zagen komen, was op. Het enige wat we konden krijgen was een klein glaasje sweppes (wat ik niet lekker vind) en een klein vegan hapje (wat gelukkig heel lekker bleek te zijn). Wist de organisatie op voorhand niet hoeveel mensen er zouden zijn? Bovendien: heel die hapjestafel had volgens mij al klaar moeten staan aan het begin van het evenement. Nu was het soms storend (vooral tijdens de meditatie) dat er allerlei geluiden kwamen vanuit die hoek... Ik weet (vanuit ervaring) dat het een stresserende job kan zijn, zo'n catering, maar het organiseren ervan kon veel beter, vind ik...

Lees meer

Karin Heirbaut

Geert Kimpen & Friends: MOEDERDAG.

Heel mooi event met waardevolle, warme inbreng van alle 'artiesten'. De Magdalena kerk was ook redelijk goed ingericht. De lichtjes aan de ingang en de schommel voor het altaar vond ik zeer leuk. De organisatie van hapje en drankje was echter nogal behelpen. Maar dat is een detail.

Lees meer

Marina De Koning

Geert Kimpen & Friends: MOEDERDAG.

Lieve mensen ik heb onze moeder gisteren op een bijzondere wijze herdacht. In de Magdalena Kerk te Brugge Een avond gewijd aan het opstijgen( ter hemel opneming) van Maria op 15 Augustus en het bijzondere leven van Maria Magdalena.En wat er allemaal verborgen is gehouden en hoe de vrouw steeds ontkracht is en haar wijsheid onderdrukt.Het is tijd nu dat dit in ere hersteld mag zijn. Er was een bijzonder meditatie door Michelle Shanti de vrouw van Geert Kimpe om contact te maken met onze eigen moeder ook al is ze niet meer fysiek aanwezig het was zeer intens en bijzonder Daarom dat ik dit filmpje graag wil delen waar Ingeborg het Ave Maria zingt.En Geert Kimpe stelde die avond zijn nieuw boek voor van een andere bijzondere vrouw Maria Magdalena,en vertelde hoe intens de opzoekingen en bijzondere ervaringen waren die aan het schrijven van dit boek zijn vooraf gegaan! Daarom aan onze moeder Julia, de Goddelijke moeder en alle moeders dank u wel⚘️⚘️⚘️💋Marina De Koning de foto en filmple vind je op mijn Facebook pagina

Lees meer

1. Choose your tickets
Verboden Woord Ticket

€ 47,30
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Dag van het Verboden Woord in Nieuwegein

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 29 Nov. om 19:00
Film avond The wisdom of trauma
Filmavonden FlevoZiekenhuis
Film Lezing Gezondheid
Saturday, 02 Dec. om 18:00
Crowd-fun concertavond: Luister en zing de Aarde vrij
Hof van Moeder Aarde
Live muziek Concert Lezing
Saturday, 13 Jan. om 20:00
Lezing door Geert Kimpen & Michelle Shanti: De Belofte
London Books
Presentatie Lezing Boekpresentatie
Thursday, 15 Feb. om 20:00
Lezing 'De betekenis van een Bijna Dood Ervaring' door Harry Geurkink
De Vliegende Olifant
Lezing Presentatie Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl